deki59 141 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih jos da ne smatram da imam luksuzan auto. Ovaj terenac je proizveden 1990 i dosta sam ulozio u njega. Bilo mi je muka kada sam drzavi za godisnju registraciju placao 12-15% od njegove vrednosti(sedam puta je oko 100% vrednosti). Iako ima 2.800 ccm trosi oko 7 l dizela/100km, vozio sam ga (dosta kratku deonicu) 145 km/h i imao je jos gasa, udoban je i pouzdan za duge puteve, za teren i sneg je "zakon" vukao sam X puta prikolicu sa preko 1t tereta (ili uzbrdo, kroz sumu TAM-a 5000 koji je "povukao vazduh" napunjenog drvima). Ovaj Isuzu je vise "domacinski" auto za sve prilike (u kombinaciji sa prikolicom). ;D Da ga nisam "prepravio" u teretni auto ;D, pa vozio bih ga i dalje, jer ovakav auto mi treba za uslove u kojima zivim i kuda se krecem (obilazni sumski putevi-jer je magistralom opasno,izgradnja vikendice, lov, pcelinjak, cesta putovanja van Kosova...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 12, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan za Chitumu 60-65 €, Ovome treba dodati i cenu tehnickog pregleda i postarinu za uplatu para na ziro racune. E meni sad nije jasno zasto sam ja dao prosle godine skoro 7k dinara na registraciju mog motora?! to je bilo oko 85e! Citam sad i neki clanovi su svoje motore od 500ccm registrovali za 8500k dinara?! Ja tu ispadam konj onda?! > Ok bila je prva registracija, ali placa se dodatno za saobracajnu (200 din) i mozda jos nesto... Takodje, dodao bih, DEKI59, ako si se ti snasao na pravi nacin, svaka tebi cast!(s obzirom da zivis na vrlo "atraktivnom" mestu u Srbiji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo Er-5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim... Mene je reg kostala 8900 (prevod,tablice,saobracajna...) Istice mi reg krajem jenuara,planirao sam da reg motor u martu/aprilu nego da opet ne dignu cene,pa da kompenzujem motor za pecat? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koliko ce da me kosta za " Afriku"? Imam 750 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan http://www.takidoo.co.yu/str/registracija.htm Pa sam preračunaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koliko ce da me kosta za " Afriku"? Imam 750 ccm Mnogo, baci je ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, dodao bih, DEKI59, ako si se ti snasao na pravi nacin, svaka tebi cast!(s obzirom da zivis na vrlo "atraktivnom" mestu u Srbiji) :D Ideju za prepravku i atestiranje terenca sam "skinuo" sa jednog drugog foruma, na kojem je, takodje, Lancia88 Ziveo Er-5 Ziveo svaki motor do 500 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kolioka je registracija za motor od 500, a kolika za 600, a kolika za 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kolioka je registracija za motor od 500, a kolika za 600, a kolika za 650? od 500 do 750 ti je ista registracija oko 13 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Cene jako variraju od opstine do opstine zbog AD takse. U kategoriji od 500-750 cene se krecu od 13-17000. Mene je pre 2 meseca za 650ccm izaslo negde oko 14500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, dodao bih, DEKI59, ako si se ti snasao na pravi nacin, svaka tebi cast!(s obzirom da zivis na vrlo "atraktivnom" mestu u Srbiji) Zasto da ne ako je legalno ,a legalno je 100 posto,jedino sto ne mozes a njim kroz centar grada nego imas tretman kao tertnjak kad ides kroz grad,ali to imaju (gle gluposti) i teretni poli,razni pik-apovi koji su u stvari automobili po tezini al takav je zakon a mi smo tu da se snalazimo na razne nacine.(kako ko ume) :D Ideju za prepravku i atestiranje terenca sam "skinuo" sa jednog drugog foruma, na kojem je, takodje, Lancia88 Ziveo Er-5 Ziveo svaki motor do 500 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Cene jako variraju od opstine do opstine zbog AD takse. U kategoriji od 500-750 cene se krecu od 13-17000. Mene je pre 2 meseca za 650ccm izaslo negde oko 14500. komunalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, pogresio sam ali cene ipak prilicno variraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde ima cena pa koma sta treba. http://www.takidoo.co.yu/str/registracija.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 12, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je registrovao skuter. Mislim da me je kostalo 9300, ili tako nesto, jos mu pare nisam odneo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 13, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Cene jako variraju od opstine do opstine zbog AD takse. U kategoriji od 500-750 cene se krecu od 13-17000. Mene je pre 2 meseca za 650ccm izaslo negde oko 14500. Pre mesec dana sam za 650 ccm platio isto toliko, u dinar. Je l' moze neko ko je sad registrovao motor da javi koje su cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio da vidim koliko bi sada bila registracija, cifra je oko 9500 konvertibilnih dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio da vidim koliko bi sada bila registracija, cifra je oko 9500 konvertibilnih dinara. Super,ja sam ocekivao ise od lopova...Meni istice 25-og reg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Januar 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru su odjavljene tablice i uskoro me ceka registracija + nove table i saobracajna. Mozemo mi da kukamo i polemisemo koliko hocemo, ali na zalost, ne mozemo nista da promenimo. Ako hocemo da se vozimo onda moramo i da platimo koliko nam odrede glavonje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super,ja sam ocekivao ise od lopova...Meni istice 25-og reg. KAda nama sa 500 zagusti maloo ko ce moci da se vozi jos... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio da vidim koliko bi sada bila registracija, cifra je oko 9500 konvertibilnih dinara. Znaci negde oko 100 €, kao i do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blade 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Z750, BMW K1300R Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim s odgovorom, al je aktuelno. Neki dan sam bio u osiguravajućoj kući da vidim koliko će mi biti registracija. Skromnih 24,000.00 din + zeleni karton 1000,00 din + tehnički, +nove tablice i saobraćajna Pa se vozaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim s odgovorom, al je aktuelno. Neki dan sam bio u osiguravajućoj kući da vidim koliko će mi biti registracija. Skromnih 24,000.00 din + zeleni karton 1000,00 din + tehnički, +nove tablice i saobraćajna Pa se vozaj ! Auu koliko li cu ja za VF1000F tek da platim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 16, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje. posto sam ovde gledao i ispada da registracija za recimo GSR i transalp nije ista. iako su u istoj klasi od500-749. od cega to tacno zavisi? godista? KS? posto planiram CBR600F3 u bliskoj buducnosti, koliko bih mogao otprilike da ocekujem registraciju? hvala unapred, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...