PeterPan 357 Napisano Octobar 12, 2014 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, prodajem mog Transalpa. Detalje mozete pogledati ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105137-p-honda-transalp-xl600v-1987/page__p__1678858__fromsearch__1#entry1678858 Kontakt PP ili 063/7-005-145. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan Ja spreman za utakmicu i mi konja za trku imamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 22, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti zezaj, sumnjiv si Montirao metalnog puža,kilometraža radi,dokle će, izvestiću...neobično skroz,odvikao se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan uslikano sa dronom pa mi honda dejstvuje svemirski inace nabavio kozno odelo sve po jusu, danas na 120 km/h izdrzalo jedno sat vremena voznje i nisam se smrzo bio sam glavni na terenu jer sam bio i jedini kad zahladni ne mozete pregrejati masinu ni pod tackom razno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 28, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari transalpaši, da nema možda neko da proda slučajno rezervuar i sedište viška? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 1, 2014 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nova cena za mog Transalpa je 1450 evra. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105137-p-honda-transalp-xl600v-1987/ Pa da ga udomimo pre zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 3, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme za zamenu ulja, pa se razmisljam posto u nedelju ide u garazu da li da menjam ulje sad ili na prolece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme za zamenu ulja, pa se razmisljam posto u nedelju ide u garazu da li da menjam ulje sad ili na prolece? Neko menja pre sezone, a neko na kraju. Potpuno je svejedno. Ima I za I protiv puno argumenata tako da radi kako mislis. Ja sam menjao uvek na pocetku sezone, a evo sada cu po prvi put da to uradim na kraju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 7, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze to i ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 7, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da napomenem, akcenat je na farovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vale-Gremlin 6 Napisano Novembar 8, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Бела Црква-Нови Сад Motocikl: ExHonda Transalp XL600V, Suzuki V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pohvalim da od pre par dana i ja vozim Transalpa posle duge potrage i šaltanja oglasa svakodnevno,citanja foruma i zaradjene dioptrije... Enoga u garazi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 8, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pohvalim da od pre par dana i ja vozim Transalpa posle duge potrage i šaltanja oglasa svakodnevno,citanja foruma i zaradjene dioptrije... Enoga u garazi!!! Cestitam, skoro isti kao moj `96 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Novembar 10, 2014 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim I ja, Crni TA 2007mo god. Odlicna tema svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vale-Gremlin 6 Napisano Novembar 10, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Бела Црква-Нови Сад Motocikl: ExHonda Transalp XL600V, Suzuki V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pohvalim da od pre par dana i ja vozim Transalpa posle duge potrage i šaltanja oglasa svakodnevno,citanja foruma i zaradjene dioptrije... Enoga u garazi!!! Cestitam, skoro isti kao moj `96 godiste? da da 96god.. video sliku tvog TA ti imas one rucke za suvozaca nazat gde si ih nabavio? i preporuka za vizir poviseni ? tj taj sto ti imas kakav je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 13, 2014 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari forumasi, evo da vam se i ja predstavim sa svojim lepotanom. Druzimo se vec godinu dana i mogu vam reci da je pravi motor za sve izazove koji vas nikada nece izneveriti i ostaviti na putu. Zahvaljujuci ovom odlicnom forumu , jos boljoj temi uz svo vase nesebicno iskustvo koje ste podeli sa svima nama on danas izgleda kao na slikama. Ovim putem ponovo bi se zahvalio i pohvalio majstorije i profesionalizan Bobana Sebe za crash barove, Bobanu i njegovoj zeni (koju niko ne spominje, a bez cije pomoci Boban nebi bio to sto jeste) za sediste i Ivanu za vizir. Prijatno me je iznenadio i nas Rajko Arakis koji je na prvi poziv priskocio u pomoc i za par sati napravio da moj lepotan sija bas po mojoj zelji. Do skorog druzenja na nasim vrelim putevima veliki pozdrav od mene. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 13, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan da da 96god.. video sliku tvog TA ti imas one rucke za suvozaca nazat gde si ih nabavio? i preporuka za vizir poviseni ? tj taj sto ti imas kakav je? Rucke su bile na njemu, tako sam ga kupio. A vizir je pravljen kod Ivana, ali onaj prosli koji mi je komsija razbio je bolje radio, sa ovim bas i nisam zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 13, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nova ideja! Hoće neko da se menja sa mnom za rezervuar i sedište od RD03? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 13, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Oće l´ ostati šta fabrički od te Afrike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nova ideja! Hoće neko da se menja sa mnom za rezervuar i sedište od RD03? Ako pasu bocne stranice na afrikin rezervoar hocu ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne pašu Mora da se budži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao, moralo bi dosta da se budzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rajko jedno pitanje za vas. Posto sam ugradio 2 okrugla fara sa po 2 H4 umesto jedne H4 na fabrickom faru, jel ce mi mnogo opterecivati regler tih dodatnih 55w? Naravno, sve sam povezao preko releja, i kratko i dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tu si blizu granice... Uostalom evo pročitaj šta sam odavno pisao na tu temu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85475-ostao-bez-svetla-u-mraku/page__st__20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 14, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nova ideja! Hoće neko da se menja sa mnom za rezervuar i sedište od RD03? Ako pasu bocne stranice na afrikin rezervoar hocu ja Ne mogu, ali možda može cela maska preko tih tvojih novih farova Pošto je i moja paprika sa pravougaonim fabrički.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikina prednja maska se jos lakse prepravi na dva okrugla, nego transalpova Samo bi onda morali da se menjamo za komplet plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...