severian 21071 Napisano April 24 (promenjeno) Integrisan, 8727 postova Prijavi odgovor kao problematičan Autor već neko vreme motor gleda samo na razglednici, menjaj i samo pum... ovaj, udri! Edit: koliko sam izgubljen slučaj, vidim sad po činjenici kako nisam primetio da ovo i nije moja tema jooj, zemljo, otvori seee... Promenio April 24 član severian 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1806 Napisano April 24 Drug član, 2442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Cepaj menjaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6439 Napisano April 24 BJB Maxi Scooter Club, 6180 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izvol'te Sad pumpajte lagano 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 32 Napisano April 25 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Možda se organizujemo kao neko neformalno udruženje ovog leta? U maju će biti nešto globalno na Tari (Sector Enduro, 16–18. maj), pa ko želi ozbiljniju vožnju – dobrodošao! Ali možemo napraviti i neku manju, opušteniju vožnju posebno za ekipu sa 690/700/701, negde bliže Beogradu — Fruška gora, Avala, Aranđelovac ili Valjevo su idealni. Ko je za? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 562 Napisano April 26 Pažljivo prati, 643 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo za. Kada mogu Teneraši da se organizuju i okupe pa zašto nebi mogli i mi. Naravno da nismo sekta pa su i drugi dobro došli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4700 Napisano April 26 Advanced Member, 2040 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka sekta za sebe tvrdi da nije sekta 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 562 Napisano Nedelja u 20:20 (promenjeno) Pažljivo prati, 643 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ajde možeš i ti sa Kove da nas ne bije maler Promenio Nedelja u 20:20 član Boban EN 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5347 Napisano Nedelja u 20:59 Nemanja Stojanović, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Al daj taj stiker da budu obatri motora Courtesy of F9. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 32 Napisano Ponedeljak u 11:43 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Momci javite ko je to ispred MTS Dvorani)? Ja sam radim ovde, hajde ako spreman za kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...