Djordjino 254 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, postao sam ponosan vlasnik odličnog primerka ovog modela i to primerka iz 1999-te. Kupio sam ga od člana Boba Vet-a. Vidi se da je održavan, što sam se uverio kad sam došao da pogledam motor. Vidimo se na drumu... U zdravlju ga vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko nozicu menjaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan drugari, ima li neko predstavu zasto mi ne radi prednji cilindar? motor je do juce palio kao mina skoro bez verglanja, al danas pokusah da ga upalim, prvo je malo vise verglao i upalio je ali samo je radio na zadnji cilindar? posle sam pogledao koliko imam goriva i ima ga zaista vrlo malo. moze li biti do toga ? To mi smrdi na cdi, preporucujem ti čika Rajka (Arakis) on je tata i mama mata za takve stvari jel tako čika Rajko znam, cika arakis mi je sredio vec jedan CDI, onaj koji je zaduzen za obrtaljku i zadnji cilindar, nikakvih vise problema nisam imao, cak ga je posteno iststirao kod sebe, i hvala mu na tome. inace, danas sam usuo goriva i upalio je odmah i radi normalno, tj rade mi oba cilndra. hvala drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 9, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kakav krš!!! Neće bez goriva da radi. Baci to odma u Dunav i kupi normalni motor :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na čestitkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan bez goriva na jedan cilindar ide. totalno sam zaboravio kad sam sipao, sreca pa se odmah setih da pogledam bez da rasturam nesto. moram da se naviknem na nemanje meraca goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 10, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan bez goriva na jedan cilindar ide. totalno sam zaboravio kad sam sipao, sreca pa se odmah setih da pogledam bez da rasturam nesto. moram da se naviknem na nemanje meraca goriva. To je još jedna draž motociklizma. Lagana neizvesnost koliko goriva imaš i dokle ćeš stići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 10, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=832790 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 10, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Što je služio..služio...sad 700cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 10, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cemu ovo sluzi (a uz to i ne radi)? Glup sam...ne kapiram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da najbezbolnije podignem zadnji deo (5cm)? Amortizer...dogbones(gde da nabavim iste)?? Lakse ti je da skines ceo amortizer, rasturis ga i na onu Usicu dovaris 15mm maticu sa navojem u sredini. Vratis sve to nazad i bice motor visi za nekih 40mm na tocku. Imam ja to od starog amortizera. Ne znam da li pasuje na TA.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68005-delovi-za-africu-twin-rd04/page__st__20 Imas tamo na prvoj slici gde sam merio oprugu, u cosku tu Usicu. Pa baci pogled.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=832790 Stvarno tuzne vesti :'( Sada svi proizvodjaci idu u trku za GS-om (ako pratite enduro sekciju, znate o cemu pricam), kao sto je i Honda objavila svoj model NC700x koji po izgledu ne odstupa mnogo od GS-a... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Octobar 11, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu ovo sluzi (a uz to i ne radi)? Glup sam...ne kapiram Citat iz jednog crtanog filma... a pitanje je bilo, cemu "ono" sluzi, ali nema veze, Arakis je odgovorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17204 Napisano Octobar 11, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, treba mi savet! U poslednje vreme, pri oštrijem ubrzanju, (kao i pri naglijem dodavanju gasa na uzbrdici) čuje se glasno "tandrkanje" i lupnjava, pri čemu motor ne ubrzava (kao da lanac ili neki zupčanici "preskaču")? Lanac je inače dobro zategnut (ali su i lanac i lančanici već prilično istrošeni). Kvačilo mi takođe već odavno proklizava po malo, ali to se ispoljava vrlo finio i "uglađeno" a ovo izgleda kao da se nešto lomi!? Ima li neko slično iskustvo? Mislim da si "obrijao" prednji lančanik. Skini polugu menjača, skini plastični poklopac pa pogledaj na šta liči Ubaksuzira me Rajko! Evo kako trenutno izgleda prednji lančanika na mom TA! Mislim da ovo može da se tera bar još dvadestak hiljada km.! (Powered by frubar.net) Nego kad sam već tu, da zamolim nekog ko je već menjao lančanike (a da mu je prednji lančanik u boljem stanju nego moj) da mi isti ustupi (normalno po nekoj ceni), da se "spasim" dok ne kupim i zamenim komplet lanca i lančanika. Ponuda mi treba baš HITNOOOOOO! Može i na tel. 063 106 39 37. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Octobar 11, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, treba mi savet! U poslednje vreme, pri oštrijem ubrzanju, (kao i pri naglijem dodavanju gasa na uzbrdici) čuje se glasno "tandrkanje" i lupnjava, pri čemu motor ne ubrzava (kao da lanac ili neki zupčanici "preskaču")? Lanac je inače dobro zategnut (ali su i lanac i lančanici već prilično istrošeni). Kvačilo mi takođe već odavno proklizava po malo, ali to se ispoljava vrlo finio i "uglađeno" a ovo izgleda kao da se nešto lomi!? Ima li neko slično iskustvo? Mislim da si "obrijao" prednji lančanik. Skini polugu menjača, skini plastični poklopac pa pogledaj na šta liči Ubaksuzira me Rajko! Evo kako trenutno izgleda prednji lančanika na mom TA! Mislim da ovo može da se tera bar još dvadestak hiljada km.! (Powered by frubar.net) Nego kad sam već tu, da zamolim nekog ko je već menjao lančanike (a da mu je prednji lančanik u boljem stanju nego moj) da mi isti ustupi (normalno po nekoj ceni), da se "spasim" dok ne kupim i zamenim komplet lanca i lančanika. Ponuda mi treba baš HITNOOOOOO! Može i na tel. 063 106 39 37. ovoliko potrosen prednji zupcanik jos nisam video, zamisli motor ti se jos uvek pokrece sa istim honda je to nema sta Neka, sad bar provereno znam dokle mogu da trosim svoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 11, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Za Žileta šaljemo odma brzom poštom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 11, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cemu ovo sluzi (a uz to i ne radi)? Glup sam...ne kapiram Citat iz jednog crtanog filma... a pitanje je bilo, cemu "ono" sluzi, ali nema veze, Arakis je odgovorio. Nisam ja arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17204 Napisano Octobar 11, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Za Žileta šaljemo odma brzom poštom Ma kakva bre brza pošta? Moja supruga već stigla u Beograd i čeka da preuzme lančanik! Prijatelji hvala na brzoj pomoći! Pamtim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 11, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Au brate ovo se baš retko viđa Taman sam se spremao da ti kažem da imam ja jedan, ali .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 11, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Odnet lančanik, kurir stiže do supruge za 10 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecass 13 Napisano Octobar 11, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: BGD Motocikl: Honda ST 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ziko - zreo si sa Deauvile-a - pozdrav od kolega po motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17204 Napisano Octobar 11, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Odnet lančanik, kurir stiže do supruge za 10 minuta Tačno u 1600 časova lančanik uručen mojoj "lepšoj polovini" i večeras će da bude montiran (lančanik). Hvala još jednom Rajku, Scubi i svima koji su učestvovali u "akciji spasavanja" ili su ponudili pomoć. Ništa lepše nego kad čovek ima dobre ljude oko sebe. Sebe smatram srećnim i bogatim čovekom. pecass Postavljeno Danas, 15:51 PM Ziko - zreo si sa Deauvile-a - pozdrav od kolega po motoru Deauvile je za penzionere (starkelje) . A mi mlađi (dobrodržeći) vozimo prave motore! Ovaj komentar je zbog mog drugara Ede Hadžisulejmanovića koji takođe vozi Deauvile. Dobar motor . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 11, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 Drago mi je da ces resiti problem...taj stari lancanik je ubijen do koske Ja sam malo eksperimentisao sa dodatnim osvetljenjem i evo rezultata... Posedujem maglenke koje imaju H3 55w sijalice sto je pretpostavljam malo previse opterecenja za regler i akumulator...mada mi i dalje nije jasno kako trandza isporucuje 310w na 5000obr a ne moze maglenke da podnese...bas bzvz Ne bitno krenuo sam u alternativu i na preporuku prodavca led sijalica kupim ova LED mogu reci CHUDA! Koriste se za rikverc svetlo na automobilima ali bogami mogu i kao dodatno osvetljenje...jedna ima 7W sto je ogromna razlika u odnosu na zarulje Evo te male...high power diode... H3 55W LED 7W Sad krecem u izradu kucista za ove lampice...nabavio sam sijalicna grla sad jos samo neko parce alu lima... Ko hoce da se upusti u iradu istih...na raspolaganju sam... P.s. Malo pre sam probao ove LED u mrklom mraku i svetle ODLICNO!! i da se stave 2 na jednu stranu..hmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo eksperimentisao sa dodatnim osvetljenjem i evo rezultata... Posedujem maglenke koje imaju H3 55w sijalice sto je pretpostavljam malo previse opterecenja za regler i akumulator...mada mi i dalje nije jasno kako trandza isporucuje 310w na 5000obr a ne moze maglenke da podnese...bas bzvz Ne bitno krenuo sam u alternativu i na preporuku prodavca led sijalica kupim ova LED mogu reci CHUDA! Koriste se za rikverc svetlo na automobilima ali bogami mogu i kao dodatno osvetljenje...jedna ima 7W sto je ogromna razlika u odnosu na zarulje Mare a gde nadje te sijalice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 12, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Arrow soft http://www.arrow.rs/index.php?main_page=contact_us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...