Axy90 32 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima. Zovem se Andrija, imam 32 godine, iz Niša sam. Vozio sam razne motore (uglavnom zujalice 125cc i jedan kratak period 750cc) do svoje 21 godine kada sam prodao svoj poslednji motor. Na zalost od tada nisam bio u mogucnosti da priustim sebi motor, ali situacija se sada promenila (na bolje) i aktivno trazim neki R motor u cenovnom rangu do 2500€… Ali o tome cu otvoriti novu temu u delu foruma koje je predvidjen za te stvari. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 521 Napisano Septembar 6, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooo Niš, dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10881 Napisano Septembar 6, 2022 Hronični Motociklopata, 7498 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2866 Napisano Septembar 6, 2022 Vozac A kategorije :D, 986 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Живо здраво, добро нам дошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 6, 2022 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8384 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 571 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Axy90 32 Napisano Decembar 2, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se javljao kao sto vidite od 5. Septembra, ali evo danas najzad mogu da se pohvalim. Od danas sam vlasnik suzukija gsxr 600 k1. Motor je trenutno u Nemackoj i kada stigne postavicu fotografije. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17547 Napisano Decembar 2, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Axy90 je napisao: Nisam se javljao kao sto vidite od 5. Septembra, ali evo danas najzad mogu da se pohvalim. Od danas sam vlasnik suzukija gsxr 600 k1. Motor je trenutno u Nemackoj i kada stigne postavicu fotografije. U zdravlje da te lepo služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce da ga gleda dok ne otopli a da ne sedne da vozi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2822 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko ne bi da se smrzava! Dobrodošao, komšija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NalepniceZaMotoreNis 68 Napisano Decembar 4, 2022 Svrati ponekad, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner 180SP Prijavi odgovor kao problematičan Idemo NIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ . Pozdrav Nišlija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Decembar 4, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Axy90 32 Napisano Decembar 25, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najzad stigla masina. Suzuki gsxr 600 k2. Motor izuzetno dobro cuvan i odrzavan, samo 25000 km, kupljen od vlasnika u Nemackoj. 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4051 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 2642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Da te lepo služi, uživaj i čuvaj se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astefan888 30 Napisano Decembar 26, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Honda VTX1800C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, videh te danas blizu banje, kada sam proso motorom. Mali grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Axy90 32 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.12.2022. at 18:45, astefan888 je napisao: Pozdrav, videh te danas blizu banje, kada sam proso motorom. Mali grad. Taj sam. Svrati na pivo sledeci put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4735 Napisano Decembar 31, 2022 Drug član, 509 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 25.12.2022. at 20:15, Axy90 je napisao: Najzad stigla masina. Suzuki gsxr 600 k2. Motor izuzetno dobro cuvan i odrzavan, samo 25000 km, kupljen od vlasnika u Nemackoj. Najlepsa kombinacija boja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Axy90 32 Napisano Decembar 31, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Januar 1, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom kolega! Mnogo lepih i bezbednih kilometara! Mašinica je salonsko stanje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...