PaPaja 1182 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Hm,bas mi to sad cudno,to se bas lako vadi,bar kod mene,odvijes onaj krstasti sraf i povuces lagano i to je to Pa da, odvio sraf i povukao, doduse jeste malo teze islo nego inace, ali to je to.. Sta god, sad je sjebano, koliko vidim ostalo unutra je valjda o.k, vidim da se okrece taj polomljeni deo kad okrecem tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo sto si slikao,jel on ceo polomljen ili negde na pola recimo,znas na sta mislim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo sto si slikao,jel on ceo polomljen ili negde na pola recimo,znas na sta mislim? Na pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan A jesi mozda probao da izvadis to parcence iz sajle,nju ponovo vratis i da vidis da li ce dohvatati tu ostalu polovinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi mozda probao da izvadis to parcence iz sajle,nju ponovo vratis i da vidis da li ce dohvatati tu ostalu polovinu? Paa probacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano April 13, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio taj komplet pre mesec dana, ali i daklje mi kaplje slavinica (malo ali je vlazna) na onaj odusak koji je verovatno za to namenjen, ne znam gde sam pogresio, konstrukcija je veoma prosta. Gledao sam i malu membranu, nema pukotina (ili se ne vide). Mrzi me da je opet skidam. btw ovaj set iz lous nije kompletan, nema male membrane, a video san na nekim sajtovima da ide i ona. to sto i dalje vlazi je do te male membrane sigorno je porozna,ja sam je izbacio i stavio klingiritni dihtung a umesto vece membrane gumeni dihtung da bi mogo da vratim vakum crevo na mesto i da ako kojim slucajem probije klingirit nebi otislo gorivo u vakum odnosno motor.Motor radi normalno gorivo ne vlazi nigde jer i u samom karb ima plovci koji ne dozvoljavaju prelivanje,danas sam provozao tridesetak kilometara sa cescim parkiranjima i nisam zatvarao slavinicusto.Se tice onog kompleta NIJE KOMPLETAN a to se vidi i na slikama znaci nisu mu dzaba trazili 35+e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio taj komplet pre mesec dana, ali i daklje mi kaplje slavinica (malo ali je vlazna) na onaj odusak koji je verovatno za to namenjen, ne znam gde sam pogresio, konstrukcija je veoma prosta. Gledao sam i malu membranu, nema pukotina (ili se ne vide). Mrzi me da je opet skidam. btw ovaj set iz lous nije kompletan, nema male membrane, a video san na nekim sajtovima da ide i ona. to sto i dalje vlazi je do te male membrane sigorno je porozna,ja sam je izbacio i stavio klingiritni dihtung a umesto vece membrane gumeni dihtung da bi mogo da vratim vakum crevo na mesto i da ako kojim slucajem probije klingirit nebi otislo gorivo u vakum odnosno motor.Motor radi normalno gorivo ne vlazi nigde jer i u samom karb ima plovci koji ne dozvoljavaju prelivanje,danas sam provozao tridesetak kilometara sa cescim parkiranjima i nisam zatvarao slavinicusto.Se tice onog kompleta NIJE KOMPLETAN a to se vidi i na slikama znaci nisu mu dzaba trazili 35+e Ako fali neka membrana valjda je Vidik moze napraviti. Neznam, krajem nedelje stize komplet pa će da mozgamo najbolju soluciju za remont slavine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 20, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100555-enguro-2014-kozara-manjaca-grmec-bih/page__st__100__gopid__1626829#entry1626829 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Vidik moze da napravi veliku memebranu (meni pravio) ali melu ne moze, mora gotovo rešenje.Mene od svega najvise mrzi da skidam slavinicu, moram rolbar da skidam, plastike, da istocim gorivo ... pola dana posla, neka kaplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao motor, poslednji dinar dao ovim našim krvopijama. Ode 15300 dinara iz džepa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 22, 2014 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada vozis novu masinu ja za mog starca danas platio 13,000. Mada cobani prethodni nisu upisali u saobracajnu odnos snaga-masa, pa sam fasovao i novu saobracajnu (prethodna izdata prosle godine juku) 1400, tako da sam na istom, poslednji dinar mi isterali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, al´ je nova... Sreća u nesreći mi je da sam danas sipao do čepa benzina, inače da su mi videli da imam i to malo crkavice, uzeli bi mi i to... Čekam 2019, pa da i meni bude registracija 13000 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada vozis novu masinu ja za mog starca danas platio 13,000. Mada cobani prethodni nisu upisali u saobracajnu odnos snaga-masa, pa sam fasovao i novu saobracajnu (prethodna izdata prosle godine juku) 1400, tako da sam na istom, poslednji dinar mi isterali Ista priča. Platio 13000 dinara i danas odem po dozvolu. Dala mi nalepnicu i novu kopiju a dozvola ostala da se prepravi taj odnos snage i mase...Prethodna izdata pre 3 godine. Znači očekuje me radost u vidu novca dodatnog zbog njihove greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada vozis novu masinu ja za mog starca danas platio 13,000. Mada cobani prethodni nisu upisali u saobracajnu odnos snaga-masa, pa sam fasovao i novu saobracajnu (prethodna izdata prosle godine juku) 1400, tako da sam na istom, poslednji dinar mi isterali Ista priča. Platio 13000 dinara i danas odem po dozvolu. Dala mi nalepnicu i novu kopiju a dozvola ostala da se prepravi taj odnos snage i mase...Prethodna izdata pre 3 godine. Znači očekuje me radost u vidu novca dodatnog zbog njihove greške. Drugari bajker-citam koliko placate registraciju i zaista je puno,ali ako vam je za utjehu ja u CG za Afriku 1990g placam 255 eura.E sad preracunajte koliko je to u dinarima i kakva je to tek pljacka.