jamana 43 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo sretnici.Slike,utisci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nagradno pitanje!!! Šta dobijete kada Wild Duka popije pivo ??? ??? ??? Dobijete Mad Duku!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike sa druženja sa Gaborom i Božom su na temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30778.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zaboravio,danas je berza u Novom Sadu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9998 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja planirao da dodjem ali neka sahrana se izprečila,ali bi da čujem kako je prošlo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prošlo je super.Za prvi put čak odlično.Odziv je bio solidan,ja kupio par sitnica,video ekipu,ćera i ja dobili poklon od extra sexy prodavačice......ma super,kažem vam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svratio na 5-10min nisam mogao duze da ostanem jer me devojka cekala u kolima a inace smo kretali za Sremsku Mitrovicu ali sam morao barem malko da provirim ;D u svakom slucaju nadam se da ce ovo zaziveti i da ce sledeci put biti jos veci odziv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam slike sa berze http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30591.20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja. Samo napred, da ovo zazivi i bice super Za pocetak nije lose, mesto, drustvo, kafa.. E jos da ima prodavaca malo vise... Pozdrav za prodavce koji su ipak danas dosli i ucinili da ova ideja krene, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Posle berze - zna se - u Okupljaliste. Najhrabriji je bio Makins, pa doso motorom . Dosli bi i mi ostali, al uglavnom zbog porodicnih obaveza smo bili kolima ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se samo smeška moja Aljaska Twin ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9998 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jel to slikano u Rumenačkoj ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Interceptor BP će da dobije minus iz ne praćenja BJB foruma.To je slikano ispred Fashion caffea na Bulevaru Oslobođenja koji je postao zvanično okupljalište novosadske BJB ekipe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9998 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Moje najiskrenije izvinjenje i nadam se da minus neće ući u moj dosije... ;D I nadam se da kada se prolepša vreme za vožnju da ćemo se videti tamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako si mladji maloletnik, a ulazi u dosije, brise se posle 5 godina, ako naravno ne napravis jos neki minus ;-). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 16, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma st aste nasli da ga masirate nek plati pet tura pica u fashionu. I onda da krenete u razmisljanje dal da mu oprostite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo opušteno Ovo sa plaćanjem pića je i onako problem... uvek na stolu ostane više love nego što treba ;D Biće prilike za druženje samo da sine sunce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja proshao malopre busom,nema nikog.. Dalmatino je jedino na svojoj poziciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dalmatino je morao otići, Makins je nešto indisponiran , nema motora, pa ja nisam ni svraćao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Redovno, tradicionalno, okupljanje subotom u 14 h se dogodilo zahvaljujuci jedinom i nezaboravnom RR Wild Duki... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od sad se družimo pod geslom: RR Wild Duka spaja svet!!! Samo je opasno kad postane RR MAD DUKA!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba paziti na Dukin los uticaj na okolinu, vidi kako je Dalmatino zavrsio... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Haha, Duka konekting pipl :D Ludi ste k'o struja Ne dajte mu pivo :D :D Dalmatino je stradao kad je napustio sigurno krilo Mad Duke :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo zato je i pao.Navikao čovek uz Duku na velike brzine (ništa ispod 200) i sad kad ga nije bilo vozio čovek sporo i pao.Zaboravio kako se vozi sporije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...