djo 85 Napisano Septembar 20, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi mi ni kratko ni dugačko svetlo a radi mi blicanje. Stavio sam novu sijalicu ali se isto dešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21963 Napisano Septembar 20, 2022 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac sa desne strane u problemu ali najpre njegova masa u dzeku.Prati kabl pa vidi situaciju, sredi kontakte. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Septembar 20, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Na koji prekidač sa desene strane misliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21963 Napisano Septembar 20, 2022 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Onaj gde ukljucujes svetlo, kucam preko tapatalka pa ne vidim koji motor vozis. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Septembar 20, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je xjr 1200 Prekidači za svetla su na levoj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3576 Napisano Septembar 20, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao isti problem. Kod mene se razlabavio džek u prednjoj masci koji služi da raskačiš far kad rasklapaš motor, da ne sečeš žice. Pritegao sam džek i rešio problem. E sad, ovakve simptome može da da milion problema. Ja sam gremlina lako našao, nadam se da ćeš i ti. Promenio Septembar 20, 2022 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21963 Napisano Septembar 20, 2022 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motor je xjr 1200 Prekidači za svetla su na levoj straniDugo/kratko da, nego onaj za ukljucivanje, izmedju kill prekidaca i start tastera.Xjr mislim da nema auto ukljucivanje svetala, prekidac/klizac je sa desne strane, prvo pomeranje u levo je pozicija, drugi klik je svetlo. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21963 Napisano Septembar 20, 2022 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovakav desno? https://www.motorparts-online.com/en/yamaha/xjr-1200/1996-1998/handlebar-switch-assy-right/201525306 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Septembar 20, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Nije ovakav desno? https://www.motorparts-online.com/en/yamaha/xjr-1200/1996-1998/handlebar-switch-assy-right/201525306 Verovatno je takav. Imam xjr mesec dana i nisam uopšte primetio taj prekidač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21963 Napisano Septembar 20, 2022 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda samo treba da se ukljuci Uslikaj druze bas, da vidimo i prekidac i masinu! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je takav. Imam xjr mesec dana i nisam uopšte primetio taj prekidačJoooj...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Joooj crni sine tj dete..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...