Zakis 88 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan pa moj ide na dalje putanje 120 do 130 to je otprilike 6000 obrtaja al mi realno i posrce preko 6.5 litara na 100 km mada svi kazu da manje trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 8, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koja je putna brzina kod TA 650 ali realno, ne ono koliko moze da ide? Na koliko obrtaja radi motor recimo pri 120kmh? Na dužim turama čak i ispod 120kmh. To ti je granica udobnosti. TA sam vozio pre tri godine pa se ne sećam na koliko je to obrtaja. Čini mi se malo ispod 5000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je putna brzina kod TA 650 ali realno, ne ono koliko moze da ide? Na koliko obrtaja radi motor recimo pri 120kmh? Na dužim turama čak i ispod 120kmh. To ti je granica udobnosti. TA sam vozio pre tri godine pa se ne sećam na koliko je to obrtaja. Čini mi se malo ispod 5000 Slažem se. Ako ću biti realan, 90 - 110 mu najviše prija. Naravno, može on još ihaaa , ali sam vidiš kada počinješ da ga "gaziš". To mu je, po meni najveća mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 8, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kolega Djorke, slazem se. jednom sam bio u situaciji da na povratku iz Subotice bezim od kise. Terao sam ga 160 km/h i imao jedinstven osecaj da ce sve da se raspadne. glavna mana ovog modela je nedostatak 6. brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan kolega Djorke, slazem se. jednom sam bio u situaciji da na povratku iz Subotice bezim od kise. Terao sam ga 160 km/h i imao jedinstven osecaj da ce sve da se raspadne. glavna mana ovog modela je nedostatak 6. brzine Hahahahahahah tako je, taj osećaj je stvarno jedinstven Mislim, kapiram da je enduro (mada retko vidi nešto zahtevnije od makadama) i da je zamišljen sa 5 "kratkih" brzina, ali da su mu stavili 6-tu, to bi bio mnooooogo upotrebljiviji motor. Ovako je odličan all-rounder, sluša lepo, nije zahtevan sa održavanjem - ali ima tu nisku putnu brzinu koja kvari utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve sem autoputa je ok. Razmisljam se da kupim TA650 ali me malo plasi da mi ne bude slab posle super tenere. Ok znam da je slabiji dosta cak sam probao TA600 i nije mi smetala njegova brzina mada sam vozio u povratku s Kopaonika gde i ne moze da se vozi brzo. Stekao sam utisak da je taj motor odlican za odrzavanje. Poznajem par ljudi koji voze Ta600 i samo reci hvale imaju za motore i brate mili naputovase se s njima. Te malo trosi, te odrzavanje jeftino, gume jeftine... Medjutim kad cuje drustvo koje ne vozi transalpove da gledam taj motor svi su u fazonu ma daj to je slabo sta ce ti to. Inace najjaci utisak kod ovog transalpa kojeg sam probao je fenomenalan menjac! Kako to dobro radi a motor star 20 god! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan u oglasima za 2400. to se retko nalazi za te pare. Pogledaj ga, dok ne ode. http://www.polovniautomobili.com/oglas3147622/honda_transalp/ Ne znam koja je priča, malpre naleteh na oglas. Ostavlja onaj utisak "previše je jeftino", ali treba baciti pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost motor cu kupovati tek za par meseci. Hvala za link, video sam vec ovaj oglas. To je motor naseg forumasa. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/89935-uvoz-i-prodaja-polovnih-motocikala/page__st__40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Taj Transalp 650 prodaje naš kolega Braca (cafe racer), koji uvozi motore iz Švice. Nisam naišao ni na jednog čoveka, koji je loše išta rekao za ovog čoveka, kao i za njegove motore. Ne znam gde nalazi ovakve motore, ali su kao iz apoteke. Nego, ja sad kad bih imao 3000€ uzeo bih svakako 650-tku, jer je noviji i ruku na srce ´´lepši´´ od 600-tke, koju vozim. To je jedino zbog čega bih uzeo. Inače nećeš pogrešiti ni sa jednim ni sa drugim, mada pošto si vozio ST, možda ti ´´zafali´´ snage, ali je to diskutabilno... Sve u svemu,srećna potraga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj iz oglasa je kao iz apoteke, stvarno izgleda kao bombona. Prvi sledeći to godište je skuplji praktično 1000 evra (zato sam i napisao "utisak "previše je jeftino" " ). Nisam znao da je sa foruma prodavac. Izgleda da čovek radi posao onako kako treba. Retkost danas, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 8, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, druže, tenera je osetno jači i veći motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ahhh, dade mi brat (IronFlyod ko nije upoznat) njegovo TA, tako da sam se i ja upisao u sezonu, namestio