Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem raznu muško žensku opremu infobiro: 063/7-119-009 Alpinestar ženska kožna jakna cena: 150e veličina između M i L, obučena je možda 5x ukupno ženska osoba sa slike je visine 172 i težine 62kg odgovara osobama visine od 165 do 175 cm i težine 55 do 60 kg. cena 150 evra Promenio Septembar 26, 2022 član Master Z-ed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ženske maskirne pantalone, kupljene u army shopu u sarajevskoj. U odličnom stanju, s/m veličina od 50 do 60kg, visina od 160 do 170cm može zamena za novu ne korišćenu kacigu u M veličini Dimenzije: Pojas 35 kukovi 50 spoljna nogavica 105 unutrašnja nogavica 82 cena 50 evra Promenio Septembar 26, 2022 član Master Z-ed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ženske moto farmerke S/M, od 50 do 60 kg, visina 160 do 175cm Ne znam da li su uopšte ikad i korišćene. Dimenzije: Pojas 36 kukovi 48 spoljna nogavica 105 unutrašnja nogavica 79 cena 50 evra Promenio Septembar 26, 2022 član Master Z-ed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ženske letnje mash pantalone, kao nove nošene možda 2x. Između s i m veličine, od 55 do 60 kg idealno i visina od 160 do 170 Dimenzije: Pojas 34 kukovi 50 spoljna nogavica 106 unutrašnja nogavica 77 cena 80 evra Promenio Septembar 26, 2022 član Master Z-ed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Streetfighter čizme 45 broj Cipele - čizme su u odličnom stanju, jako malo korišćene. 70 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zandona kornjača muška XL za osobu visine do 185 i težine do 110 kg. cena 70 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Streetfighter odelo 2XL odelo je koršćeno nekoliko godina u proleće i jesen, poseduje termo uložak. nema oštećenja osim tragova redovnog korišćenja. Maneken sa slike je 185cm sa 117 kg. Odelo je idealno za osobu visine 180 do 185 cm težine 95 do 110 kg. samo pantalone 70 evra, komplet cena 120 evra, jaknu ne prodajem odvojeno od pantalona. Promenio Septembar 26, 2022 član Master Z-ed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan OJ Atmospere metropolitane komplet cena 150 evra odelo je troslojno tj poseduje kišni i zimski uložak, može da se kombinuje po potrebi samo kišni ispod odela ili samo zimski ispod odela ili mogu oba po potrebi. tako da je prilagođeno za sva 4 godišnja doba, ja sam ga koristio nekoliko godina zimi samo, najniža temperatura na kojoj sam ga koristio je bila oko - 7. jedan cibzar ili zip tj patent zatvarač je popustio treba zameniti klizač i kragna je an sebi imala nešto kao somot - filc sada je to otpalo. druga oštećenja nema. Odelo je odgovarajuće za osobe visine 180 do 185 cm težine 95 do 115 kg moguće je kupiti odvojeno pantalone cena 80 evra, cena jakne je 100 evra, jaknu ne prodajem dok ne prodam pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 (promenjeno) Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dainese kožna jakna letnja 2XL cena 150 evra idealna za visinu od 180 do 185 težinu 95 do 105 maneken sa slike je 185cm sa 117 kg jakna je korišćena 4-5 godina plaćena preko 400e, nema oštećenja osim što su fluo trake izbledele od hemije isl. Promenio Septembar 26, 2022 član Master Z-ed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Givi v35 desni je nagoreo od auspuha može plastičar da ga reši. Levi je u odličnom stanju. Cena 120 evra je za oba. Može i opcija da ja kupim desni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Givi E41 Keyless koferi. Koferi su u odličnom stanju, na jednom je pukla jedna šarka od malih vrata može da se zavari kod plastičara. Ugrađeno led osvetljenje u katadiopter samo nije završen projekat treba utičnicu montirati. cena 200 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer zx6 ili 636 ili Z 750 Pokušaj budženja na z750, ali zbog potrebnog bušenja dodatne rupe odustao od projekta. skinut sa ZX6, koji je prešao oko 7000km. Razmak između oba centra rupe 450mm gasni deo širok 100mm širina glave 45mm gore širina glave 45mm dole, sa koskom 110mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 26, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion exo 900 XL - 59/60/61 poseduje sunčane naočare i flip up sistem može da se skine pa da se montira kačket koji se dobija uz ovu kacigu, kod nove kacige ova stavka se opciono kupuje u radnji tj ne ide standardno sa kacigom. Ima sistem za naduvavanje jastučića kod obraza pa može da bude i manje veličine 58/59 Korišćena u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Septembar 27, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je greškom u "kupujem" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 27, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, vujo032 je napisao: Ovo je greškom u "kupujem" ? Nije, nemam 100 postova pa je ovo jedina otvorena rubrika al stiću ja do penzije do tih 100 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 27, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je amortizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Septembar 27, 2022 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ću stići i ja, ps.zašto ne dasoste ovom manekenu čarape,prehladi će se čovek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 28, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Zarkela je napisao: Koliko ti je amortizer? Za članove foruma 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 28, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2022. at 15:29, Master Z-ed je napisao: Givi v35 desni je nagoreo od auspuha može plastičar da ga reši. Levi je u odličnom stanju. Cena 120 evra je za oba. Može i opcija da ja kupim desni. Kofere sam prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Octobar 13, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2022. at 15:26, Master Z-ed je napisao: OJ Atmospere metropolitane komplet cena 150 evra odelo je troslojno tj poseduje kišni i zimski uložak, može da se kombinuje po potrebi samo kišni ispod odela ili samo zimski ispod odela ili mogu oba po potrebi. tako da je prilagođeno za sva 4 godišnja doba, ja sam ga koristio nekoliko godina zimi samo, najniža temperatura na kojoj sam ga koristio je bila oko - 7. jedan cibzar ili zip tj patent zatvarač je popustio treba zameniti klizač i kragna je an sebi imala nešto kao somot - filc sada je to otpalo. druga oštećenja nema. Odelo je odgovarajuće za osobe visine 180 do 185 cm težine 95 do 115 kg moguće je kupiti odvojeno pantalone cena 80 evra, cena jakne je 100 evra, jaknu ne prodajem dok ne prodam pantalone. Više nije na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Octobar 13, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan GIVI ALA36A Trekker zamena za Sw motech trax cena 68.000 dinara Novi koferi ne korišćeni, bez okakvog oštećenja isl. Poseduju treću bravicu da se namontira na treći tj centralni kofer. Kače se na PL_ _ _, PLR_ _ _, PLO_ _ _, PLOR_ _ _ dimenzije 562m širina / 374mm visina / 260mm dubina može zamena za sw motech adveture L - 45 litara ili ion trax L - 45 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Octobar 14, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2022. at 15:23, Master Z-ed je napisao: Zandona kornjača muška XL za osobu visine do 185 i težine do 110 kg. cena 70 evra Prodao sam kornjaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...