gox 1864 Napisano Mart 31, 2014 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ti ako napuniš ovaj kofer do vrha ima da ides na zadnjaka sa pola gasa ps. ako imas sa cime i nije ti tesko izmeri mi spoljni precnik ovih cevi od kojih ti je seba radio nosace. Imam ih i ja u planu ali pre toga moram da pravilno dimenzionisem sistem kacenja na koferima Mislim da je meni namenjeno pitanje, Zakis između nas Nosači nisu Sebini nego Kappini. Levi bio OK al desni je morao malo da se podesi, šipka jedna je iskrivljena drugačije jer je udarala u auspuh, distanceri ubačeni. Rolbar napred 7cm spoljašnji prečnik cevi, bočni nosači 5,5 cm spolj.prečnik. Kofer izgleda na fotografijama baš veliki,u suštini je kockast i ne baš ogroman, ima 46 L i manje prima nego moj bivši Givijev Maxi od 50 L koji je bio širi al manje visok pa je zato i vizuelno izgledao manji. Mislim da u koferu piše da ne sme biti veće težine od 10 kg. Trudiću se da to ispoštujem pa neće biti na zadnjaka. Promenio April 1, 2014 član gox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ma ja u moj Givi Maxima trpo i 20kg i izdrzalo, a ugradio sam u njega stop svetlo, zmiglavce, poziciju i parking svetlo..stavio sve led sijalice e da stavio i svetlo kad se otvori da sija a imam i pozicija da mi sija, sijam sa njim ko novogodisnja jelka ali na uputsvu od nosaca pise da moze da nosi max 10kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan novo je sto sam nabavio one plastike za felnu sto stite, ali sa njima je nemoguce raditi tako da ih nisam ni koristio, skino i montiro gumu bez njih znaci te plastike kad si sam nisu upotrebljive mozes da na pajsere navuces neke gumene navlake ili termicko crevo i neces ogrebati felnu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan novo je sto sam nabavio one plastike za felnu sto stite, ali sa njima je nemoguce raditi tako da ih nisam ni koristio, skino i montiro gumu bez njih znaci te plastike kad si sam nisu upotrebljive mozes da na pajsere navuces neke gumene navlake ili termicko crevo i neces ogrebati felnu odlicna ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Momci hocemo li da otvaramo sezonu uskoro?Ja imam jedan odlican predlog jos od prosle godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 2, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Momci hocemo li da otvaramo sezonu uskoro?Ja imam jedan odlican predlog jos od prosle godine. Ajde, napravi temu pa da vidimo koliko nas ima. Ja sam za 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko od Transalpista da oce samnom da se provoza do Ralje na kaficu oko 15:00h, neka mi se javi na pp, ili neka mi pusti poruku 0656258553 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo teme za otvaranje sezone http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100764-honda-transalp-otvaranje-sezone-20142015/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ja vec vozo dupe do italije,,, trandza se pokazao kao sat svajcarac,,, moje dupe ko svajcarski sir dobio upalu misica i to dobruuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 2, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Bas nas briga sto si ti isao do Italije nego se ti lepo pojavi na Transalp skupu P.s. Kupi AirHawk dodatak sedistu pa ti nece utrnuti dupe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ili pocni malo aktivnije da vozis,malo na levi malo na desni guz, pa da vidis kako ne boli. A ako ides autoputem onda zalim slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ma velike su sanse da dodjem, do tad dupe ima da bidne ko novo samo da se vidi koji je datum u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 2, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Taj AirHawk je baš skup. Možda da se nešto drugo proba.Recimo memorijska pena poput ovoga: http://www.top-shop.rs/brendovi/dormeo/memosan_silver_travel_jastuk.html?search=dormeo A preko toga jagnjeća koža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan dal neko zna gde mogu naruciti kod nas u srbiji gumice za izduvne i usisne ventile za transalpa 87god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan I tako pocelo sokocalo da me zeza. Pali lepo, vuce lepo, ponasa se jelte lepo kao dolikuje i kako se ocekuje od jedne `onde mdjtm u voznji u petoj pri ubrzavanju pocinje da se gusi, trokira, e ondak moram da stanem jerbo ne slusa kako treba i kad stanem ugasi se. Odma nece da upali vec moram da sacekam minut dva i ondak jovo nanovo. Ajde bando ko je imao slicnih problema nek kaze sta me ceka i cemu da se nadam i odakle da pocnem. Inace to mi se desava koliko sam primetio kad mi nivo goriva u rezervoaru padne negde na pola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan imao potpun iste simtome, imao sam nekoliko litara goriva , bio sam na rezervi. Uplasio sam se da ostjem bez goriva, međutim malo sporija voznja i dodjem do pumpe bez problema. Nasuo sam gorivo i motor 2 dana ide super, bez tih problema Ja cenim da je moj problem, a mozda i tvoj do slavinice goriva. Ovo mi se nije