Jump to content

Moto Zajednica

Royal Enfield Meteor 350

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850

"Dok kada sam vozio Meteora, toliko sam uzivao i bio srecan, nekako mi je ostao osecaj da jedva cekam da sto pre sednem na njega i ponovo da ga vozim."

Ovo je sjajan osećaj koji si opisao!

jedino ću dodati to da Meteor "punog gasa" recimo uz most Slobode, gde je nagib mali uz malo vrtra, ne može preko 90km/h i nije baš potpuno bez vibracija. Ali, zato po ravnom putu na 70-80km/h je osmeh na licu od uveta do uveta.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Meteor 350

Bast tako ljudi.

Vlado i ja sam razmisljao samo skuter, pa sam poceo da razmisljam o nekom kinezu CF Moto, Zontes, Voge i moj drug Indijac, koji inace u Indiji vozi Himalayan, me ubedjivao da idem i makar probam neki od Royal Enfield motora. Tako sam na kraju uradio i ostao bez teksta i sa onim osecajem kada se kao klinac zaljubis.

Vozio sam u auto skoli Horneta i Suzuki SV, ali licno mi je Meteor vise seo.

Skupicu novac do marta za ucesce i uzecu Meteora. 

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 4808 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 11 sati, zZavarivach je napisao:

"Dok kada sam vozio Meteora, toliko sam uzivao i bio srecan, nekako mi je ostao osecaj da jedva cekam da sto pre sednem na njega i ponovo da ga vozim."

Ovo je sjajan osećaj koji si opisao!

jedino ću dodati to da Meteor "punog gasa" recimo uz most Slobode, gde je nagib mali uz malo vrtra, ne može preko 90km/h i nije baš potpuno bez vibracija. Ali, zato po ravnom putu na 70-80km/h je osmeh na licu od uveta do uveta.

Ja ga vozio 110 i malo jače.

Stiže i tekst mojih utisaka sa testa:

BJBIKERS.COM

Mimo običaja o tehničkoj analizi ovaj test će se razlikovati od dosadašnjih, jer se i Royal Enfield Meteor 350 razlikuju od do sada testiranih motocikala

• Sviđa mi se 7

• U prolazu, 53 postova
Pre 2 sati, Jovan Ristic je napisao:

Ja ga vozio 110 i malo jače.

Stiže i tekst mojih utisaka sa testa:

BJBIKERS.COM

Mimo običaja o tehničkoj analizi ovaj test će se razlikovati od dosadašnjih, jer se i Royal Enfield Meteor 350 razlikuju od do sada testiranih motocikala

Procitao sam tekst, odlicno napisano, svaka cast. Motor zaista ima dusu.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• U prolazu, 12 postova

Pozdrav svima!

Pre 7 godina sam se učlanio na forum, nemajući motocikl. Izlogovao sam se, zapisao lozinku i mejl i rekao neću se vraćati na forum dok ne postanem vlasnik nečega, jer sam samo nemi posmatrač.

Pre 5 dana sam pazario Meteora 350 :) Drago mi je zbog svega što sam pročitao na ovu temu ovde i upoređivajući sa brojnim recenzijama na YT i stranim forumima nema odstupanja nikakvih.

Uskoro ću postaviti i fotku kod mene na profilu, s obzirom da očekujem isporuku krajem oktobra. 

Takođe, hteo bih da ohrabrim člana koji je ispustio momenat za kupovinu zbog nemanja učešća; meni je keš kredit rešio problem. Podigao sam za opremu/motor/registraciju jer nema poente odlagati svoju sreću. 

P.s. da li može neko da mi kaže da li postoji mogućnost menjanja korisničkog imena? 

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 3

• Zainteresovan, 678 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

@Djela11 Čestitam! Za promenu korisničkog imena, piši adminima u podforumu Opšte diskusije\Kancelarija uprave.

Promenio član Urban Rider
  • Hvala 1

• U prolazu, 53 postova
On 8. 10. 2023. at 12:19, Giovanni Bandit je napisao:

Pozdrav svima!

Pre 7 godina sam se učlanio na forum, nemajući motocikl. Izlogovao sam se, zapisao lozinku i mejl i rekao neću se vraćati na forum dok ne postanem vlasnik nečega, jer sam samo nemi posmatrač.

Pre 5 dana sam pazario Meteora 350 :) Drago mi je zbog svega što sam pročitao na ovu temu ovde i upoređivajući sa brojnim recenzijama na YT i stranim forumima nema odstupanja nikakvih.

Uskoro ću postaviti i fotku kod mene na profilu, s obzirom da očekujem isporuku krajem oktobra. 

Takođe, hteo bih da ohrabrim člana koji je ispustio momenat za kupovinu zbog nemanja učešća; meni je keš kredit rešio problem. Podigao sam za opremu/motor/registraciju jer nema poente odlagati svoju sreću. 

P.s. da li može neko da mi kaže da li postoji mogućnost menjanja korisničkog imena? 

Brate nas, veruj da mi je drago bas kao i da sam ga ja sam kupio.

Hvala za ohrabljenje u vezi kredita. Sve je to ok, ali imamo ja i supruga plan u vezi vracanja kredita za stan i imamo plan da na kraju svake godine smanjimo dug glavnice, tj uplatimo kes za onoliko koliko bi nam 3 godine skinuli od glavnice. Tako umesto 25 godina, trebali bi da vratimo kredit za 15 godina. 

