SmokeS 339 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Seba lepo radi taj posao. Ali samo kad bi nasao bolje cevi. Moj krash bar (original) kada sam probao da ispravim...... Udario sam ga cekicem i nista, savio se i vratio u prethodni polozaj... Zato kazem da treba elasticniji materijal. Jos kada sam ga sekao radi modifikacije. Sama bruselica se "mucila", dok kroz drugu gvozdjuriju prolazi kao kroz puter Crash bar ne sme da bude niti prejak niti slab.. Ne sme da prenese mnogo jako silu na ram, ali ne sme ni da se savije tako lako.. Slusao sam price kako ljudima se krivio krash bar od pada na stranu u mestu. Meni je pao motor jedno 6-7 puta do sad i nije povukao ni mm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Lad ja nemam takva iskustva.Imam Sebine nosace kofera (ROBUST metalne kofere) i nemam takvo iskustvo.Nisi naveo kakav je pad bio u pitanju ali verujem da si dobro drmnuo kada si sve te nosace pokrivio.Meni se desavalo naslanjanje u mestu i blago klizanje i nista,naravno sa koferima na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan @ dcorsa85 Da,baš dobro tresno,inače prednji su super odradili posao iskrivili se do samih plastika(Peđa ih ispravio) ,ali zadnji maltene neiskrivljeni al zato isk pod rep,pukla plastika(repna). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan @ dcorsa85 Da,baš dobro tresno,inače prednji su super odradili posao iskrivili se do samih plastika(Peđa ih ispravio) ,ali zadnji maltene neiskrivljeni al zato isk pod rep,pukla plastika(repna). Uh pa dobro onda.Sto se tice zadnjih nisam siguran da bi mogli drugacije da se naprave jer ipak treba da ponesu dosta tereta.Ako bi bili meksi tesko da bi pri brzini mogli da nose kofere a kamoli da izdrze i teret uz sav pritisak vazduha.To nam je sto nam je Drugarski savet je da napravis novi bar na strani na kojoj si pao i nosac ako se krivio.Sledeci put bi vrlo lako moglo da se desi da napravi vecu stetu jer je vec jednom krivljen pa jos i ispravljan.To nije neki trosak,jos imas i celu zimu, kad pomislis koliko su plastike a da ne pominjem hladnjak.Na to ipak treba gledati kao na potrosnu robu a ne kao na ukras Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 13, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nosač kofera, bilo pravljen u maloj privredi bilo industrijski, se pravi od tankih cevi precnika između 14 i 16mm. To je sasvim dovoljno da nosi teret i trpi taj pritisak vazduha kad TA vozimo 240km/h Neću da komentarišem proizvođača Ladovih nosača niti me zanima ko je. Samo je to toliko jako i debelo da se nije pomerilo prilikom pada nego je pokrivilo podrep. Dok smo u Labosu proizvodili nosače i kreš barove, strogo smo vodili računa o debljini zida cevi i prečniku naročito za nosače kofera da se ne bi desilo upravo ono što se desilo Ladu. Naši nosači i kreš barovi su trpeli ozbiljne padove i krivili se ali ni jedan nije popustio i izlomio plastike niti je pokrivio bilo šta na ramu. To je žrtveni jarac i menja se ukoliko više ne može da se ispravi. Zato dajem sebi za pravo da komentarišem model, materijal i izradu ali me uopšte ne zanima ko je autor. Preterao je sa jačinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam danas kod B@neta narucio komplet guma Heidenau K76.Uraaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam danas kod B@neta narucio komplet guma Heidenau K76.Uraaa. Koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para? oko 15000 sa kurirskom sluzbom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle one,jos prolece da dodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skoro gledao cene, ali to je nešto povoljno ? Treba i ja da se ponovim uskoro, samo još nisam masirao mozak šta da kupim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle one,jos prolece da dodje E, jedva cekam utiske, posto su i meni bile u kombinaciji. Medjutim "ispale" su mi Metzeler-ke povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 17, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ubijanje dosade Razvalio sam ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 17, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ostali samo dugmici (led svetla) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 17, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja ti "razvalio" tockove. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 17, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan A ja ti "razvalio" tockove. Sad im nije nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan čemu sve ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 17, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan čemu sve ovo Duga je zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Priprema za sledecu sezonu pocela..nove gume namestene,ulje i filter zamenjeni.Za pocetak dosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan što si uopšte morao da rasturaš točkove, jel se nešto desilo ili .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 17, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan što si uopšte morao da rasturaš točkove, jel se nešto desilo ili .... Desilo se svasta nesto...prvo je da je motor star 15 godina (1997) i da su tockovi presli mnoooogooo kilometara i mnogo rupa i izbocina upijali i vremenom se krivili. Kad pustim volan volan mi Wobluje..trese..nije do kofera nije do tegica...vec je do toga sto se pr. felna malo izjajastila i treba je dovesti u red stelovanjem zbica itd.. Vise o tome ti moze reci iskusniji majstor...kao sto je nas kolega PeterPan. + malo ce da se upicane u smislu farbanja / hromiranja pa kad zasijaaaa P.s. posto vozis Trafiku vredi joj pogledati i pregledati tockove...opet o majstorima...obrati se PeterPan-u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve dok radi korektno ne treba dirati ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Marre Kako mislis da se upicani,mislim hromiranje,ne razumem bas najbolje to,mislis na obruce,mislis kad korodiraju pa to da se skine ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 17, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ovako Hromiranje zbica...plastifikacija obruceva/glavcina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan A obruci jel se farbaju ili samo plastifikacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 17, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan A obruci jel se farbaju ili samo plastifikacija? Mogu se farbati ili plastificirati..svejedno...kao plastifikacija je tvrdja pa ce teze da se grebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...