maxmladen 522 Napisano Octobar 2, 2022 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan drugari, kako kacite dodatne potrosace tipa GPS itd.? korsti li iko nekakav centralni modul i koji? ako pak kacite direktno na akumulator kako iskljucujete dovod kada motor nije na kontaktu? vidim ima u uk power sharimg modul ali kosta 150EUR. ima li ista slicno domace a da valja, da se svi dodatni potrosaci kace na jednu kutiju/modul koja gubi struju kada je motor skinut sa kontakta? iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 597 Napisano Octobar 2, 2022 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Jel nije lakse da se izvuku zice iz brave, ili nekog potrosaca koji se pali kad se da kontakt i jedan relej koji bi vukao kablove sa akumulatora? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Octobar 3, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam modul Haltech model Thunderbox TB-U01 3500 din ako te interesuje posalji broj da ti pustim slike na Viber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 522 Napisano April 29, 2023 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan On 10/3/2022 at 10:38 PM, gixxer said: Imam modul Haltech model Thunderbox TB-U01 3500 din ako te interesuje posalji broj da ti pustim slike na Viber zanima me. gde moze da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1801 Napisano April 30, 2023 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan zanima me. gde moze da se kupi? Kupio ja Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4393 Napisano April 30, 2023 Nemanja Stojanović, 1460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zanima i mene, ja sam naleteo na Fuzeblocks Fuzeblocks FZ-1 Distribution Block-FBLK-FZ1 WWW.FUZEBLOCKS.COM Koji ima 6 izlaza sa osiguračem na svakom, i ono šta me posebno privuklo - može za svaki da se namesti da li ima stalno struju ili samo na kontakt. Ali mi bilo mnogo 100$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22598 Napisano April 30, 2023 Integrisan, 9683 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, pravim sebi i drustvu za svaki motor nesto slicno... Nisam ni znao da postoji gotovo resenje (mada, po ovim cenama za mene kao da ga nema ) Uzasava me kada vidim da sa akumulatora ide brdo zica, em nije bezbedno em je "musavo" i neprakticno, uvek se mora sve raskaciti kada se baterija skida, bla bla Opisacu pa mozda sebi napravite (ili da napravim ja, sve ukupno izadje oko 3000 dinara) ... U neku kutijicu spakujem logiku, nekada radim sa zastitom (nece da ukljuci nista od potrosaca ako je npr voltaza manja od 10.7v) a nekada samo osigurac i modul koji posle startovanja motora ukljuci napajanje (tako 15-20 sekundi kasni, dok se stabilizuje punjenje, ovo je i bolje resenje). Ulaz za "razdelnik/kutiju" su tri zice, dve se preko okastih papucica direktno srafe na akumulator a treca je pobuda za spulnu releja, nju obicno kacim na vod svetla tablice ili pozicije. Izlazi su isti kao na slici ispod (healtech), davanjem kontakta a posle 15 sekundi dobijaju struju i na njima je osigurac 5A, preko brzih klema se dovedu potrosaci. Dodatni izlaz, direktno prolazni do akumulatora (kod mene sluzi za ukljucivanje punjaca ili LED lampe kada nesto oko motora radim, ostanem zbog nekog problema karaj puta ili sl...) a preko 2.5A osiguraca takodje izvucem, to je kako kazu, "ziva struja", prisutna bez davanja kontakta. (Evo i slika gde na mom motoru izlazi, parnjak tom dzeku mi je na punjacu, na led lampi, na mini kompresoru... Slike radi ukljucih punjac ) Sve delove kupujem u kelco.rs, jedino mi je problem kutijicu lepu naci, sada su u kelku neke sive, ruzne... Svi su vodovi 1.5mm2, znaci za malu potrosnju (navigacija, punjac za telefon, ukoliko se kace dodatna svetla ili tako nesto, osigurace pojacati i presek provodnika!!!) Izgled je indentican ovom healtech. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22598 Napisano April 30, 2023 Integrisan, 9683 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ha! Evo imaju i crne kutije... http://kelco.rs/katalog/detalji.php?ID=13015 P.S. Postoje i male kutije od silumina ali su preskupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...