Strpljen spasen, verujem da cemo se zajedno voziti od aprila 2024 godine ;)

Zelim ti puno srece i lepih trenutaka na Meteoru.

Salji slike, koje je boje?

• U prolazu, 12 postova

@NightWalker

Da, to planiranje vraćanja jeste glavobolja ali naravno, cilj je potpuno jasan a odluka racionalna. Ja vama tu želim puno sreće.

Što se tiče motora, žuti mi je od starta favorit, tako da sam njega i kupio :) Postaviću i fotke, a uzeo sam i neku akcionu kameru da snimim prvu vožnju pa ako ne bude previše sramotno jer ću verovatno da se dernjam u kacigu od sreće, okačiću i to ovde! :jee3:

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 53 postova
Pre 4 sati, Giovanni Bandit je napisao:

@NightWalker

Da, to planiranje vraćanja jeste glavobolja ali naravno, cilj je potpuno jasan a odluka racionalna. Ja vama tu želim puno sreće.

Što se tiče motora, žuti mi je od starta favorit, tako da sam njega i kupio :) Postaviću i fotke, a uzeo sam i neku akcionu kameru da snimim prvu vožnju pa ako ne bude previše sramotno jer ću verovatno da se dernjam u kacigu od sreće, okačiću i to ovde! :jee3:

Hvalaaa.

Auuuu, bravooo... i meni je zuti favorit, takodje mislim da cu ga i ja kupiti u toj boji.

Ajde, cekamo fotke, slike itd...

Evo imas i kod mene na youtubu kanalu, bas kada sam vozio Meteora i jos po nesto. I mene je bilo blam, ali ajde da snimim jedan, pa drugi klip i tako eto snimih nekoliko.

https://youtube.com/@zbtech33?si=zBkLExH6iAhsabH3

:)

• U prolazu, 12 postova
Pre 4 sati, NightWalker je napisao:

I mene je bilo blam, ali ajde da snimim jedan, pa drugi klip i tako eto snimih nekoliko.

https://youtube.com/@zbtech33?si=zBkLExH6iAhsabH3

Hvala i tebi! Bogami, probao si ti i Huntera:jee1: Pa super, ja se iskreno nadam jos jednom kolegi u boji! Sve najbolje i javi se kad pazaris da se vozimo :takoje:

• Sviđa mi se 1

Ja sam sve sam morao da završavam, jedino što su me uputili na agenciju sa kojom su sarađivali i koja nije daleko od salona pa mi nije bilo teško.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 12 postova

Evo ne znam, ja sam tu info dobio kad sam pitao. Ako bude drugačije obavestiću vas. Jedino što sam tražio eksterno je kasko, koji ću svakako da uzmem za ne daj Bože. Ipak sam totalni početnik.

• Podržavam 1

Ja mogu da ti preporučim Grawe pošto imam njihov kasko i za auto i za motor, mada nisam siguran da  još neka osiguravajuća kuća nudi kasko osiguranje za motore - možda Dunav, ali proveri. Kako god, kod Grawea nema malusa naredne godine u slučaju štete što je veliki plus.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 53 postova
Pre 22 sati, Giovanni Bandit je napisao:

Hvala i tebi! Bogami, probao si ti i Huntera:jee1: Pa super, ja se iskreno nadam jos jednom kolegi u boji! Sve najbolje i javi se kad pazaris da se vozimo :takoje:

Hunter je super, ali vise mi se svideo Meteor.

Probao sam i Himalayan-a, snimio sam i to.

BTW, za sledecu godinu izlaze nove boje i za Meteora. Nema vise zute, bice neki plavi sa zutim slovima :(

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850

Da taj je navodno izašao ove godine, samo ne kod nas. Baš mi je bezveze kombinacija. I neki maslinasto zeleni....

Za sledeću godinu izlaze 3-4 boje koje su više ka "classic" stilu, a što je interesantno dobiće i LED far kao Super Meteor 650, ali i žičane točkove

Link za novine Meteora 350

Promenio član zZavarivach
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 12 postova

Dobro, ispipavaju puls tržišta, zanimljivo je da hoće da se igraju. Mislim da treba da održe ovu standardicu, da izgledaju veoma svedeno i minimalistički. Boje bi trebalo da svedu na minimum i ostave prostor za customize a da se pozabave sedištem za meteora/interceptora/classic itd. Čini mi se da imaju potencijal (čitajući rubriku koju je @wulfy objavio) da reinkarniraju svoje modele i stvore grupacije enduro/scram/caffe/chopper na mnogo viši nivo a održe senzualnost.

@Giovanni Bandit Trebalo bi pre svega da porade na unapređenju kvaliteta završne obrade na postojećim modelima. Boje su manje bitne i manje-više svi proizvođači izbacuju iste modele u novim bojama skoro svake godine.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Royal Enfield meteor 350
On 10.10.2023. at 18:29, cezarpa je napisao:

Koliko izadje registracija za meteor 350?

Druga tegistracija je mene izasla 17.000 u martu

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Pitanje za sve vlasnike, pošto vidim da se ljudi uglavnom rešavaju ovog modela posle godinu dana. Šta je glavni razlog tome? Ne ispunjava očekivanja, prvi motor pa ste ga "prerasli" ili nešto treće? Pitam jer su se pojavili veoma povoljni promerci na PA i razmišljam o kupovini. Hvala unapred!

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2267 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

E to je ono što je mene u startu odbilo. Motorcikl meni lično lep, al motor slab. Ne treba mi 100 konja, ali da je bar duplo od fabrike...

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja