Joseph B. 142 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung auspuha: http://www.louis.de/_20f7bf9fc38bc5bba9a68bab36f43b23f1/index.php?topic=search&searchterm=10042906&cmd.x=11&cmd.y=4〈=en Cena: 2.95€ /komad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uhvatih malo lepe voznje ovih par dana ......za promenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e vreme je da se polako pokrenem: nove gume: oko 130 eur lanac i lanchanici: oko 120 eur scottoiler: oko 100 eur redovan servis: proshli me izashao oko 80 eur registracija: u martu je, proshla bila 160 eur... sad ni ne znam koliko je... mislim da nisam pogreshio sa ciframa ? samo da smislim kako ovolike pare da nakupim... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan e vreme je da se polako pokrenem: nove gume: oko 130 eur lanac i lanchanici: oko 120 eur scottoiler: oko 100 eur redovan servis: proshli me izashao oko 80 eur registracija: u martu je, proshla bila 160 eur... sad ni ne znam koliko je... mislim da nisam pogreshio sa ciframa ? samo da smislim kako ovolike pare da nakupim... :'( Meni je registracija istekla...a para niotkuda Imaš na sajtu za registraciju vozila da izračunaš tačno koliko košta. + tablice, vozačka i saobraćajna nova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 11, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koje to gume, a da valjaju koshtaju 130eur ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec spomenuste gume, napred sam uzeo novu Dunlop Trailmax, sad cu i nazad isto, zna li neko kako se otprilike krece cena??? (Nasao sam je samo na sajtu kod servisa "Lesanovic" Beograd. nisam jos zvao u vezi cene) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koje to gume, a da valjaju koshtaju 130eur ?? kontao sam ove... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52349-gume-za-enduro-motore-haidenau-k60-odmila-ih-zovemo-ajdesad/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 11, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i hvale ih, ali ih i pljuju...podeljena su mishljenja... Ja verujem samo Michelinu...ponovicu se u februaru Anakee 2... A ove shto trenutno imam na motoru (tako kupih bajk s njima) preshle su mozda 5000km...njih cu da udomim za 50eur (Metzeler sahara)...chim stavim Anakee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 12, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan koliko kostaju anakee2 (prednja i zadnja)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Novembra 2010. kod Mate u Mladenovcu platio 195 evra sa montažom i balansiranjem. Unutrašnje su po 10 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e vreme je da se polako pokrenem: nove gume: oko 130 eur lanac i lanchanici: oko 120 eur scottoiler: oko 100 eur redovan servis: proshli me izashao oko 80 eur registracija: u martu je, proshla bila 160 eur... sad ni ne znam koliko je... mislim da nisam pogreshio sa ciframa ? samo da smislim kako ovolike pare da nakupim... :'( Meni je registracija istekla...a para niotkuda Imaš na sajtu za registraciju vozila da izračunaš tačno koliko košta. + tablice, vozačka i saobraćajna nova... 18500 i 13 uplatnica + nova vozachka !!! pa jbt... nije humano... koliko josh treba i za vozachku 10000 i 7 uplatnica ? ! ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 12, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozacku ne moras odmah zameniti. Stara vazi do 2014-te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 12, 2011 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung auspuha: http://www.louis.de/_20f7bf9fc38bc5bba9a68bab36f43b23f1/index.php?topic=search&searchterm=10042906&cmd.x=11&cmd.y=4〈=en Cena: 2.95€ /komad Kod koga mogu to da narucim? Rado bih narucio odmah. Cena je prihvatljiva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamenih gume konacno Dunlop TRAILMAX 90/90-21 - 7.600 din 130/80-17 - 8.900 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u avgustu stavio trailmax... Prvih 4-5 hiljada će te služiti kao ni jedna guma do tada... a posle ćeš je pljuvati Kliže se sada, bože sačuvaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan -POOOOOOMAGAJTE LjUDI!!!!!! Zna li neko gde mogu da uzmem za mog TA600, zice za felnu, za zadnji tocak ili zadnji tocak ceo????? -Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5855 Napisano Januar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji pp PeterPan-u iz Temerina, on radi felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na toj informaciji, coveku sam poslao pp, ako neko u medjuvremenu ima neko alternativno resenje ili mozda ceo zadnji tocak, odnosno felnu, neka napise post... -Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Posto se ime teme podudara sa motorom koji od skoro vozim, a kome je vreme za servis, nadam se da necete zemeriti ako pitam za manju pomoc... Rec je o ulju, filteru ulja i filteru goriva, koje mi savetujete i gde u Beogradu mogu da ih nadjem(po sto pristupacnijim cenama, naravno)?.. Uzi izbor za ulje: Motul 5100 15W/50 Motorex Formula 4T SAE 10W/40 + 15W/50 A za filtere nemam predstavu, koje, kakve i gde?.. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ja sam bas sad menjao ulje, svecice i filter ulja... Ulje sam uzeo Motul 15/50 (990 din litar), svecice NGK -DPR8EA-9 (350 din komad), a filter je za modele transalpa od 95`-99` kataloski - HF303 sa navojem (900 din komad)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 20, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ulje mozes bilo kog poznatijeg proizvodjaca za motore, ja ti preporucujem (kao i fabrika) 10w40. Ja koristim Motul 5100 10w40. Najvise se isplati pakovanje od 4l pa pri sledecoj zameni samo dokupis jos 1l. Filter ulja jelte po katalogu proizvodjaca. Ja koristim Hiflo filter, za njega je oznaka HF303. Oba pomenuta imas u Guevari. Filter za gorivo nema na TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam hteo da pitam,kakav filter za gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su odgovorili! Primljeno k'znanju... A za filter za gorivo, to je moje neznanje nazalost doslo do izrazaja Sad bar znam... zzoP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Transaplisti imam jedno pitanje. Seo sam na jednog transalpa i u mestu ga turirao. Na desnoj nozi sam osetio prilično vibracija od 4000 do 5000 obrtaja. Ovo nisam očekivao od V mašine a prvi put sam seo na nju, čak imam utisak da su vibracije jače nego na jednom cilindru. Da li je ovo normalno ponašanje zato što je motor bio u mestu, pa se u pokretu to ne oseća, ili mislite da je nešto od konkretnog motora. Takođe koje su šeme boja da li neko ima link, jednom sam ga video a sada ne mogu da ga nađem. Hvala i pozdrav, Nikola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo vise da vibrira. Evo link na stranu sa semama boja: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=it&ie=UTF-8&sl=it&tl=en&u=http://tecnica.transalp.it/modelli.php&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhhFzZFO2AFE8SXJF5tgcFucUHW9zw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...