GICLA 0 Napisano Septembar 20, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za cilindarom i klipom za KTM 640 lc4 2006 god. Ako licno nemate dobro bi mi dosla i preporuka gde da trazim i kome da se obratim. Najlepse hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic, vidi da li mozes da pomognes coveku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 21, 2022 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, ne mogu. Ne radim više nabavku delove od preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GICLA 0 Napisano Septembar 21, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala u svakom slucaju momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Septembar 21, 2022 (promenjeno) Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio LC4 640 adv sa hilznovanim cilindrom. Radi lepo, ne gubi ulje, jedina je razlika što se malo više greje, mislim ventilator se češće pali. Nikad se nije pregrejao, čak ni u ekstremnim situacijama, brdo, planina, prva +35 c. Teško ćeš naći org. cilindar da valja. Pozzz Promenio Septembar 21, 2022 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GICLA 0 Napisano Septembar 21, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu. Provericu sa majtorom al rece mi da mora i klip da se menja jer mi je zakucao na 150 km/h i rekao mi je da najbolje da nadjem i klip i cilindar zajedsno kako bi sve pasovalo kako treba u smislu ako narucujem samo klip velika je verovatnoca da nece pasovati. NE RAZUMEM SE BAS NESTO MNOGO pa mi je svaki savet dobrodosao jos jednom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Septembar 21, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu. Provericu sa majtorom al rece mi da mora i klip da se menja jer mi je zakucao na 150 km/h i rekao mi je da najbolje da nadjem i klip i cilindar zajedsno kako bi sve pasovalo kako treba u smislu ako narucujem samo klip velika je verovatnoca da nece pasovati. NE RAZUMEM SE BAS NESTO MNOGO pa mi je svaki savet dobrodosao jos jednom hvalaЗначи, купиш клип и хилзнујеш цилиндар. А ако је закуцао на 150 и клипњача није добро 100%. Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Septembar 21, 2022 (promenjeno) Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako već hilznuješ, kupiš klip standardne mere. Hilznovanje se radi posle kupovine klipa, da bi majstor mogao uzeti meru. Postoje nekoliko raznih proizvođaća i svako ima neke svoje mere, heheh. Hilznovanje starog cilindra ti ide oko 4000-5000 din. Pozz Promenio Septembar 21, 2022 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GICLA 0 Napisano Septembar 21, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Septembar 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre hilznovanja proveri cene novog cilindra i klipa. Ja sam skoro radio na drz 400. Hilznovanje oko 100 eur i klip oko 200 po secanju, a nov cilindar i klip su oko 450. Da sam znao dodao bih jos tih 150, nema sanse da je isto hilzna i niksil Promenio Septembar 21, 2022 član lemy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Septembar 21, 2022 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ..isto tako, kako je već pomenuto...dooobro proveri radilicu i klipnjaču, jer ako je to bio udarac (u motoru) pri brzini od 150 na sat, prilično je verovatno da problema ima još. Nekako sumnjam da nema i druge štete. Ako samo tek tako staviš, taj drugi cilindar i klip, bilo hilznovano, bilo novo...to lako može da bude samo bacanje para. Razumem da je želja velika da se sve ponovo vrati u život...pride i da se potroši što manje, ali motor za to ne zna. Treba mu dati šta mu treba...ili ne dirati ništa. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GICLA 0 Napisano Septembar 21, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari , Ja sam za varijantu da kupim novi klip i cilindar ali ne mogu nigde da nadjem. Majstor je cak kontaktirao glavnu proizvodnju delova u Austriji i oni nemaju. Godinu dana mi je vec motor u garazi i resio sam da trazim nesto polovno ako ima neko negde jel vise nzm sta da radim ubi me cekanje. Majstor je cak slao cilindar negde nzm gde kako bi nasli odgovarajuci klip ali bezuspesno. Ostalo je na meni da se iscimam i nadjem tako da pomagajte bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Septembar 21, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari , Ja sam za varijantu da kupim novi klip i cilindar ali ne mogu nigde da nadjem. Majstor je cak kontaktirao glavnu proizvodnju delova u Austriji i oni nemaju. Godinu dana mi je vec motor u garazi i resio sam da trazim nesto polovno ako ima neko negde jel vise nzm sta da radim ubi me cekanje. Majstor je cak slao cilindar negde nzm gde kako bi nasli odgovarajuci klip ali bezuspesno. Ostalo je na meni da se iscimam i nadjem tako da pomagajte bajkeri Probaj ovde MRG Kula - Mašinska radionica GažoDože Đerđa, Кула 436144025 723993 MRG Kula - Mašinska radionica Gažo - Google Suche G.CO Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Septembar 21, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam veze sa KTM-om, ali mi je čudno da baš godinu dana čekaš bez delova ... Evo na linku firma u Nemačkoj koja radi setove klip+cilindar, a imaju i set sa klipnjačom. Generalno na tim oglasima bi morao naći nešto odgovarajuće za tvoju mašinu. Imaju i čitave mašine, ali koliko vidim papreno skupo, po 1200eur... Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ktm-lc4-540-600-620-625-640-660-zylinder-kit-gehont/1498568351-306-1634?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GICLA 0 Napisano Septembar 21, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi. kazem svaka pomoc je dobro dosla pokusacu sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kringe 0 Napisano Septembar 18 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 9. 2022. at 16:39, srbac je napisao: Ako već hilznuješ, kupiš klip standardne mere. Hilznovanje se radi posle kupovine klipa, da bi majstor mogao uzeti meru. Postoje nekoliko raznih proizvođaća i svako ima neke svoje mere, heheh. Hilznovanje starog cilindra ti ide oko 4000-5000 din. Pozz Da li imate kontakt od majstora koji hilznuje cilindar? Hvala na odgovoru! KTM lc4 Promenio Septembar 18 član Kringe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Septembar 18 (promenjeno) Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan OBRADA BLOKA MOTORA - MR Engines WWW.ENGINESMR.COM Ovo je u BGu na autoputu kod Dusanovca U svakom malo vecem gradu u SRB imas neku radioniicu koja to radi. Pozz Promenio Septembar 18 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano Septembar 18 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.karike.co.rs/masinska-obrada/hilzovanje-blokova.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kringe 0 Napisano Septembar 19 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...