Marko1995 890 Napisano Septembar 10, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi izgleda došlo vreme da se prelazi na litru, iskreno brže nego što sam očekivao. Jednostavno neke destinacije, koje imam u planu, zahtevaju dosta auto puta... Kada sam kupovao Benelli bio sam u fazonu da se auto put zaobilazi u što širem luku, i pre Benellia sam ga vozio isključivo, baš baš kad mora. Međutim u poslednje vreme se dosta vožnji svelo na neke produženi vikend varijante gde se spuca auto put posle posla, da se uštedi vreme i može da se uživa u vožnji po krajnjoj destinaciji, što je plan i za naredni period. Jednostavno trošim manje slobodnih dana, automatski mogu da priuštim više vožnji... Koliko god on bio komforan, nekako mi je žao da ga vozim preko 120-130, u kontinuitetu po nekolo sati. E da, u planu je V Strom 1050 ili dobar primerak prethodnog modela. PS. nisam stigao da ga detaljno operem, samo malo prebrisao Evo malo detalja - copy paste sa polovnih automobila : Marka i model: Benelli TRK 502 X Godište: 2020. Prva registracija: januar 2021. Kilometraža: 28.000 km Kubikaža (cm3): 499.6 Snaga (kW/KS): 35/48 Broj cilindara: 2 Registrovan do: 22.01.2023. Motor je kupljen krajem januara 2021. godine (do kad je i registrovan), tako da je još uvek pod garancijom. Svi servisi su rađeni u ovlašćenom servisu, Burnoutu u Beogradu. Posedujem servisnu knjigu i racune istih. Takođe su zavedeni i u elektronsku servisnu knjigu. Od dodatnih stvari motor ima: - 3 originalna Benelli aluminijumska kofera - podmazivač lanca - produžetak vizira - maglenke Sve veće stvari su urađene u skorije vreme, koje bi čekale budućeg vlasnika, da je manja kilometraža u pitanju. - Lanac (zlatni DID) i lančanici - Svećice - Filter vazduha - Gume - Mitas Terra Force R - Kočione pločice Od mana jedino ima malu ogrebotinu na gornjem koferu (vidi se na slikama). Motor je u potpunosti spreman za putovanje. Uglavnom je vožen na otvorenom putu i daljim turama. To je takođe i razlog prodaje, jer se pojavila potreba za jači motor, najviše zbog autoputa. Poslednji servis je rađen pre 3000 km. Cena: 6400 EUR Uživajte u fotkama - Made by: @JunioR. Evo klipa sa vožnje od pre 2 nedelje: Promenio Septembar 10, 2022 član Marko1995 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Septembar 10, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, i ovaj mali Saletov napravio super fotke. @alexanto hoćeš ti nekad menjati taj Atlantik, bio si nekad zagrejan za Trk-a, još ti je komšija.Izvinjavam se za off, inače srećna prodaja i kupovina novog kolegaPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Septembar 10, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I dalje tvrdim da je TRKx odlican motorin a ovaj Markov je potvrdjeno odlican primerak. Problem je u meni tj ne vidim sebe na klasicnom motoru... Ako bude zamene Atlantic-a to ce biti nesto iz Honda ADV familije - da li X ili polutina, videcemo... Atlantic je tek na 106K, ima on jos da prede, nadam se... Marko, srecna prodaja 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Septembar 12, 2022 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Mali update.Cena motora bez kofera je 5900 EUR.Kofere ne prodajem posebno, dok se ne proda motor.Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3557 Napisano Septembar 12, 2022 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Benelli mi deluje da je dobar početnički motor, za ljude koji ne planiraju neke ekstra duge ture. Strom 1000/1050 je već ozbiljan motor koji bez po muke pregazi gomilu kilometara. Razlika će ti biti nebo i zemlja, imaćeš želju da teraš duže i dalje ture. Srećna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Septembar 13, 2022 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 zato ga i menjam, imam želju malo više da se vozim po Evropi, što zahteva dosta auto puta.Ko ima strpljenja da vozi 120 auto put, može se i sa Benelliem gde hoćeš, možda može i brže al meni nekako žao jer osetim da je u višim obrtajima, al opet sve je to subjektivno Meni radi posao, mnogo bolje od Bandita 600 kojeg sam imao pre (nije sve u konjima, ima nešto i u udobnosti, prostoru za prtljag, sposobnosti van puta itd) Ali što da ne uzmem jači kad mogu...Prošle godine bio do Grčke najdalje, pa odma po tom do Hrvatske na more, sad pre 2 nedelje Hrvatska(Istra), Slovenija, i do Italije... Pre toga Bosna, Crna Gora i razne vikend voznje.Ne znam šta su po tebi ozbiljne vožnje, ali da, ne bih išao sa njim na Nordkap, do Španije (možda) i u Mongoliju Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...