Satelis 15872 Napisano Novembar 14, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavio sam da ne radi, zato ti ubrzano radi pozadi. Ne verujem da su ledice pocrkale, moguce da je izgubio kontakt u dzeku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 14, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bih sad u eurosummaru, kazu crko migavac, zamenice ga u garanciji. Porucice ga pa kad stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Novembar 14, 2022 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju sijalicu na lageru ? Ili je crko automat,mada meni po tom ubrzanom radu deluje da je samo sijalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Novembar 14, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije sijalica, nego set LED diodica, verovatno sa nekom kontrolnom elektronikicom. @djpesic aj budi ljubazan pa javi kad stigne, tj, koliko im treba vremena za zamenu. Doduše, sad je kraj sezone, pa nije mnogo hitno, ali ništa gore kad čekaš deo, a lepi dani prolaze. Tek se na ovim situacijama vidi koliko je dobra podrška i koliko SYM ima smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 14, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Rekose mesecak dana i da mogu da vozim dok ne stigne deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Novembar 14, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo pazi kad skrećeš u desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 14, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Radi zadnji, a ostalo cu da pazim Promenio Novembar 14, 2022 član djpesic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Decembar 26, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jos cekam na isporuku Ide migavac pesaka iz Tajvana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije stiglo ni do carine? Moje iskustvo- kad stigne na carinu, još jedno 15-ak dana se čeka. Sad pošto su praznici i navala, biće i duže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Decembar 26, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dokle je stiglo. Rekli mi samo da se jos ceka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 3, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.11.2022. at 0:16, Vlad_79 je napisao: Kao što rekoh, nosač je hand made by @seba011, kapiram d aposećuje forum pa možete da ga cimnete i preko PM-a... Izgleda fino, kao lajk ne bih znao da nije original. Čelik, plastificiran, nema rdjanja, sve 5... Elem, dogovorite termin, javite koji motor i za par dana gotovo. Takodje morate da se izjasnite unapred i koji kofer ćete koristiti, Givi, Shad ili nešto treće jer od toga zavisi koja ploča (postolje) kofera se koristi i na osnovu toga se pravi nosač. Idealno je da imate ploču da dostavite mada sam siguran da on već zna, nema puno vrsta. U mom slučaju pravio sam za Monokey Givi a na kraju mi se mnogo svideo ovah Sha SH48 koji sam montirao na taj nosač bez ikakvih problema. Izbušio par dodatnih rupa i teraj. Evo par fotkica sa montaže. Koliko te para izaslo (bez kofera) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.12.2022. at 11:53, djpesic je napisao: Jos cekam na isporuku Ide migavac pesaka iz Tajvana. Jel stigao migavacNije realno dase toliko ceka,koliko su meni rekli valjda dva puta mesecno stizu delovi iz Grcke,tamo je centralni magacin za celu EU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, nesa841 je napisao: Jel stigao migavacNije realno dase toliko ceka,koliko su meni rekli valjda dva puta mesecno stizu delovi iz Grcke,tamo je centralni magacin za celu EU Zadnji put sam pitao 26tog decembra, rekose da se jos ceka. Ne znam u cemu je fora. Kao da nemaju migavce ni na lageru u grckoj. Inicijalno su mi rekli da se ceka mesec dana za migavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, djpesic je napisao: Moguce zbog praznika,da bas nemaju deo Nije realno obzirom koliko se sym vozi Po Grckoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nema previše novosti s obzirom da slabo sedam na Simu. Uglavnom zbog vremenskih uslova, a i dosta sam bio van Beograda. Uglavnom, deflektor/produžetak vizira se pokazao kao fantastična stvar. Oduševljen sam, jer sada šuma nema uopše. Još uvek nisam ništa uradio povodm nosača telefona. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Korto Malteze je napisao: Kod mene nema previše novosti s obzirom da slabo sedam na Simu. Uglavnom zbog vremenskih uslova, a i dosta sam bio van Beograda. Uglavnom, deflektor/produžetak vizira se pokazao kao fantastična stvar. Oduševljen sam, jer sada šuma nema uopše. Još uvek nisam ništa uradio povodm nosača telefona. Extra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko Sam video na aliju Ima original nosac telefona za tvoj model sa natpisom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ima, cak mi je i @Vlad_79 ranije preporucio neke nego nisam imao vremena da se zezam sa tim. Treba sesti i istraziti. :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Januar 10, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj zakljucke do kojih dodjes posle istrazivanja Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao i prvi servis na 1000km, odradio sam ga malo pre hiljadarke. Izaslo 5600dinzi, zamenili su ulja u motoru i prenosu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Januar 20, 2023 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je korektna cena. Ali, šta je sa migavcem? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, djpesic je napisao: Prosao i prvi servis na 1000km, odradio sam ga malo pre hiljadarke. Izaslo 5600dinzi, zamenili su ulja u motoru i prenosu. Samo promenis svecicu sa Iridiumskom NGK Ima u knjizici koja ide,razlika neverovatna posebno pri paljenjuzameni mozes I Sam uraditi ili ko se Malo razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... jel tolika razlika? Mislim, meni i sada pali na keca, što bi rekli. Meni uskoro ide prvi servis, takodje. Mogu da tražim/pitam u servisu da li imaju i šta bi koštalo da se zameni?Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Januar 20, 2023 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao običnu za iridijum svojevremeno. Nisam primetio neku razliku u ponašanju, osim što ir traje duže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni drasticna razlikasad Sam na kolima istokazem opet Po meni bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...