rista 3 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan motor je otisao na servis Pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Problemi sa strujom, potrebna pomoc! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39781.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Transalpinista 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kuda za levu masku? Bora iz Mladenovca nema kalup. Sta cu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisapop 22 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan imas nekog u makresanu kod krusevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kuda za levu masku? Bora iz Mladenovca nema kalup. Sta cu? Koju? Lijevu bocnu plastiku ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Transalpinista 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kuda za levu masku? Bora iz Mladenovca nema kalup. Sta cu? Koju? Lijevu bocnu plastiku ili? Da. Levu bocnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Transalpinista 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas nekog u makresanu kod krusevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan pozdav i jedno glupo pitanje zasto talpa puca na izduvu kad se vozi niz brdo sa malim gasom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Avgust 17, 2009 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto ti je auspuh izbusen (truo) ili ti je spalo vakum crevce sa slavinice za gorivo ili karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Aco, i meni se to desava u poslednje vreme. Jasno mi je ovo sa vakuum crevom, ali zasto mislis da puca ako je auspuh izbusen? Znaci, ovo se desava samo kod motornog kocenja, da je auspuh busan valjda bi pucalo ponekad i u normalnoj voznji? Malo sam konsultovao literaturu, i ne pominje se nigde auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pozdav i jedno glupo pitanje zasto talpa puca na izduvu kad se vozi niz brdo sa malim gasom Kazu ljudi da je kod TA pucketanje nizbrdo na nizim obrtajima jos ako je nov filter vazduha takoreci normalna pojava, narocito zimi Ako je pucanje jace i preko 3.000 obrataja onda je u pitanju cut-off ventil , koji treba da prekine dovod goriva prilikom oduzimanja gasa preko 3.000 obrtaja. Nije na odmet i da se pogleda kako je podesen vazduh, jer je i to jedan od uzroka pucanja i pregledati da ne vuce negde falsh vazduh! Transalp 600 od 1987 do 1995 2 kruga i 1/2 Transalp 600 1996 1 Krug e ¾ Transalp 600 od 1997 do 1999 2 kruga i 1/4 Transalp 650 3 kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 17, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja znam za TA je normalno da abgasuje ("puca") kad se naglo oduzme gas. To su mi potvrdili i majstor Joca i majstor Marko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 17, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan moj pre dva meseca izasao iz jocinog servisa (novo ulje, filteri, lanac, lancanici...) i uredno pucketa ali uglavnom prilikom kocenja motorom i to ispod 3000 obrtaja. ne previse, ne preglasno, meni se cini taman koliko treba, tj. koliko se meni licno dopada i ja sam bio ubedjen da to tako treba :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je to kod TA normalno. Juce sam pregledao crevce i auspuh i sve mi izgleda OK. Meni se to desava samo kad mu u prvoj zavrnem gas do kraja na velikoj nizbrdici, tj. kod maksimalnog kocenja motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Takođe i kod mene puca iz auspuha. Naročito nizbrdo kada kočim motorom. Nisam obratio pažnju na obrtaje a i karbovi treba da se našteluju. Da li neko ima preporuku za majstora koji podešava karburatore ili neko sa foruma ko ima iskustva a u krugu je od 100km oko bgd-a. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Avgust 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan vozikam se po gradu, prebacim na rezervu i posle nekih 20-tak km uzverem se na vrh neke uzbrdice i kad puče iz auspuha...baš sam se štrecnuo ;D Napunio rezervoar i evo od tad ni jednom, izgleda da je bilo malo vode u benzinu. Ovo nije isto pucketanje kao što ste vi napisali, ali čisto da se zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan na talpi odnosno karburatoru ima mnogo safova pa koji sad da odvijem ili zavijem za 2 i 1/2 kruga mozeli neka foto caka da svi vidimo i ja nevolim da moja talpa puca kad ona hoce nego kad ja to hocu poz od aca honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih od vode u gorivu puca cinimise kad se daje gas malo jaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan na talpi odnosno karburatoru ima mnogo safova pa koji sad da odvijem ili zavijem za 2 i 1/2 kruga mozeli neka foto caka da svi vidimo i ja nevolim da moja talpa puca kad ona hoce nego kad ja to hocu poz od aca honde Naravno podesavanje treba odraditi na oba karburatora, zaviti (ne stezati) do kraja a zatim odviti 2 i 1/2 kruga. Posle toga podesiti ler na 1300-1400 obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem sa srecno ta 96 na fotosu od talpinih stela vazduha i jos jedno pitanje na mojoj talpi zadnja viljuska ima mazalice oko 3 4 kom koju mast da koristim i jos nesto guma zadnja je miselka upolovacila i kad prelazim krpeza od asvalta itd sevne zadnji kraj mislim po pravcu voznje jer su i takvi krpezi na asfaltu odnosno kolotrazi od teskih vozila jeli to normalno jer sam ja 25 god vozio samo kamion ps za sve bajkere put od batocine do zlatibora je isuvise masan vodite racuna danas je 19 08 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem sa srecno ta 96 na fotosu od talpinih stela vazduha i jos jedno pitanje na mojoj talpi zadnja viljuska ima mazalice oko 3 4 kom koju mast da koristim i jos nesto guma zadnja je miselka upolovacila i kad prelazim krpeza od asvalta itd sevne zadnji kraj mislim po pravcu voznje jer su i takvi krpezi na asfaltu odnosno kolotrazi od teskih vozila jeli to normalno jer sam ja 25 god vozio samo kamion ps za sve bajkere put od batocine do zlatibora je isuvise masan vodite racuna danas je 19 08 2009 Mislim da bi trebala da ide neka kvalitetnija na bazi litijuma. A sto se tice guma, mnoge prepoznaju te uzduzne neravnine na putu ali nije strasno, stvar navike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Avgust 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan LIS-2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan da se samo malo pohvalim ;D u subotu sam otisao za CG sa TA i vratio se prekljuce, prosao bez ijednog problema u 1500km koje smo presli a sobzirom da mi je ovo prvo veliko putovanje odusevljen sam, shvatio sam da je TA odlican motor za put samo cu morati malo sediste da prepravim, jer sa sva tri kofera teska oko 50kg (mozda i vise) sto je neki manji suvozac vukao je uzbrdo kao lud i to u petoj, a po krivinama se obara kao da je bicikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih od vode u gorivu puca cinimise kad se daje gas malo jaci [ Kako majstoru donosis dorucak tako i radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec krenuli sa hvaljenjem evo i ja nesto da dodam. TA je dobio novi lanac, lancanike, ulje filtere, sredjena mu je prednja rucica za kocnicu i sada gazi put. U top stanju je. Samo jos da se dodaju neke dzidzabidze. Tipa kofera, mozda vizira. A na zimu krece malo lickanje i mackanje koliko god to gay zvucalo =))) E da....jedan savet koji sam dobio od majstora....svi motori koji su presli 20,25 hiljada potrebno je da imaju gusce ulje zbog cuvanja sklopova u motoru. Malo je slabiji na gasu (ako to neko uopste i primeti ja nisam) ali je zato mnogo zasticeniji nego sa manjom gradacijom. Za TA pise po fabrici da se sipa 10w40 ali to pise za nove motore. Ima gde i pise i za starije motore ali to ne znaci da valja. Ja sam sipao 15w50 motu 5100 bas zbog tog razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...