stivog 75 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, trebaju mi i prednji i zadnji disk za mog ljubimca . Ima li neko predstavu gde bih to mogao najpovoljnije da uzmem ? Kad bi mogli neki čekovi ili tako nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 846 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 876 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Narode jedno pitanje, u vezi guma... Sta tacno oznacava i predstavlja indeks gume?.. Odnosno koja je razlika izmedju, recimo 130/80R17M/C(indeks 65s) i 130/80R17M/C (indeks 65h)?! Menjao bih zadnju gumu, prednja je u odlicnom stanju indeks 54h! Tacnije 90-90-21 m/c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, trebaju mi i prednji i zadnji disk za mog ljubimca . Ima li neko predstavu gde bih to mogao najpovoljnije da uzmem ? Kad bi mogli neki čekovi ili tako nešto... Vidi u Guevari - www.motooprema.rs ili u www.bikerhouse.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 2, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Narode jedno pitanje, u vezi guma... Sta tacno oznacava i predstavlja indeks gume?.. Odnosno koja je razlika izmedju, recimo 130/80R17M/C(indeks 65s) i 130/80R17M/C (indeks 65h)?! Menjao bih zadnju gumu, prednja je u odlicnom stanju indeks 54h! Tacnije 90-90-21 m/c 65 i 54 su tezinski indeksi, dakle za koju tezinu vozila je guma napravljena. Za TA ti treba zadnja 65 a prednja 54. A slova u ovom slucaju S i H su bzinski indeksi, tj za koje maximalne brzine su gume projektovane. Tebi treba S. Naravno uvek mozes da stavis vise ali ne bi trebalo manje.Veci index je najcesce skuplja guma ali tebi ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 2, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Brzinski indexi u km/h S -do 180 T -do 190 U-do 200 H--do 210 V-do 240 A evo ti i tezinski u kg 50 190 51 195 52 200 53 206 54 212 55 218 58 236 59 243 60 250 61 257 62 265 63 272 64 280 65 290 66 300 67 307 68 315 69 325 70 335 71 345 Eto samo da steknes predstavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 846 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 876 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Narode jedno pitanje, u vezi guma... Sta tacno oznacava i predstavlja indeks gume?.. Odnosno koja je razlika izmedju, recimo 130/80R17M/C(indeks 65s) i 130/80R17M/C (indeks 65h)?! Menjao bih zadnju gumu, prednja je u odlicnom stanju indeks 54h! Tacnije 90-90-21 m/c 65 i 54 su tezinski indeksi, dakle za koju tezinu vozila je guma napravljena. Za TA ti treba zadnja 65 a prednja 54. A slova u ovom slucaju S i H su bzinski indeksi, tj za koje maximalne brzine su gume projektovane. Tebi treba S. Naravno uvek mozes da stavis vise ali ne bi trebalo manje.Veci index je najcesce skuplja guma ali tebi ne treba. Hvala na pomoci, sad je sve jasno kao dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, trebaju mi i prednji i zadnji disk za mog ljubimca . Ima li neko predstavu gde bih to mogao najpovoljnije da uzmem ? Kad bi mogli neki čekovi ili tako nešto... Vidi u Guevari - www.motooprema.rs ili u www.bikerhouse.rs Arakis hvala, e sad pošto sam ja još uvek nov i glup, molim te kaži mi da ne bih pogrešio. Gledao sam ovaj katalog NG diskova u Gevari i trebalo bi da meni odgovaraju kataloški brojevi 208 i 209 za TA 94. godište, jel tako? I sledeće, da li su ovi NG diskovi ok što se kvaliteta tiče? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pogrešim, najbolje da zovneš Šonsija na njihov broj, naći će u katalogu odmah diskove koji ti trebaju. Kvalitet? Sve je to slično, izdržaće bar jedno 50-60 000 kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 2, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to slično. Ne brini, sve se pravi od određenog materijala. Više se niko u svetu ne zeza sa takvim stvarima jer je tehnologija postala jeftina i dostupna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, trebaju mi i prednji i zadnji disk za mog ljubimca . Ima li neko predstavu gde bih to mogao najpovoljnije da uzmem ? Kad bi mogli neki čekovi ili tako nešto... Vidi u Guevari - www.motooprema.rs ili u www.bikerhouse.rs Arakis hvala, e sad pošto sam ja još uvek nov i glup, molim te kaži mi da ne bih pogrešio. Gledao sam ovaj katalog NG diskova u Gevari i trebalo bi da meni odgovaraju kataloški brojevi 208 i 209 za TA 94. godište, jel tako? I sledeće, da li su ovi NG diskovi ok što se kvaliteta tiče? Hvala unapred Pozdrav Prosle godine kupio sam zadnji NG disk za TA650 2002. Odlican disk, vidi se i po zavrsnoj obradi. Iste je debljine kao i originalni. Za oko 3000 km koliko sam presao sa njim nikakvih problema. Zadnja kocnica osetno bolje radi (stavio sam i nove plocice originalne Nissin). Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pre izvesnog vremena postavio sam pitanje bas u ovoj temi u vezi maglenki i ugradnju na mog TA,naravno odmah sam i dobio odgovore,Arakis mi rece jedino da nadjem neke ali samo da sijalice budu max 35w,e sad,posto te sijalice ja ne mogu da nadjem(ako neko zna gde ima da se kupe bilo bi dobro da mi odgovori)nasao sam lepe maglenke ali su sijalice u njima od 55w. Interesuje me posto maglenke ugradjujem vise zbog izgleda nego zbog neke dodatne svetlosti da li se mogu ugraditi ove sijalice od 55w ,da se zna te maglenke bih cisto palio ponekad,ne da svetle nesto jako dugo vremenski nego eto cisto da upalim i znam da rade,svi odgovori su dobrodosli. Znaci voleo bih da ih imam radi estetike,nekako mi je bas cool kad ih motor ima,u pitanju su H3 sijalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, trebaju mi i prednji i zadnji disk za mog ljubimca . Ima li neko predstavu gde bih to mogao najpovoljnije da uzmem ? Kad bi mogli neki čekovi ili tako nešto... Vidi u Guevari - www.motooprema.rs ili u www.bikerhouse.rs Arakis hvala, e sad pošto sam ja još uvek nov i glup, molim te kaži mi da ne bih pogrešio. Gledao sam ovaj katalog NG diskova u Gevari i trebalo bi da meni odgovaraju kataloški brojevi 208 i 209 za TA 94. godište, jel tako? I sledeće, da li su ovi NG diskovi ok što se kvaliteta tiče? Hvala unapred Pozdrav Prosle godine kupio sam zadnji NG disk za TA650 2002. Odlican disk, vidi se i po zavrsnoj obradi. Iste je debljine kao i originalni. Za oko 3000 km koliko sam presao sa njim nikakvih problema. Zadnja kocnica osetno bolje radi (stavio sam i nove plocice originalne Nissin). Moja preporuka. Drugar je u decembru uzeo prednji disk za 89' TA i u okviru akcije dobio i set plocica. Montirali, probali, radi posao kako treba. Proveri za akciju, mozda jos traje, sa sajta jos nisu skinuli obavestenje. http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/tehnicki_delovi/kocioni_diskovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pre izvesnog vremena postavio sam pitanje bas u ovoj temi u vezi maglenki i ugradnju na mog TA,naravno odmah sam i dobio odgovore,Arakis mi rece jedino da nadjem neke ali samo da sijalice budu max 35w,e sad,posto te sijalice ja ne mogu da nadjem(ako neko zna gde ima da se kupe bilo bi dobro da mi odgovori)nasao sam lepe maglenke ali su sijalice u njima od 55w. Interesuje me posto maglenke ugradjujem vise zbog izgleda nego zbog neke dodatne svetlosti da li se mogu ugraditi ove sijalice od 55w ,da se zna te maglenke bih cisto palio ponekad,ne da svetle nesto jako dugo vremenski nego eto cisto da upalim i znam da rade,svi odgovori su dobrodosli. Znaci voleo bih da ih imam radi estetike,nekako mi je bas cool kad ih motor ima,u pitanju su H3 sijalice Ako je samo zbog fenseraja, možeš na kratko da ih pališ ali moraš znati da prazne kolumator čim ih upališ. Malo paljenja da. Mnogo paljenja, ne. A ako želiš da ih pališ na duže, trebalo bi da sve ostale sijalice zameniš LE diodama i tako smanjiš ukupnu potrošnju ali ćeš i tako samo odložiti pražnjenje akumulatora na nešto duži period. 55W, mnogo je kume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 55W pa puta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan A sijalice od 35w,gde da nadjem,trazio sam ali bezuspesno,zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Heh, uzNi te od 55W pa uturi sijalice od 35W. Snađi se! Potrudi se malo! Sve čekaš neko drugi da ti uradi! Gde ti je mlados', ludos' :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Heh, uzNi te od 55W pa uturi sijalice od 35W. Snađi se! Potrudi se malo! Sve čekaš neko drugi da ti uradi! Gde ti je mlados', ludos' :D Bas to ja i kazem nego sijalice od 35w H3 gde da nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu tek sad videh Raška. Tamo nema buvljak i Bubanj potok. Hmmmmm... mora da ima negde. Ma će nađemo, nije Sveto pismo p.s. a da meteš LE diode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan E to vec ne bih umeo sam,jel ima vec napravljenih pa da se samo metnu u to grlo ili treba da se prave,stvarno neznam kako to ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Rešenje tvog problema leži u rukama Joške i Arakisa trust me (if you dare ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da kontaktiram ja Arakisa ili da cekam leto pa skocim ja do Bg malo se provozam i to zajedno resimo posto nije neka zurba?Ali opet da ponovim ako neko zna za ove H3 od 35w gde se imaju kupiti nek javi,hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva, kontaktiraj ga više puta a navrati kad oćeš, mada je sad malo nezgodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva, kontaktiraj ga više puta a navrati kad oćeš, mada je sad malo nezgodno Ma nije valjda nezgodno,sta je metar ipo snega za TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...