TA96 300 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se skine katalog guma za motore kao i dimenzije guma i modeli. http://www.kelenayu.com/ Jedno je katalog a drugo je sta imaju na stanju! Katalozi su cisto da se upoznas sa asortimanom i ako kojim slucajem u magacinu postoji vise od jednog modela da mozes da se odlucis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam došao kući, vozikao se i uživao....18 stepeni u Bgd ;D Kupio sam obe unutrašnje gume, što kaže Neško zadnja je Sava a prednja je Vee Ruber. Obe 1470 dinara. Imaju gomilu moto guma na lageru i spoljašnjih i unutrašnjih, obećali su da će mi poslati cenovnik sa stanjem u magacinu na moj mail, pa ću videti. Ljudi su predusretljivi i ljubazni, zvrndali smo zajedno po magacinu gde ima spoljašnjih guma i za skutere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih...put me naneo u blizinu Ivana, momka što pravi vizire za motore. Svratio, upoznao se i već sutra će mi biti gotov vizir, povišen i "iskrivljen" na vrhu - čini mi se da Joška ima nešto slično - cena 3500 dinara....ubiće me žena, sve pare potroših na motorče ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ovo je bio moj spisak želja pre mesec dana: 1. Sat, merač spoljne temperature, napona... - izvodljivo, uskoro - čeka se da naš Joška dovrši svoj ultra gedžet 2. Dve utičnice za napajanje: gps & radio-komunikacija,mobilni tlf i slično - videćemo šta ima na Adi - Naručeno, treba da stigne 3. Četiri žmigavca - samo da nađem lep prekidač, crveni sa trouglom - ima u Radio klubu, samo da nafatam vremena da odem 4. Sirena - kupljena dvoglasna, čeka lepše vreme - kupljeno, biće namešteno sad za vikend 5. Night-breaker farovi - ima na više mesta i sijalice i podnožja za H4 - odustao 6. Biper za žmigavce - kupljen, čeka lepše vreme - namešteno, pišti za medalju 7. Trepćuća LED stop svetla - radi se na tome - nisu baš trepćuća, ali namešteno i svetli, ubi ;D 8. Grejači ručica - za sad ništa 9. Touring vizir - naručen, sutra gotov i idem na ugradnju 10. Crash bar & nosači kofera - hmmm, Aca mi daleko, za sad, ali biće, što pre... 11. Scottoiler - sve komponente nabavljene, samo da se ugradi 12. Zvučnici - slušalice i mikrofon u kacigi - namešteno Trebalo bi još u toku ovog meseca da zamenim zejtin, filter zejtina i prednje pločice, da dovršim poslove sa spiska i biće tip-top za akcijašenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ces da mu turis nove opanke, to nisi spomeno. Sediste da presvuces i da ga prefarbas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, ne razumem bas odluku da odustanes od Nightbreaker sijalica sto je od zivotne vaznosti, a da radis prekidac za sva cetiri migavca sto je po meni savrseno nepotrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6321 Napisano Februar 5, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas od zivotne vaznosti i nije, ali svakako korisnije od pola stvari sa spiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas od zivotne vaznosti i nije, ali svakako korisnije od pola stvari sa spiska Dobro sam razmislio pre nego sto sam ono napisao i mislim da je bas od zivotne vaznosti. Dobra svetla mnogo znace, da ne raspredam sad pricu o vremenima, ustedama, kracem putu kocenja itd. Nasi putevi su prepuni zivotinja, pesaka, neosvetljenih zapraga i traktora, ma... svega i svacega. Dobra svetla su od zivotne vaznosti. Biper migavaca, ili sva cetria migavca, ili grejaci rucica su ipak druga kategorija, po mom misljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6321 Napisano Februar 5, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od zivotne vaznosti je prilagoditi brzinu uslovima i stanju puta, znaci ako imas bolja svetla mozes brze da vozis, manje se zamaras i manje naprezes oci. Znaci dobra svetla su po meni velika prednost (ja imam night breaker), a ne zivotna vaznost. Ko prilagodi svoju voznju losim svetlima, takodje nece imati problema, ali gde je tu uzivanje u voznji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekih drugih razloga sam trenutno odustao...biće do marta... Nego, napao sam kumašina danas da rasturimo pinjon za pokazivanje kilometraže, pošto mi nije radio kilometar sat, bogami bila akcija... Prvo smo podigli motorče na neki metalni kanister, taman da se lepo odigne prednji točak. Zatim je palo odšrafljivanje one aluminijumske ploče - osigurača osovine, a zatim i izvlačenje osovine prednjeg točka. Najzad, izvadismoi kućište pinjona. Pre toga odšrafili sajlu kilometar sata, zavrteli je malo i kazaljka brzinomera podskakuje - dobro je, sajla nije u prekidu i radi i kilometar sat. Otvorili kućište pinjona, vrlo lako se vadi plastični uložak - pinjon, koji je...šta?....jeste, oblajznuo Probali malo da ga očistimo ali slaba vajda, mora novi. Čuo sam da postoji jedan majstor na Ceraku, koji ima mašine za pravljenje ovakvih plastičnih zupčanika koji imaju zube pod uglom - naležu na puž pinjona, pa ću se raspitati ovih dana... Uglavnom, vratili sve na mesto i otišli pevajući ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sale Trstenik, 20e ili CentarS, imaju povremeno. Nadaj se da je samo zupcanik, ja sam promenio ceo pinjon, 108e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Proverili smo, puž lepo izgleda i lepo se okreće...izgleda da je samo plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na preposlednju sliku http://tecnica.transalp.it/faidate.php?id=110 ako "prenosnik" ima veliki aksijalni hod opet ce pojesti plastiku. Metalno kuciste operi lepo benzinom benzinom i koristi iskljucivo litijumsku mast za podmazivanje plastike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da smo i tu aksijalnu stranu pomeranja proverili. Zazora naravno ima, ali nije veliki, možda 1 mm kada vučem onaj pravougaonik na koji se natiče sajla. Naravno da zazora mora biti, ali zazora ima i između plastičnog pinjona i središnjeg dela "nosača".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da smo i tu aksijalnu stranu pomeranja proverili. Zazora naravno ima, ali nije veliki, možda 1 mm kada vučem onaj pravougaonik na koji se natiče sajla. Naravno da zazora mora biti, ali zazora ima i između plastičnog pinjona i središnjeg dela "nosača".... 1 mm je ok tako da bi zamena plastike trebalo da odradi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ovo je bio moj spisak želja pre mesec dana: 1. Sat, merač spoljne temperature, napona... - izvodljivo, uskoro - čeka se da naš Joška dovrši svoj ultra gedžet 2. Dve utičnice za napajanje: gps & radio-komunikacija,mobilni tlf i slično - videćemo šta ima na Adi - Naručeno, treba da stigne 3. Četiri žmigavca - samo da nađem lep prekidač, crveni sa trouglom - ima u Radio klubu, samo da nafatam vremena da odem 4. Sirena - kupljena dvoglasna, čeka lepše vreme - kupljeno, biće namešteno sad za vikend 5. Night-breaker farovi - ima na više mesta i sijalice i podnožja za H4 - odustao 6. Biper za žmigavce - kupljen, čeka lepše vreme - namešteno, pišti za medalju 7. Trepćuća LED stop svetla - radi se na tome - nisu baš trepćuća, ali namešteno i svetli, ubi ;D 8. Grejači ručica - za sad ništa 9. Touring vizir - naručen, sutra gotov i idem na ugradnju - danas ugrađen ;D 10. Crash bar & nosači kofera - hmmm, Aca mi daleko, za sad, ali biće, što pre... 11. Scottoiler - sve komponente nabavljene, samo da se ugradi 12. Zvučnici - slušalice i mikrofon u kacigi - namešteno Trebalo bi još u toku ovog meseca da zamenim zejtin, filter zejtina i prednje pločice, da dovršim poslove sa spiska i biće tip-top za akcijašenje ;D Urađena stavka broj 9 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Rale, nego nesto mi se javlja da imas jos sa necm da se pohvalis a cutis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami jeste, naš Bera mi expresno poslao tank torbu Louis 70 i 3 kataloga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti se ne vidi ova slika motora sa novim vozirom sto si postavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam se vratio kući, mrtav umoran i gladan, iskreno zaboravio sam totalno na slikanje...je l' može sutra ili moram dole do garaže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Do garaze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf. Slikacemo sutra, salim se bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 6, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Šta bre sutra?! Odma', ako može ceo dan na motoru a kao ga bole leđa, može i do garaže da slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo da vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...