Bole37 5029 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Napustam moto svet iz razloga sto mi vise ne pricinjava zadovoljstvo, jer imam izuzetno jake bolove dok vozim. Na ovaj motor jednostavno nema sta da se stavi vise. Ko hoce fenomenalan primerak, neka se javi. A i nece da mi vrate Sashac nalog... BMW Gs R 1200 lc Rally WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW Gs R 1200 lc Rally, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 47000 km, Rakovica. Cena 13.000 € - Motori - Polovni Automobili 6 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Septembar 14, 2022 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam ti napisao kad si ga kupio da ces vrlo brzo nekog da usrecis, Srecna prodaja 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Penzijaaa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 14, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Steta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9563 Napisano Septembar 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta, ali šta da se radi, mator čovek... Promenio Septembar 14, 2022 član bajker71 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, videćemo sledećeg maja kakva će biti situacija. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jupiter je napisao: Dobro, videćemo sledećeg maja kakva će biti situacija. Ma nema vise maj juni...Jednostavno sad na karpatima primio sam ravno 8 blokada da bih izgurao. Nije to da ja necu, ja bih vozio dok ne capnem, nego nema sanse da izdrzim bol... To me jako dekoncentrise, a to nikako nije dobro. Treba covek da podvuce crtu. A ovo nije problem koji moze da se resi... Promenio Septembar 14, 2022 član Bole37 4 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Septembar 14, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan jel se ovde prodaje motor il komentarise ...neki deka (sasac) mnogo kuka za svoje godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Septembar 14, 2022 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A nije još ni deka. Još je na nivou tate. Čist folirant. 2 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaha samo vi zajebavajte... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Septembar 14, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pomislio čovek '37. godište.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan E nemo slucajno da se neki kupac javi ovde... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Septembar 14, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Bole37 said: Penzijaaa. Ovo je marketinški trik. Ista fora je prošla kad sam ja kupio Tarcer-a. Kao idem u penziju... Nisu prošla ni dva dana, on šalje kako je pazario BMW-a. Mozgam šta je sledeće? Jedino šta mu još ostaje da kupi, nakon BMW-a, je Benelli Srećna prodaja, kupac neće pogrešiti! 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Neće da prizna, isterali ga sektaši:-PSent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Neeee, zasto prodajes, nemoj sa prodas. Kupi motor i smao ga vozi i ne menjaj 25 godina Brateee, samo nek se obrće. Ako si danas digso ruke i GS-a, mozda sutra pozelis da se baviš pecanjem, pa za 5 godina nazad na motore, nikad se ne zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je 1250 udobniji od 1200. 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ko je vas poznaaavao... 1 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8006 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eto šta se desi kada čovek dotakne nebo.........on proda motor.Srećna prodaja,i nemoj slučajno neki Beneli da kupiš,gavrela ti to nebi oprostio.Mada i on bio na Rtanj,sad brinem i za njega. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Septembar 14, 2022 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pred kapijom parkirao jednog takvog, kaaaakva motorcina, sve sam dugmice stiskao, pritiskao, kliktao i okretao Svuda sem u put gledao... Ovome cu i kameru nazad da ugradim. Meni vise prija RT ali ovo je motorcina u svakom smislu reci, ogroman, agilan, jak.. Sve! Kao Honda Sretna prodaja Sale, usrecices nekog P.S. Biciklooo (sa slike) nije moje 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Septembar 14, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, gebee&co said: Eto šta se desi kada čovek dotakne nebo.........on proda motor.Srećna prodaja,i nemoj slučajno neki Beneli da kupiš,gavrela ti to nebi oprostio.Mada i on bio na Rtanj,sad brinem i za njega. Gledajte nas i u sledecoj sezoni, idemo jako u nove pobede! Verujte nam braco, najbolji odnos cena kvalitet, veruj bratu tvom pls 5 1 19 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Septembar 14, 2022 Ne silazi, 2194 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Benelli kad poraste bice GS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Upravo sam pred kapijom parkirao jednog takvog, kaaaakva motorcina, sve sam dugmice stiskao, pritiskao, kliktao i okretao Svuda sem u put gledao... Ovome cu i kameru nazad da ugradim. Meni vise prija RT ali ovo je motorcina u svakom smislu reci, ogroman, agilan, jak.. Sve! Kao Honda Sretna prodaja Sale, usrecices nekog P.S. Biciklooo (sa slike) nije moje Nešo moram da primetim propust. Iako je bila lokalna vožnja, do kafića ili drugara, moraju se montirati sva 3 kofera (prazni naravno) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo moram da primetim propust. Iako je bila lokalna vožnja, do kafića ili drugara, moraju se montirati sva 3 kofera (prazni naravno) Nisi upućen. Ovo malo sa strane je koferče za alat. To mora svaki BMW da ima, obavezna oprema kad se prčka oko kardana Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Septembar 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, vidakn said: Nisi upućen. Ovo malo sa strane je koferče za alat. To mora svaki BMW da ima, obavezna oprema zbog čestih kvarova. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk A neeee, video sam to, čak se ni u garaži ne skida. Ali čim se napusti dvorište/garaža, mora sva 3 kofera ALU. Oni što koštaju kao VFR od @Motorcyclist Promenio Septembar 14, 2022 član Markone88 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Septembar 15, 2022 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Amater... Vidim fali nesto, kad ono manjerke nisu prisutne! Okrecu se ovi novopeceni motorasi iz kafica, zvacu kasicice onako u opremi, neko se dovezo kilometar, a neko, (Bogami) i tri! Svaki je motor na jednom auto parking mestu, siroki zbog praznih kutija... Mozda bi neko i skinuo, ali kako? Od juce su u toj prici (vecina)... ... a tako bih ga i ja vozio, da ne bude samo ljubomorisanje po forumu sa sve kutijama! 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...