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 24, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam skoro pricao sa rodjacima u CG, pa kod vas je bas preskupa registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kod vas je baš skupa registracija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan znam da nije lepo postavljati klipove ali ja sam se valjo po podu kad sam vido ovaj http://www.moto-berza.com/video-klipovi/zanimljivosti/bik-pokusava-da-vozi-motor/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 27, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada vozis novu masinu ja za mog starca danas platio 13,000. Mada cobani prethodni nisu upisali u saobracajnu odnos snaga-masa, pa sam fasovao i novu saobracajnu (prethodna izdata prosle godine juku) 1400, tako da sam na istom, poslednji dinar mi isterali Ista priča. Platio 13000 dinara i danas odem po dozvolu. Dala mi nalepnicu i novu kopiju a dozvola ostala da se prepravi taj odnos snage i mase...Prethodna izdata pre 3 godine. Znači očekuje me radost u vidu novca dodatnog zbog njihove greške. Drugari bajker-citam koliko placate registraciju i zaista je puno,ali ako vam je za utjehu ja u CG za Afriku 1990g placam 255 eura.E sad preracunajte koliko je to u dinarima i kakva je to tek pljacka.Pozdrav. U Republici Srpskoj je isto ..mene kostala 480 KM sto je 230 eura i sreca sto je 600 cm3 oni od 1000 cm3dobijaju po usima samo tako:) Prema tome Vi ja ko malo placate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kolege, da li se podudaraju srafovi koji drze zastitu motora od 600 i 650, verovatno sam preskocio kada sam dotezao ostale i ispao mi je, nasao sam na oglasima transalp 600 u delovima pa da ga kontaktiram prodavca ako su indenticni sa 650 ili ako neko ima neki komad vise na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Na oko da.Mada nije nemoguce da je milimetar u pitanju koji se ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da odgovorim kao vlasnik PD06. -19 mm duzina celog srafa -20 mm precnik glave, potpuno ista kao ova sa slike -10 mm duzina samog navoja -5 mm duzina prosirenja bez navoja izmedju glave i navoja -sraf je M6 -svi su isti na PD06 Nadam se da su to sve potrebne informacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji AGM ili GEL akumulatori za TA 600, a da se kupe kod nas? Sve ovo što sam gledao su samo obični kiselinski, ali nemam više nameru da ih kupujem, jer samo što mi istekne garancija, oni jednostavno crknu. Evo drugi Exide-ov kiseljak mi je crkao i njega više ne uzimam ni džaba da mi ga daju... Pretražio sam sve kod domaćih prodavaca i jedino što sam našao je ovaj AGM LANDPORT, dimenzijama odgovara kućištu bez prerade, jedino što je širina veća za 9mm i visina za 6mm, premerio sam i ima mesta za njega... Razmatrao sam i opciju da preradim kućište akumulatora, ali ću to ostaviti još u opticaju, možda neko ima bolje rešenje. Većina GEL akumulatora koja se prodaje kod nas je dužine 150mm, a na TA 600 je 134mm dužina i bez neke prerade nije ga moguće ugalviti. Da napomenem da mi je sa strujom sve u redu... Buraz na svom motoru ima GEL akumulator, evo vozi sedmu sezonu, samo s proleća ključ u bravu i vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 6, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ima gel za TA ali u engleskoj...zute su boje akumulatori cini mi se i moraju se poruciti. Kod nas nemas GEL za TA koji bi stao u kuciste iz razloga sto je gel sirok 15cm a kiselinski 13cm...E sad ono sto sam bio provalio jeste da je leziste akumulatora izliveno iz airbox-a. tako da bi morao da skines airbox iseces plastike koje nose i za airbox zanitujes nove nosace on nekog debljeg aluminijuma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Videh sad da ima na Wemoto sajtu taj žuti i košta 60 funti, što mi je malo mnogo, plus dok dođe do ovde. Ima popriličan izbor gel akumulatora ovde kod nas sa dužinom 150mm, čak i za manje od 5000din, tako da ću izgleda da se bakćem sa Airbox-om. Je l˙ treba da se vadi mašina da bi se izvadio Airbox ili može da se izvadi bez skidanja mašine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se skine bez da skidas masinu, ali mislim da moras i zadnji tocak da skines dodatno da bi ga izvuako iz lezista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...