koji djip i sada je osmeh od uveta do uveta Evo dokle sam stigao sa sredjivanjem i sta je dalje na redu... Znam da nisam brz, pocele studije pa se odugovlaci :'( . Trudim se svaki put kada dodjem kuci da se odmah bacim na posao i da sredim TA, pa da se vidimo u BG dogodine i namestimo koji krug. Plastike su spremene za spricgit, a evo kako je tekla priprema Obeseno sve, vise kao sunke Spric git u pripremi. Uzeo sam beli, jer boju koju cu nanositi je svetla i necu morati nekoliko slojeva farbe da nanosim da bih pokrio mesta koja su tamnija. Izneseno sve napolje i okaceno na strik pa jedno po jedno da se sprica... Evo ga mad max, ceka gazdu... Ovako mi lepse izgleda Ok, ok, vratimo se na spricanje. Majstor na delu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Mart 8, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Vacr0 Tek dogodine? Pa šta ti to sve planiraš da uradiš da bi toliko trajalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, nekada... Sada Da, koristio sam i crni spric git za ispod blatobrana, repa i bocnih plastika... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 8, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vacr0 Pedantno odradjene plastike..svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Setimo se kako je stitnik motora izlgedao... hmm napravio mi je pakao dok sam ga sredio Isprican crnim spric gitom, posto ide taminja boja Ahhh da, i rezervoar je sredjen Podsetimo se i plastika ispod sedista.. Nekada i Sada... Maaa, jednostavno receno sve je naspricano i ostavljeno da se osusi (2 dana ostavljam da se susi kako bi hemija odradila svoje iako je suvo sve nakon sat vremena). Eto sta se radilo kod mene. Ostalo je sada da se taj spric git blago ismirgla da bude sve to glatko i da se preprave sitne greskice koje se jednio mogu uociti kada se nabaci spric git. Eto, sledece sto sledi jeste farbanje, ici cu vec sutra da kupim boju, a git cu smirglati u nedelju. :zdravo: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Vacr0 Tek dogodine? Pa šta ti to sve planiraš da uradiš da bi toliko trajalo? Ma ne znam kada cu zavrsiti, krenuo fax sada ce i prvi kolokvijumi pa ce biti da se streba... Na svake 2 nedelje dolazim kuci i odmah se bacam na sredjivanje. Mada nadam se do kraja marta da cu ga sklopiti i srediti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Mart 8, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred,ove zime se bas sredjivali Transalpovi,sta si odlucio za boju Vacro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Mart 8, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred,ove zime se bas sredjivali Transalpovi,sta si odlucio za boju Vacro? Ne zna ni on sam još uvek, imamo raznorazne dizajne u opticaju, a konačna odluka će da padne izgleda poslednjeg trenutka... Inače, evo novog gedžeta Kombinovani voltmetar i ampermetar (ampermetar mi meri amperažu na hho ćeliji.. kooonačno.. svaki put kad sam pravio novi elektrolit morao sam da stavljam na mesto osigurača unimer.. više toga nema, kao i toga da mi neko drugi poremeti podešavanje dok mi je motor parkiran(vole ljudi da vrte dugmice...).. sad uvek imam uvid šta se dešava ) http://forum.bjbiker...ost__p__1456978 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam za rođendan (jeste, rodjendan mi je 8.marta i mislim da je prirodno da sve žene na svetu slave dan kada sam se rodio ) dobio ručke sa grejačima. Ima li neko da preporuči ko bi mi to stručno ugradio u BG-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odes u motolabaratoriju kod Arakisa i Joske, ko bi drugi mogao? Ako cemo iskreno, to mozes i sam da namestis, sve je gotovo samo pobadas zice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se priteye i proveri sta je jos ostalo pa da se startuje poloko!!! Skinem danas svecice sa motora kad ono oznaka DPR7EA i sad mi nista nije jasno Ja sam iz Luisa porucio DPR8EA-9 TA-650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi da napisem da ima oznaku NGK R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Mart 9, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se priteye i proveri sta je jos ostalo pa da se startuje poloko!!! Skinem danas svecice sa motora kad ono oznaka DPR7EA i sad mi nista nije jasno Ja sam iz Luisa porucio DPR8EA-9 TA-650 NGK DPR8EA-9 su po manulau za TA 650, nisi pogresio prilikom narucivanja. A te koje su ti bile na motoru (DPR7EA) se koriste u zemljama sa hladnijom klimom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja osedlao danas kamilu........... Spremna je za putovanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...