Neške 30 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ništa, mlataraću nožicama ;D Nabaci one hipi cipele ;D ;D ;D ;D ;D one su sada u trendu :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima mnogo mnogo prostije i jednostavnije resenje,ja sam 168cm,i dodirivao zemlju nogama,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Video sam već da na gornjem delu zadnjeg amortizera postoje neke dve zvezdaste velike "podloške", sigurno se njima to podešava. Nego, opet pitanje: Ovaj deo na slici mi je baš zarđao zbog kiseline iz akumulatora koja je preko creva za odušku kapljala na njega...čime to da očistim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 27, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan @TA Ta dva zavrtnja ustvari funkcionisu kao kontra matice? Otpusti se prvo gornja pa se ova samo dotera do nje ili je potrebno posle nesto zavrtati i kako? Kod odvrtanja cukati srafcigerom ili postoji neko civilizovanije resenje? Jel mislis da je moguce odraditi ovako bez skidanja dodatnih delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Probaću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 27, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Ako je rdja uzmi neki anti rost pa namazes i sve se skida, posle malo istrljas pa WD i ko novo. PS. Imam ja flasu anti rosta ako nemas, imam i WD ali to sigurno imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemam, kupiću Ima li nešto što ti nemaš druže, sa svim si se snabdeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da tu moze da zardja od oduska jer on nalazi sa leve strane akumulatora ? Mislim da je taj materijal malo rapav i nezgodan za skidanje rdje probaj da ga isprskas sa WD40 ostavis da odreaguje pa onda istrljas. Ili jos lakse oteras kod Bokilica on sve zna neznam cemu taj sarkazam,ja se bavim motorima vec 20tak godina.......tako da...sigurno znam po nesto,,,ili ti dovoljno...... arakis i ja smo se u medjuvremenu culi telefonom,i objasnjeno mu je kako da spusti motorce za 2 minuta,bez odvijanja zavijanja tih matica itd...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami jeste, tako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 27, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Bogami jeste, tako je bilo. Pa sad ti to napisi ovde. Ajde nemoj da te mrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo dva dana,a od onda vidim da se dosta napisalo. Samo da dodam,da ti noviji modeli sto imaju jedan cdi,-to nije cdi nego tranzistorsko paljenje,i ti modeli imaju samo 2 bobine umesto 4 koliko je na starijim modelima,i nosaci su im skroz razliciti. Na te starije a ni na novije modele,nije potrebno montirati nikakvo dodatno hladjenje za cdi i tci.Ne greju se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Joška na informaciji Znači, jedino pripaziti na oštećenje konektora i ostalo ne dirati?. Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Opet pitanje: Ona mala a dugačka kutijica gde stoji alat za TA je kod mene prazna ??? Da li znate šta fabrički ide od alata u tu kutiju, pa da znam šta da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 28, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kada stigem kuci,uslikacu ti sadrzaj pa cu postaviti ovde, i napisati sta se tamo nalazi.Ne znam napamet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Januar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eto šta je drug na drumu Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6320 Napisano Januar 28, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da tu moze da zardja od oduska jer on nalazi sa leve strane akumulatora ? Mislim da je taj materijal malo rapav i nezgodan za skidanje rdje probaj da ga isprskas sa WD40 ostavis da odreaguje pa onda istrljas. Ili jos lakse oteras kod Bokilica on sve zna neznam cemu taj sarkazam,ja se bavim motorima vec 20tak godina.......tako da...sigurno znam po nesto,,,ili ti dovoljno...... arakis i ja smo se u medjuvremenu culi telefonom,i objasnjeno mu je kako da spusti motorce za 2 minuta,bez odvijanja zavijanja tih matica itd...... Ili napisi ljudima kako se to radi za 2 min. ili ako hoces da cuvas znanje za sebe nemoj to ni da pominjes. Ovako imam utisak da se samo hvalis znanjem (u koje ne sumnjam). Ne vidim poentu pisanja "znam, al necu da vam kazem" Izvini, mozda grubo zvuci, ali od svih ljudskih osobina najvise mrzim nadmenost. Ja sam TA spustio preko srafova na zadnjem amortizeru 4 cm. Nisam skidao nista sa motora, nego direktno zatupljenim srafcigerom kuckao po matici i razvio ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opet pitanje: Ona mala a dugačka kutijica gde stoji alat za TA je kod mene prazna ??? Da li znate šta fabrički ide od alata u tu kutiju, pa da znam šta da kupim? Ovo : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...