zZavarivach 189 Napisano Avgust 15, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Meteor u ruke Rusa Navozao sam se lepo, podsetio, malo uvežbao...... Sad idem na zasluženi godišnji 3 nedelje i nakon toga potraga za drugim motorom. (Lažem već dva dana tražim po nekoliko sati dnevno). Ali definitivno ''moja'' vozna sezona se približava kraju ove godine. Meteor 350 je super, uliva poverenje, baš sam se slatko navozao. Nema ko nije pitao šta je to, i komentarisao kako super izgleda. Potrošnja....joj pa ne osetiš....Eto ni jednom ga nisam provozao autoputem, iako sam video identičnog na putu NS-BG, išao oko 85-90 km/h otprilike. Ne kažem da ne može, ali mi nije delovao sretan tu gde jeste, Obilazio sam ga kombijem i baš sam se trudio da napravim veliki luk Da je Super Meteor malo pristupačniji - ne bi bilo ni minuta razmišljanja. Ovako mislim da ću da lovim neku polovnu Rebelku 500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Avgust 15, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @zZavarivach Ne znam koliko si visok, ali meni se Rebel 500 sa mojom prosečnom visinom od 182cm, učinio isuviše malim, iako je sličnih dimenzija kao Meteor 350. Verovatno zbog nižeg sedišta i drukčijeg položaja sedenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Avgust 15, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam i ja, 185cm.... Istražio sam već malo o tome, inače mi je Rebel 500 bio prvi izbor ali nema ih puno kod nas, pogotovo u ponudama. Meni je pozicija sedenja na Meteoru bombona. Videćemo kako će se potraga zavšiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Avgust 15, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, ja bih dvaput razmislio na tvom mestu. Ja sam takođe hteo Rebela 500 prvo, ali su mi u Delti tada rekli da ne znaju da li će nastaviti da ga uvoze, pa sam tako kupio Metor naredne godine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne probas nesto drugo? Interceptor npr je osetno jači, ima taj klasik look a zbog načina sedenja i konstrukcije je mnogo upravljiviji nego kruzeri. Kawasaki bi trebalo da ima neki kruzer od 600cc, neka alternativa rebelu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11154 Napisano Avgust 16, 2023 Ne silazi, 2240 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti Meteor lezi,onda uzmi Meteor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Vec je imao Meteor Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @zZavarivach Ne znam da li ti se sviđa Yamaha Bolt (XVS 950)? Kod nas su retke ali trenutno ima jedne na oglasima: Yamaha XVS 950 BOLT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha XVS 950 BOLT, 2018. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 29000 km, Smederevo... Verovatno bi mogao da ispregovaraš bolju cenu. Po meni je Bolt mnogo bolji izbor od Rebela 500, iako baš i nisu za poređenje zbog gotovo duplo veće kubikaže, ali mislim da vredi razmisliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1440 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je već OK cijena za taj motor uz svu dodatnu opremu. Međutim, Bolt je tvrd motor, za mlade i zdrave ljude, Sjedalo je kalupirano pa nema mrdanja - nikako nije za duže vožnje. Za suvozača je gori od Yamahe Virago 250 u smislu da je sic užas + su oslonci za noge suvozača visoko, pa svaka neravnina udara direkt kroz trticu kroz kičmu u mozak. Ima vobla na lopate, grebe sa nogarama lako. Nije lagan ni u mistu - 250kg, sa dodatnom opremom 260+. Sprava za mučenje koju je na neki mazohistički način gušt vozit i ne mogu ga se nagledat kako dobro izgleda (jbga površan sam) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Avgust 16, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, VladoGrcic je napisao: Sto ne probas nesto drugo? Interceptor npr je osetno jači, ima taj klasik look a zbog načina sedenja i konstrukcije je mnogo upravljiviji nego kruzeri. Kawasaki bi trebalo da ima neki kruzer od 600cc, neka alternativa rebelu. Interceptor mi je OK, mada mi sedenje nije nekako za mene. Više mi leži taj kruzer stil. Žena se jako retko vizi samnom tako da ne gledam puno komfor saputnika, pa onda opet Rebel ima smisla. Plus što je 500cc i registracija je minimalna. Imam dva kombija i dva automobila....kad se sve stavi na papir ode na održavanje i registraciju dosta godišnje. Komšija dve kuće od mene juče uzeo plavi Super Meteor, ubio me . Opet bi pre njega uzeo recimo nego Bolta, da finansije dozvoljavaju. Honda je prefinjena, mirna, i ima taman toliko više da pruži koliko mi je falilo sa Meteorom 350. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Avgust 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @overtone lepo je čuti utiske o Boltu iz prve ruke. Upravo iz razloga koje si naveo mi je drago što nisam imao novca da ga kupim kada sam razmatrao kupovinu pre nekoliko godina, jer bih verovatno bio prinuđen da ga prodam zbog problema sa leđima, kao što sam prodao Meteor 350. Ali zaista prelep motor. Ne mogu da se setim gde sam ovo pročitao, ali neko je rekao nešto ovako: ako se nakon što parkiraš motor ne okreneš da ga pogledaš, kupio si pogrešan. @zZavarivach pa onda Super Meteor definitivno Promenio Avgust 16, 2023 član Urban Rider 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1440 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma Bolt je samo sminka, ako mi virujete zadnjih par tjedana mastam zaminit Bolta za RE Classic 350 a za razliku od para uzet Les Paula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Avgust 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi se posle 50hp smorio sa Metorovih 18, ali podržavam kupovinu Les Paula Autopilot hteo sam da napišem Classic a ne Meteor, ali isti je agregat u pitanju. Promenio Avgust 16, 2023 član Urban Rider 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zanimljiv Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Septembar 4, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan A bre @zZavarivach nisi ni jednu fotku, sad vec bivseg, Meteora kacio. Danas naleteo na jednog lepogSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Septembar 4, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan @VladoGrcic Pa to je Moj-Tvoj Vidim da mu je skinuo bisage, ali ta traka, crveni fejk quadlock i crvena linija sa strane ispod natpisa Meteor350 Rus kupio, dosao u nedelju popodne po njega, ja nisam ni bio spreman samo ga dao, on dao pare i to je to..... sutra dosao po ugovor. Kažem ženi posle baš to ''pa jbt nemam skoro ni jednu sliku sa motorom'' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Septembar 4, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Septembar 4, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga slikao jer mi se cini da sam video negde da si stavio prugu a ja sam mu skinuo one crvene trake sa tockova. Rekoh, cim dodjem kuci moram da prelistam poruke...kad ono nista. Mora da sam pruge video na oglasu ili neato slicno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Septembar 4, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @VladoGrcic priznaj da si kupio monocikl! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Septembar 4, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan zamisli me po bulevarima kako spartam na tocku.Bacio sam se na sport. Svart je otisao pa sam se vratio na pedale. Do jula 2022 sam imao odlicnu satnicu na bajsu a i snagu...kako sam kupio skuter a onda i motor, moj biciklizam je potonuo bio Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Septembar 4, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj i ovde. Kad sednem na bicikl, osećaj je kao da nije moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 96 Napisano Septembar 6, 2023 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. U utorak sam bio u Merkatoru i ljudi su mi dali da testiram Meteor 350. Samnom je krenuo decko (Nikola), zaposleni u salonu, na Hunter-u. Vozio sam prvo Meteora, pa zatim Huntera. Svidja mi se Hunterov zvuk i kaoooo da je malo zivahniji, ali Meteor me je totalno kupio. Mnogo je udoban, jednostavan za voznju, ne mogu opisati kako sam uzivao. Da napomenem da je decko (Nikola) iz salona, toliko ljubazan i mnooogooo dobar lik. Da napomenem da sam sa svojih 42 godine, tek pre mesec dana dobio dozvolu sa A kategorijom i da sada gledam stavda uzmem. Trenutno nemam ni za ucesce, ali mislim da cu do marta skupiti. Razmisljao sam sta da kupim neki maxi skuter, nekog kineza..., ali kada sam probao Meteora, ne mogu opisati svoj osecaj i zelju da ga vozim jos i jos i jos... Mislim da sam odlucio sta cu da kupim kao prvi motor, Meteor 350. Svako dobro ljudi. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano Septembar 7, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @NightWalker Ovo skroz zvuči kao plaćena reklama za dečka koji radi u salonu (Nikolu) Šalim se samo, Nikola je serviser i sjajan je dečko, ali su isto tako sjajni i svi ostali (Brankica, Ivana, Joca, Goran i cela ekipa uopšte), pa nekako ne zvuči fer izdvajati bilo koga posebno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Septembar 7, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan @NightWalker Sad su bili na popustu, nadam se da ćeš skupiti do sledeće sezone i da neće biti nekog poskupljenja drastičnog. Mene je Meteor oduševio, kao neko ko je davno vozio motor, klackalica-menjač u kombinaciji sa tim sjajnim agregatom koji oprašta sve...... mislim da je bio pun pogodak kao povratnika. Tebi srećno šta god izabereš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 96 Napisano Septembar 9, 2023 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ljudi da sam zvucao kao reklama, ali nekako danas kada naidjes na nekog prodavca ko je zaista ljubazan i kulturan, izgleda nenormalno. Da kazem da sam probao i Zontes D350 i SYM Crusisym 300. D350, nije los, dok sam se sa Crusisym-om razocarao, pri brzini oko 105km/h, toliko se trese da uopste nije prijatno. Dok kada sam vozio Meteora, toliko sam uzivao i bio srecan, nekako mi je ostao osecaj da jedva cekam da sto pre sednem na njega i ponovo da ga vozim. Hvala ljudi i mislim da je definitivna odluka za sada Meteor. Jos da skupim novac za ucesce i da sledece sezonu uzivam sa ostatkom ekipe. Svako dobro ljudi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...