MaRRe 983 Napisano Mart 21, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad pretrazih ceo net..i tesko da ima gel u dimenziji 134-135mm. Moram da vidim koji je posao da se prosiri kuciste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louis-u http://www.louis.de/_40e39684ee519dcb02ab49fa794072bc79/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10036170 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je to ovako izgledalo u okolini Beograda: Mesto "Koliba preko puta" Ralja Pozdrav za PaPaju koji je prepoznao motor, stao i dosao na druzenje. Lepo smo se napricali, iako je zurio Dosta motora je bilo (za sat vremena oko 40 motora se razmenilo), svakakvih tipova, jedni dolaze, drugi odlaze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Mart 22, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je I kao sto rekosmo danas, mozda bi bilo dobro da napravimo prolecno TA okupljanje, sada kad su svi zeljni voznje a vreme je idealno? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Mart 22, 2014 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim jos jednom mojom majstorijom, ugradio sam drveni deo u Transalpa . Na jednoj bocnoj plastici mi je falila zabica ( izgleda cesta boljka kod transalpa zbog nepaznje prilikom skidanja). Dvoumio sam se da li da je pravim od metala, epoksi smole, neke plastike .... ali odluka pade na drvo, dovoljn cvrsto a lako za obradu. Evo par slicica, mozda nekom bude zanimljivo Deo koji nedostaje Mustra, plastika sa druge strane Pociljenj deljanje, prvo sam oblikovao glavu Na kraju okratio na meru, napravio zarez da bolje drzi, i prva proba, izgleda ok Posle toga malo ga prsnuo u sivu boju, dvokomponentni epoksi lepak i sušenje Danas sam montirao, leglo je ko budali samar. A prolećno druženje, može naravno, nemojte samo previse zuriti fali mi jos malo vremena da zategnem masinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Mart 22, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim jos jednom mojom majstorijom, ugradio sam drveni deo u Transalpa . Na jednoj bocnoj plastici mi je falila zabica ( izgleda cesta boljka kod transalpa zbog nepaznje prilikom skidanja). Dvoumio sam se da li da je pravim od metala, epoksi smole, neke plastike .... ali odluka pade na drvo, dovoljn cvrsto a lako za obradu. Evo par slicica, mozda nekom bude zanimljivo Deo koji nedostaje Mustra, plastika sa druge strane Pociljenj deljanje, prvo sam oblikovao glavu Na kraju okratio na meru, napravio zarez da bolje drzi, i prva proba, izgleda ok Posle toga malo ga prsnuo u sivu boju, dvokomponentni epoksi lepak i sušenje Danas sam montirao, leglo je ko budali samar. A prolećno druženje, može naravno, nemojte samo previse zuriti fali mi jos malo vremena da zategnem masinu Kad smo kod zabica dali neko zna tacno koliko je vrh zabice udaljen od plastike na Bocnim plastikama gdje se pusta gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ako je jos uvek aktuelno pitanje za gel akumulator, ja sam ga uzeo prosle godine, pa mogu ga sutra premeriti i potraziti prodavnicu u bg gde sam ga kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 24, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan ako je jos uvek aktuelno pitanje za gel akumulator, ja sam ga uzeo prosle godine, pa mogu ga sutra premeriti i potraziti prodavnicu u bg gde sam ga kupio Uzeo sam kiselinski na kraju...3800din. Ti vozis 650..nije isto kuciste.zato si mogao i da kupis gel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro kada bi se napisalo tacno sta i gde je to kupljeno.Ovako samo lutamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 24, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno kod Mileta u Biker House-u...Exide YB12A-A 12Ah levi plus. Mere 134x80x160mm. Uvoznik www.andreja.co.rs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Mart 28, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100555-enguro-2014-kozara-manjaca-grmec-bih/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kada startujete hladan motor posle jedno 3 dana, na koliko obrtaja vam radi hladan motor? Meni radi na 900-1000 o/min, a kad se zagreje radi normalno na 1300-1400 o/min. Je l˙ to normalno ili? Ako jeste, ništa onda; Ako nije, šta treba da podesim da radi lepo i na hladnom startu? Ili da samo ćutim i vozim? Motoru su podešeni ventili, sinhronizovani karbovi, svećice nove, filter nov, podešena smeša na 2 1/4 okretaja prema servisnom upustvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 28, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti i vozi...i meni je tako...sve to normalno dok mu je zima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako se ponasa i africa a mislim da i vecina starijih karburatorskih dvocilindrasha (isto tako mi se ponasao i kle). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pali on kao mina, sve super, nego da vidim kako ide sa starijim tipom karburatora. Kući mi auto ima automatski saug, pa nemam pojma kako s ovim ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene sve identicno ko i kod tebe ja to palim i vozim brmmm brmmm s tim sto moj se ponekad ugasi na leru moram mu malo dati sauga dok se ne ugreje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e da mehanicar mi rekao da ne valja kad je ladan da radi ispod 1000 obrtaja jel tad nema dobro podmazivanje a ladan je, pa treba malo sauga,,, on mi namestio na 1200 obrtaja kad je vruc i tako mi sad i radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, poklanjam dve spoljne gume za Transalpa Mitas E08, bile na mojoj masini. Imaju jos dosta sare, mana in je jedino što su Mitas. Evo i teme gde sam okacio slike http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100659-poklanjam-enduro-gume-mitas-e08/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Mart 28, 2014 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su Mitas po suvom, drže odlično ali su za kišu vrlo problematične - hoće da otkliznu bez upozorenja. Za umerenog vozača mogu da prođu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plastikfantastik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, uspeo sam da nadjem i zamenim auspuh za fabricki Auspuh je kao nov, nista unutra ne zvekece, motor je tisi i cujem opet onaj "V" zvuk (zvizduci) trandze. A pored auspuha sam nabacio i poviseni vizir Sada vozam sa podignutim vizirom na kacigi bez da se becim i da zmirkam. Investicijama sam i vise nego zadovoljan, a sve me je kostalo neku sicu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Montirao kod Sebe bočne nosače. Kappini, levi je bio OK a desni tražio malo modifikacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e pisao sam nedavno temu na probusena guma na putu... i ko da sam prizvao maler upravo se to desilo e sad posto sam imao vec iskustva od ranije pogledao na sat i trebalo je tacno 1 sat da se zameni i montira nova guma novo je sto sam nabavio one plastike za felnu sto stite, ali sa njima je nemoguce raditi tako da ih nisam ni koristio, skino i montiro gumu bez njih znaci te plastike kad si sam nisu upotrebljive... i sve sam uradio kao sto je tamo napisano zezno sam samo jednu stvar pritego sam tocak dok je bio na nogarama, al sam zaboravio kad sam spustio motor da ga dotegnem, nego posto je iscurilo litra znoja iz mena zazdio na ladno pivo i nastavio odma sa voznjom sav sretan al uskoro se cuo lanac i toacak se malo pomerio, sreca, otpustio natego i zatego zadnji sraf i voziiiii misko znaci nikako ne zaboravite da dotegnete zadnji sraf banalno ali eto i to se dogadja ako ste igrac mojeg kalibra znaci menjanje gume na putu ili divljini nije problem, a ako ponesete alat sa sobom imacete mnogo prijatniji osecaj ako ste sami negde gde medvedi nose postu eto toliko e da i otkrio sam nesto novo, mnogo lakse ce te skinuti gumu ako montirac stavljate sto blize jedan do drugog, ja to u pocetku pravio velik razmak pa se otelim dok ga prebacim, sad sam isao na razmak od 4 - 5 cm i mnooogooo islo lakse, podvucem ga dalje i onda ga privucem sto blize i op... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ti ako napuniš ovaj kofer do vrha ima da ides na zadnjaka sa pola gasa ps. ako imas sa cime i nije ti tesko izmeri mi spoljni precnik ovih cevi od kojih ti je seba radio nosace. Imam ih i ja u planu ali pre toga moram da pravilno dimenzionisem sistem kacenja na koferima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...