joska 63 Napisano Februar 4, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde ces bre da se trkas sa cbr1000?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde ces bre da se trkas sa cbr1000?! Ima puno pravaca pa nisam mogao da mu pobegnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se prijavim za ovu jednu joskinu spravicu kao buduci vlasnik TA ;D slika ce biti do kraja meseca samo da resim finansijski i zakonski deo(citaj registraciju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vozim skoro 200km pri brzini od oko 70-75kmh,tek da mogu u petoj,pa sam na kraju puta i ja mislio da nisam potrosio nista od goriva,kad ono na pumpi ispalo 5 litara na 100.Isao sam i auto putem 120-130 i opet je bilo 5 litara,pa kroz planine full natovaren+suvozac,i opet 5 litara.Ispod toga nece,ali na svu srecu,nece ni iznad toga.Znam da ima motora koji manje trose,ali ja sam ipak zadovoljan.Nigde me ostavio nije,a presao sam bas dosta,18000km.Samo neka ovako i nastavi da si vozio 90km/h trosio bi ti manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se prijavim za ovu jednu joskinu spravicu kao buduci vlasnik TA ;D slika ce biti do kraja meseca samo da resim finansijski i zakonski deo(citaj registraciju) Ako si naisao na dobar TA sigurno se neces pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 4, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vozim skoro 200km pri brzini od oko 70-75kmh,tek da mogu u petoj,pa sam na kraju puta i ja mislio da nisam potrosio nista od goriva,kad ono na pumpi ispalo 5 litara na 100.Isao sam i auto putem 120-130 i opet je bilo 5 litara,pa kroz planine full natovaren+suvozac,i opet 5 litara.Ispod toga nece,ali na svu srecu,nece ni iznad toga.Znam da ima motora koji manje trose,ali ja sam ipak zadovoljan.Nigde me ostavio nije,a presao sam bas dosta,18000km.Samo neka ovako i nastavi da si vozio 90km/h trosio bi ti manje Tacno... na putovanjima... krtareca brzina 90-95 km/h da se nesto i moze videti i uzivati... ne preko 4.5l/100km... cak sa Austrijskim gorivom 100oktana i jedva preko 4l/100km, jedino sto je to gorivo skuplje u toj meri da izadje na iso kao da je potrosnja oko 5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan A zar je toliko bitno da li troši 4.5 ili 5. Ko da je to neka razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A zar je toliko bitno da li troši 4.5 ili 5. Ko da je to neka razlika Sama razlika nije toliko bitna ali prenosom moze da se rastereti motor, sa duzim prenosom 16-47 mozes da "ustedis" oko 1000 obrtaja pa za duga putovanja auto-putem nije losa stvar, pod uslovom da nisi pretovaren (2 putnika sa full prtljagom), jer bi se u tom slucaju verovatno pomucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 4, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj onda verovatno ima neku manu Nikad taj ispod 5 nije trosio,a nije ni vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i moj DR ima manu, sto ga ostrije vozis to manje trosi a videcemo kako ce TA da mi trosi, kod DR-a mi je bila od 4,5 (sipano na ELP-u) do 5,5 (sipano na NIS-u) cak sa istim stilom voznje i sve po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A zar je toliko bitno da li troši 4.5 ili 5. Ko da je to neka razlika Sama razlika nije toliko bitna ali prenosom moze da se rastereti motor, sa duzim prenosom 16-47 mozes da "ustedis" oko 1000 obrtaja pa za duga putovanja auto-putem nije losa stvar, pod uslovom da nisi pretovaren (2 putnika sa full prtljagom), jer bi se u tom slucaju verovatno pomucio. Ne bi to napravio iskljucivo radi voznje u dvoje. I ovako je lijen pod opterecenjem, sta bi onda tek bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 4, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Moj TA je najmanje trosio 3,8 litara BG-podnozje goca ili golije bemliga. Ibarska oko 80-100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi ;D, pogledajte na : http://www.gearingcommander.com , izaberete marku, model, godiste i dobijete originalan prenos za vas motor. Ima i opciaja da se menja prenos i vidi se sta se dobija " duzim " , a sta " kracim " prenosom. Bilo u temi o KLE ali izgleda da niko nije primetio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nasih sofisticiranih masina nema u USA :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan E neko na vreme da mi kaze nesto... Taman sam razmisljao o promeni lanca... xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nasih sofisticiranih masina nema u USA :P Ti is iz druge sekte Izaberi bilo koji motor i onda postavi fabrički prenos, izaberi bilo koji drugi prenos, promeni obrtaje, gume i gledaj sta dobijas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ili stavis prednji lancanik veci za jedan zub ili smanjis zadnji za dva i dobijes sta si hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5793 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao firmu "Kelena", prodaju i spoljnje i unutrašnje gume za naše motorine. Pitao sam samo za unutrašnje, dimenzija 90-90-21 je 752 dinara, 13-80-17 je 702 dinara, maloprodajna cena, u njihovom magacinu u Krnjači, Trstenička 20 (Zrenjaninski put), tel. 011 3329 036. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao firmu "Kelena", prodaju i spoljnje i unutrašnje gume za naše motorine. Pitao sam samo za unutrašnje, dimenzija 90-90-21 je 752 dinara, 13-80-17 je 702 dinara, maloprodajna cena, u njihovom magacinu u Krnjači, Trstenička 20 (Zrenjaninski put), tel. 011 3329 036. Pitaj kad budes isao sta imaju od 140/80 R 17 i koje su cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5793 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'oćem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ko je proizvodjac guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5793 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druže, videću kad odem tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je proizvodjac guma? Jedna je Sava a druga je Taiwan, Koreja tako nesto. Evo sad sam proverio, zadnja je Sava a prednja je Vee Ruber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se skine katalog guma za motore kao i dimenzije guma i modeli. http://www.kelenayu.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se skine katalog guma za motore kao i dimenzije guma i modeli. http://www.kelenayu.com/ Jedno je katalog a drugo je sta imaju na stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...