Lad 207 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ooonda,i da piši onu izjavu pa se gledamo na Tari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ako hoce neko da se ponovi dobrim primerkom Honde, evo ga jedan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73538-transalp-1992/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 31, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari..pazario bih nove kofere za ovaj moj TA pa sam u dilemi...Shad SH43 ili Kappa K40?..cena im je slicna..oko 25.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jul 31, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o ovome http://www.louis.eu/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025915&lang=en Isto su Shad ali je cena daleko niza. Ja sam nabavio nesto slicno samo Kappa isto ih je potpisao Moto Detail al je na njima sve kappa i uputstvo i kljuc. Preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan nije lose ni ovo: http://konvoi.ro/genti/10-coburi-.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 1, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Konvoi sam hteo da kupim ali mi covek ne odgovara na mail...nisu skupi ali jako lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 1, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan nije lose ni ovo: http://konvoi.ro/genti/10-coburi-.html Joj sto dobro izgledaju ovi koferi,ova cena od 245 e je za jedan ili oba kofera? Kako i gde se ovo moze kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 1, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ovih kofera je 275 + 20e dostava preko rumunske sluzbe....a moze i preko rumunske poste ali je onda 90e dostava. Mozes da biras i koju ces boju i debljinu lima. Ako je neko raspolozen da narucimo 2 para ili vise neka mi se javi...mozda nam covek da popust. P.s. Oba kofera su ukupno 275e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 2, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Original vizir mi je mali.Honda je sa kockastim farom. By Ivan imam ali sad bih kupio original. Ima li neko iskustva sa ovima(slede linkovi)? Prvi je MRA vizir length 455 mm i ima ga u Louisu za 80 eura. Drugi izbor je Kappa KD 180S ,length 437 mm i ima ga u motolandu,nisam zvao ali mislim da je oko 50 eura(razlika u visini je 18 mm). 1. https://www.bikehps.com/acatalog/Honda_XL600V_Transalp_1987-1993_Motorcycle_Touring_Screens.html 2. http://www.amesur.com.ar/productos/kappa/honda.htm http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26909-honda-transalp-89-touring-vizir/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Cena ovih kofera je 275 + 20e dostava preko rumunske sluzbe....a moze i preko rumunske poste ali je onda 90e dostava. Mozes da biras i koju ces boju i debljinu lima. Ako je neko raspolozen da narucimo 2 para ili vise neka mi se javi...mozda nam covek da popust. P.s. Oba kofera su ukupno 275e Mislim da su 275 ako je jedan ustinut za lonac, ako su prosti onda je 245e, tako bar pise na sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim membrane za karburatore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5849 Napisano Avgust 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naruči originalne preko Delta Auto ili repariraj kod našeg Đure - Vidik membrane (tema u našoj Berzi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 3, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i ovde da narucis...30e jedna.. http://www.motorradb...p-p-2214-2.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Uh,ovo je bilo brzo, hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 4, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uh,ovo je bilo brzo, Al će popravka biti nešto sporija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Uh,ovo je bilo brzo, Al će popravka biti nešto sporija vec su flekice od kondoma u upotrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju viziri : http://forum.bjbiker...-transalp-pdo6/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 8, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponovih Shad sh43 + nosaci & crash bar (by Seba)...A u nedelju pravac Tasos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 8, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para su te izasli koferi ako nije tajna? Inace svaka cast, lepo su cucnuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 9, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast, srećan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod na Tasosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 9, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su 30k dinara sa sve ukrasnim crno sjajnim plocama...dugo sam stedeo i razmisljao i na kraju mi pukao K...kupim nove Hvala na lepim željama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 9, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si u Backom Novom pazario? Bio ja da gledam ali mi se nesto nije dalo da ga pazarim. U svakom slucaju cestitam i da te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Mare,super su cucnuli i koferi i crash bar... Srecan put i da ni koferi ni crash ne osete asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...