lalajko 2027 Napisano Septembar 9, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sva moja visednevna putovanja se zavrse, sto se opreme tice, na isti nacin. Umesto moto pantalona, obucem trenerku. Ne znam zasto je vecina moto pantalona crne boje, zasto ne rade svetlo sive ili tako nesto? Drugo, to se usija, oznoji, usmrdi, uzas jedan, neizdrziv. Dakle, pitanje: postoje li moto pantalone, mesh prozracna varijanta, u kojoj moze da se vozi na +35 danima? Da mogu da se kupe u velicinama 8XL tj.za osobe od 140kila. Da imaju cicak traku umesto kaisa. I naravno, da imaju dva (dublja) dzepa. Hvala unapred! PS. E da, ne zanimaju me postave kisne, termo i ostale. Ne vozim zimi, a imam odlicno kisno odelo. Samo me zanima prozracnost, odlicna ventilacija i da imaju protektore, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Septembar 9, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ove mi padose na pamet. Mozda pomogne. Ja sam ih uzeo od kolege, sledece nedelje cu ih isprobati. Imaju podesavanje preko cicka na boku. Stitnike kolena. Dosta mesha na njima https://yamahabarel.com/proizvod/acerbis-mesh-moto-pantalone-ramsey-my-vented-crne/ Promenio Septembar 9, 2022 član Tarmi636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14146 Napisano Septembar 9, 2022 Cool tip, 3035 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ce se Lalajko uvuce u ove... Moto farmerke bilo koje i cao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 moje su M velicina i ja sa 90-92kg se ubacim ok. Vidim da imaju i 3XL, koliki je gospodin covek, te nece stati. To su 4 velicine iznad moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano Septembar 9, 2022 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Postava većine pantalona je neki kao najlon ili mrežica. To se oznoji, zalepi,.. katastrofa. Ne znam sa li mi je vrelije ili neprijatnije. Ja ispod pantalona nosim Bogotto aktivne duge gace. I ispod jakne nosim majicu od akrivnog materijala. Znam da zvuci suludo nositi ih leti, ali pravi veliku razliku. Letos sam vozio na 33-34, ceo dan i nisam imao problema. Da, vrucina se oseti, ali na 33 se oseti i u sorcu. Da naglasim da je rec o letnjoj varijanti dugih gaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 10, 2022 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Taj aktivni veš dosta znači i leti, oseća se toplota ali nisi ulepljen kao u bilo kojoj drugoj majici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5106 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam otkrio letnji aktivni veš, uvek ga nosim ispod opreme. I ispod njega kupaće gaće i kad dođeš kući i skineš se, uopšte nisi znojav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano Septembar 21, 2022 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Forsberg said: Od kad sam otkrio letnji aktivni veš, uvek ga nosim ispod opreme. I ispod njega kupaće gaće i kad dođeš kući i skineš se, uopšte nisi znojav. Nezamenjiva stvar. Ja jos preko jakne nosim i airbag. Cak ni tada nemam problema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...