fibra 345 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko pojasniti cemu bi sve mogli da sluze ovoliki dugmici,pored postojecih! ??? ??? Heheh, kad imas sve ovo treba ti dosta dugmica. npr. ovaj roadbook se ne namotava rucno, vec ima elektromotor kojim upravljas preko tastera. tu je i IMO i za njega trebaju dugmici... a gde su rakete, ekseri i ulje koje je popsy vec pomenuo. Znaci, dugmica nikad dosta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zahvalim aleri na dobrom savetu i da kazem da je pinjon resen na jedan od predlozenih nacina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zahvalim aleri na dobrom savetu i da kazem da je pinjon resen na jedan od predlozenih nacina Ej stani malo ne tako!!! Ajmo redom: slike, opis kako! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 14, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Fibra posto je taj jedan prekidac? Jel bih mogao da iskoristim takav za prekidac za 4 migavca(nadam se da je jasno na sta mislim)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano April 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan arajkis, ajd ovo zalij crnim silikonom ;D ;D ;D čovek ti govori o samom displeju OndaK nisam razumeo, izvinjavam se. Ma kad se pokvari, radićemo i kupićemo drugi displej ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zahvalim aleri na dobrom savetu i da kazem da je pinjon resen na jedan od predlozenih nacina Ej stani malo ne tako!!! Ajmo redom: slike, opis kako! ;D sutra slike i opis, nisam stigao danas nista da uradim jer sam bukvalno masnih ruku samo otrcao na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Fibra posto je taj jedan prekidac? Nisu skupi, ali ne mozes da porucis komad. Minimum 12 komada. Cena: $14.99 Dostava besplatna. Jel bih mogao da iskoristim takav za prekidac za 4 migavca(nadam se da je jasno na sta mislim)? Ne, ovo nisu prekidaci, vec tasteri. Tebi trebaju prekidaci kao na slici. Isti prodavac, ista cena besplatan shipping. Inace, i tasteri i prekidaci postoje u raznim bojama. Ja sam narucio po 2 od svake boje za probu (tasteri). I prekidace cu sigurno narucivati ali ne znam u kojoj boji/bojama. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220477894529&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ce nam Transalpi liciti na Batlleship Galactica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 15, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Fibra oces ti porucivati prekidace? Ako oces kada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 15, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da obavestim one koji su mi pomogli savetima (a i ostale ) da sam ustanovila razlog ljuljushkanja motora na 130km/h i preko toga... trouglovi su mi malko krivi i vuku na levo... Sutra sredjujem sve to, pa ce sve biti ok Tnx all ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano April 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Možeš li nam reći kako su ti to ustanovili, možda nekome pomogne ko je u sličnom problemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 15, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Možeš li nam reći kako su ti to ustanovili, možda nekome pomogne ko je u sličnom problemu? Vrlo jednostavno ;D Oterala sam motor kod majstora (Joca Karaburma), on je pregledao ceo motor, od tochkova, prednje/zadnje viljushke, lezajeva itd znachi sve i nashao problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano April 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za dobrog majstora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze tel od tog majstora Joce sa Karaburme,mogo bi i ja malo da pretresem bike Hvala Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Možeš li nam reći kako su ti to ustanovili, možda nekome pomogne ko je u sličnom problemu? Vrlo jednostavno ;D Oterala sam motor kod majstora (Joca Karaburma), on je pregledao ceo motor, od tochkova, prednje/zadnje viljushke, lezajeva itd znachi sve i nashao problem. Svaka cast majstoru, nikada ne bi posumnjao u to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 15, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze tel od tog majstora Joce sa Karaburme,mogo bi i ja malo da pretresem bike Hvala Pozz Joca Karaburma 064/111-7173 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pa kako do sada nisi primetila ako su mostovi krivi mora da vuce u stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *Mina* Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo zanimljive prerade ali novijeg TA http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=39170&page=627 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo zanimljive prerade ali novijeg TA http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=39170&page=627 Boano? Boano je kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 17, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna interesantna modifikacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna interesantna modifikacija... ako je ovo namestio da moze da se prebacuje onda je odlicno a ako je za stalno onda bi pre kupio kvad evo kako sam resio pinjon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Fibra oces ti porucivati prekidace? Ako oces kada? Hocu, ali sacekacu da mi stignu tasteri prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 20, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim i ovde ;D Ispravljeni su trouglovi, zamenjen lezaj glave volana i usput promenjeno i ulje u vilama ! Motor preporodjen ! Prezadovoljna sam ! Sad sam ga malkice razvukla na auto putu (150km/h) nishta vishe nit ljulja nit trese ! Me happy ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Super! Ajde, napisi troskove. Valja znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...