el classico 6025 Napisano Maj 15 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan u CH MotoTestDays, da bi probao CF450MT morao sam se javiti dečkima na KTM štandu.CF je imao austrijske tablice.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 93 Napisano Maj 16 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan On 5/15/2024 at 9:46 AM, mradomir said: Da se i ja prijavim, jeste tema 701 i fali mi 11cc , ali pokušaću da vas stignem Ti se Radomire vazda slepas! I u crf300l grupi ti falilo kubika 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Maj 16 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, nvic said: Ti se Radomire vazda slepas! I u crf300l grupi ti falilo kubika 36 kubika i 3 konja, malo li je Al' sad vas čekam, neki prašnjavi trek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 16 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došli momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Maj 22 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani recite mi o nosaču tablice za 701. Mogu li samo da odsečem standardni i zabušim tablice vise - i tako dobiem skraceni nosac))? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 22 (promenjeno) Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nwmoj da sečeš lako se odvrne taj donji deo otkačiš lampu za tablicu i iznad zakačiš Promenio Maj 22 član Boban EN 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16962 Napisano Maj 23 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo, moj ti je savet, probuši tablicu i zašrafi (ili stavi pop nitnu) direkt kroz nju. Nije sasvim po zakonu, ali ni kada izgubiš tablicu nije po zakonu + zajebancija za novu, u tvom slučaju i veća... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 24 (promenjeno) Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigle Kriega OS12 sa bazom za Husqy ili KTM GasGas. O kvalitetu torbi je vec dosta napisano i sve sto je napisano je stvarno istinito. Cena jeste malo jaca al je i kvalitet vrhunski. Ipak daju 10 god garancije. Evo malo i slicica. Promenio Maj 24 član Boban EN 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Maj 25 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Da li vozite se u Divcibare? Prelepo mesto 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16962 Napisano Maj 26 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, vozimo puno i često, to je nekima od nas omiljeni teren. 1h15min od Nbgd. Uzgred, Divčibare je samo turističko mesto na planini koja se zove Maljen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano Jun 5 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se menja akumulator (brat KTM690, 2020 godiste) pa razmisljam da stavim litijumski. Da li je neko vec stavljao i/ili zna koju marku da gledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12533 Napisano Jun 5 Ne silazi, 7325 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka ako imaš pare za tako nešto. Brzo se pune, sporo se prazne, lakši su poprilično od standardnog. Jedino cena ako nije problem. Jedino što ne vole hladnoću. Ponekad, ako je motocikl ostao napolju npr. po hladnom mora da se upali neki potrošač da se akumulator probudi pa da se zavergla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano Jun 5 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, zimi se ne vozim, a bogami ne stizem mnogo da se vozim ni kad je sezona, tako da mi deluje kao dobar izbor. Samo da vidim koju marku da jurim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Jun 5 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Ja cu da vozim se na Maljenu sledcim vikendom 15-16 juna (stizem iz Beograda i pun vikend zivim u Divcibare). Ako zelite - ajmo vozimo zajedno. Nista tezko, samo uzivanje planinama ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Septembar 13 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da nisam jedini koji ima problem sa dugackim prstima pa da rucica kvacila pritisce iste prilikom saltanja. Trazio po netu neke krace da ne upropastavam ove i nabasam na Rade Garage. Porucio, danas stigli nakon male probe prezadovoljan taman kako treba a evo i slika ako nekog interesuje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog iz Beograda da i dalje vozi 701 Planiram da prodam bmw pa ili 701 ili tenera Pa cisto da vidim ima li nekog u komsiluku Pozdravv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Septembar 22 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao! Zemunac sam (NBG deo kod Jugoslavija hotela), vozim 701 danas na Divčibare /Rajcu , prelepo je! 701 je dobra ideja, vozio TET i ne mislim kako možeš da voziš nešto teško kao tenere ili BMW na ovom putu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne Trenutno vozim bmw f900r sport kojii planiram da prodam Uzeo bi ili teneru 700 ili husvarnu 701 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Septembar 22 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ja Samo kazem to je velika razlika izmedu tenere i husky. 701 stvarno kao bicikl. Ako vozis enduro 701 je najbolja, ako vise asphalt i malo enduro - tenere je dobra Promenio Septembar 22 član Aleksey 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Septembar 22 Drug član, 2262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Uh slazem se... Husky i Tenera su dosta razliciti motocikli. Husky je za offroad mnoooooogo bolji motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Jasno Sa exc vise nisam imao zelju da sednem na bilo sta teze od 120kg Al kao ajde da uklopim i jedno i drugo Znam da nema idealnog stroja ali ajd bar nek bude bar priblizno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Dugo nisam ni vozio iskreno pa se zardjalo, sad mi nesto dunulo malo da se prisetim starih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Octobar 7 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko koristio rally tower adventure-bike.be ? Ili može preporučiti ga? Sviđa mi je cena dva puta manje od Rade Garage )) Promenio Octobar 7 član Aleksey Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Octobar 8 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jeste jeftiniji ali je i manji u stvari nema bočne zaštite od vetra od metala je znači verovatno i dosta teži. Kod RG toranj je od karbona i kažu da za ove poslednje daju doživotnu garanciju. imaš pripremu za stearing dumper. jbm li ga možda sve to ne vredi toliko ali napucaš napred dodatnu težinu meni to bzvze. Kolega @rastkojokic ima na svom RG možda ti on može više objasniti zašto se odlučio za njega. Imaš i Nomad adv takođe je dosta jeftiniiji a izgleda mi bolje nego ovaj sa tvog linka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 9 Drug član, 2262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ahoy! E ja sam uzeo RG jer sam imao potvrdu da je ugradnja sraf na sraf, da je lagan i izdrzljiv. Ja sam terao motor na single trail staze, padao itd. Nisam imao nikakav problem sa tornjom.Zavisi od stila voznje ali meni se ne svidja ideja tovarenje neceg teskog na prednji tocak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...