desavalo ranije, a pre voznje sam reparirao slavinicu. Obzirom da sam je sam reparirirao, ko zna sta sam zaj...bao. Očigledno sa na najvećem opterećenju do karburatora ne stize dovoljno goriva, što impicira na slavinicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan imao potpun iste simtome, imao sam nekoliko litara goriva , bio sam na rezervi. Uplasio sam se da ostjem bez goriva, međutim malo sporija voznja i dodjem do pumpe bez problema. Nasuo sam gorivo i motor 2 dana ide super, bez tih problema Ja cenim da je moj problem, a mozda i tvoj do slavinice goriva. Ovo mi se nije desavalo ranije, a pre voznje sam reparirao slavinicu. Obzirom da sam je sam reparirirao, ko zna sta sam zaj...bao. Očigledno sa na najvećem opterećenju do karburatora ne stize dovoljno goriva, što impicira na slavinicu. Lemy a sta si radio sa slavinicom da ja ne ponovim takvu gresku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I tako pocelo sokocalo da me zeza. Pali lepo, vuce lepo, ponasa se jelte lepo kao dolikuje i kako se ocekuje od jedne `onde mdjtm u voznji u petoj pri ubrzavanju pocinje da se gusi, trokira, e ondak moram da stanem jerbo ne slusa kako treba i kad stanem ugasi se. Odma nece da upali vec moram da sacekam minut dva i ondak jovo nanovo. Ajde bando ko je imao slicnih problema nek kaze sta me ceka i cemu da se nadam i odakle da pocnem. Inace to mi se desava koliko sam primetio kad mi nivo goriva u rezervoaru padne negde na pola. Karburator ili dovod goriva do njega.Ja sam svakakve zvukove i vrlo čudna ponašanja izvlačio iz mog magareta dok nisam otišao kod Bokilića na servis.Već skoro godinu dana magare prede i pali na prvi okretaj u svim vremenskim uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano April 5, 2014 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I tako pocelo sokocalo da me zeza. Pali lepo, vuce lepo, ponasa se jelte lepo kao dolikuje i kako se ocekuje od jedne `onde mdjtm u voznji u petoj pri ubrzavanju pocinje da se gusi, trokira, e ondak moram da stanem jerbo ne slusa kako treba i kad stanem ugasi se. Odma nece da upali vec moram da sacekam minut dva i ondak jovo nanovo. Ajde bando ko je imao slicnih problema nek kaze sta me ceka i cemu da se nadam i odakle da pocnem. Inace to mi se desava koliko sam primetio kad mi nivo goriva u rezervoaru padne negde na pola. Pošto je u pitanju moj nekadašnji prvi motor samo da te podsetim http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60032-carstvovanje-recju-i-delom-doterivanje-transalp-a/page__view__findpost__p__1108246 Filter i ususne cevi iznad slavine idu vertikalno tako da se prljavština lepi počevši odozdo i samim tim nivo goriva koje može da otiče se povećava i možda pri nekoj polovičnoj količini u rezervoaru ima otežano napajanje zbog zaprljanosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 5, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100555-enguro-2014-kozara-manjaca-grmec-bih/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan I tako pocelo sokocalo da me zeza. Pali lepo, vuce lepo, ponasa se jelte lepo kao dolikuje i kako se ocekuje od jedne `onde mdjtm u voznji u petoj pri ubrzavanju pocinje da se gusi, trokira, e ondak moram da stanem jerbo ne slusa kako treba i kad stanem ugasi se. Odma nece da upali vec moram da sacekam minut dva i ondak jovo nanovo. Ajde bando ko je imao slicnih problema nek kaze sta me ceka i cemu da se nadam i odakle da pocnem. Inace to mi se desava koliko sam primetio kad mi nivo goriva u rezervoaru padne negde na pola. Pošto je u pitanju moj nekadašnji prvi motor samo da te podsetim http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60032-carstvovanje-recju-i-delom-doterivanje-transalp-a/page__view__findpost__p__1108246 Filter i ususne cevi iznad slavine idu vertikalno tako da se prljavština lepi počevši odozdo i samim tim nivo goriva koje može da otiče se povećava i možda pri nekoj polovičnoj količini u rezervoaru ima otežano napajanje zbog zaprljanosti. Bata Mile taj problem imam od kad sam uzeo motor od tebe samo sam problem povezivao sa nekim drugim stvarima. Sada je gusenje i stucanje ucestalije tako da cu morati magare da odvezem kod doctora na malo ozbiljniji pregled (zakazato ponedeljak ranom zorom 10i30) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 5, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Transalpinisti, ako nekome treba prodajem original paktreger plocu, cena 1000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodaje neko fabrički auspuh za Transalpa? Prošle godine bio jedan na KP za nekih 40 evra i ja budala ne kupim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodaje neko fabrički auspuh za Transalpa? Prošle godine bio jedan na KP za nekih 40 evra i ja budala ne kupim! Imam ja al za novijeg trandzu ako ti odgovara ce se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavljao taj noviji, mora da se prepravlja. Ovaj stari je negde u garaži, naćiću ga sutra pa ti se javljam ako te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...