Djorke 270 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha Aaaaaa pa tu je zabuna onda Stizu slike za dan dva. Sada je u garazi i ceka sutra popodne kada dodjem sa posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kakav čovek! Nije slikao motor nego ga strpao u garažu. Aj dobro, oprašta ti se jer ti je prvi put al nemoj da ti to pređe u naviku :D kako bre možeš da sediš pred kompom kad imaš nov motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš motorom na posao? Misim, ne razumem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Scuba, nije mi ovo prvi ozbiljan motor - ovo mi je prvi motor u svakom smilsu. Polozio sam u januaru, i do sada trazio makinu. Meni ide za pocetak ulazenje u stos (nivo pre Slavije u 8.30h ponedeljkom ) Ordiniracu Novim Beogradom jedno par dana, pre nego krenem u neko ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, to i dalje ne objašnjava zašto nećeš motorom na posao. Zašto nisi sad pored njega da upijaš slatki miris benzina, ulja, guma... miris TVOG!!! motora Kako možeš to da izdržiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se, naravno. Samo laganica, tek je počela sezona. Pred tobom je veliki put čistog uživanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha upijao sam mirise, zvukove ... sve odradio po JUS-u Hvala na lepim zeljama. Pozdrav za veceras a sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam rebrastu gumu za vile (viljusku), da li je velika filozofija da ih montiram sam ili treba da trazim pomoc od nekog neurohirurga, e da a čime je najbolje da ih fiksiram (pl. pertlice, gumice za tegle, učkur iz gaća...) dajte ideju tj kako je na vasim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 406 Napisano Maj 7, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam rebrastu gumu za vile (viljusku), da li je velika filozofija da ih montiram sam ili treba da trazim pomoc od nekog neurohirurga, e da a čime je najbolje da ih fiksiram (pl. pertlice, gumice za tegle, učkur iz gaća...) dajte ideju tj kako je na vasim motorima Mozda neko zna neki drugi nacin, ali kada sam montirao svoje, meni su stapovi vec bili skinuti... a koristio sam postojece fabricke selne od starih, i dokupio nove za donji deo da bolje ucvrstim. Evo ovakve konkretno Mozda nekako mozes da ih nataknes i bez da skidas vile, ali onda moras skinuti tocak, kalipere, blatobran, i sve sta smeta usput i da se nadas da to sto si kupio moze dovoljno da se tegli, da ne pokidas dok navlacis sa druge strane Da bi montirao to cudo na redovan nacin, motor moras necim podici tako da ti tocak visi u vazduhu.. i onda redom.. skidaj tocak, blatobran, kociona kljesta, prednju masku, popusti sve srafove koje drze vile, i skini ih dole... Sex je to veliki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam rebrastu gumu za vile (viljusku), da li je velika filozofija da ih montiram sam ili treba da trazim pomoc od nekog neurohirurga, e da a čime je najbolje da ih fiksiram (pl. pertlice, gumice za tegle, učkur iz gaća...) dajte ideju tj kako je na vasim motorima Gore imas selnu, a dole moze i vezica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 7, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je dimenzija semeringa viljuske za TA'97 ? Zna li ko? I jel moj ovaj TA 1997 godine PD06 ili je PD10?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 7, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan To je PD10 a za dimenzije vidi manual. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam rebrastu gumu za vile (viljusku), da li je velika filozofija da ih montiram sam ili treba da trazim pomoc od nekog neurohirurga, e da a čime je najbolje da ih fiksiram (pl. pertlice, gumice za tegle, učkur iz gaća...) dajte ideju tj kako je na vasim motorima Mozda neko zna neki drugi nacin, ali kada sam montirao svoje, meni su stapovi vec bili skinuti... a koristio sam postojece fabricke selne od starih, i dokupio nove za donji deo da bolje ucvrstim. Evo ovakve konkretno Mozda nekako mozes da ih nataknes i bez da skidas vile, ali onda moras skinuti tocak, kalipere, blatobran, i sve sta smeta usput i da se nadas da to sto si kupio moze dovoljno da se tegli, da ne pokidas dok navlacis sa druge strane Da bi montirao to cudo na redovan nacin, motor moras necim podici tako da ti tocak visi u vazduhu.. i onda redom.. skidaj tocak, blatobran, kociona kljesta, prednju masku, popusti sve srafove koje drze vile, i skini ih dole... Sex je to veliki... Znaci sex je da navucem i spreda i od pozadi (logicno) morace da radi neka dizalica ili kanal, razmisljam da li mogu vile da se skinu bez skidanja tocka: Skinem kljesta otkacim km sajlu i udri ( i na kraju ko po obicaju sve se razmontira onako kako bog i japanci zapovedaju) Nema veze volim sex i rado ga se secam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je dimenzija semeringa viljuske za TA'97 ? Zna li ko? I jel moj ovaj TA 1997 godine PD06 ili je PD10?.. HONDA TRANSALP 600 VK/VL 1989 - 1990 41mm,54mm,11mm Ista je dimenzija i za TA650 iz 2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 7, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @stanebane Veruj mi, najlakše je poskidati sve pa montirati sve. Ako skidaš viljušku sa točkom, moraš dignuti motor do plafona da bi sve sišlo. Ovako lepo sedneš, prestaneš da razmišljaš o vremenu i polako... jedno po jedno i čas posla, sve je dole. misim, i nije neki sex. Sećam se da je bivalo i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan zamenio filter vazduha,obrtaji u dalje na istom,kad budem imao vremena skidam pinjon.Nego,koju radnju preporucujete za rucice kvacila i kocnica?Kupio bih da imam u rezervi,i jel stavljao neko mozda polugu menjaca sa nekog drugog motora.stavio bih preklopnu,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 406 Napisano Maj 8, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan zamenio filter vazduha,obrtaji u dalje na istom,kad budem imao vremena skidam pinjon.Nego,koju radnju preporucujete za rucice kvacila i kocnica?Kupio bih da imam u rezervi,i jel stavljao neko mozda polugu menjaca sa nekog drugog motora.stavio bih preklopnu,... rucice imas ovde.. http://www.motooprema.eu/kontakt a poluga menjaca.. nzm.. mozda ovo http://shop.touratech.de/gear-lever-honda-africa-twin-all-years-and-transalp-up-to-2006.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, da li je neko imao iskustva sa membranama kao sa slike. Nedavno sam rasklapao karburator i video da su membrane pukle, pa sam ih poslao na reparaciju kod nekog Sase , čini mi se sa Vidikovca i od tada mi sporije vraća gas, tj. nekad ostane na 1400, a nekad se vrati na 1200 obrtaja na leru. Iskreno nisam oduševljen kako je on to reparirao. Možda grešim, ali pre reparacije je bilo bolje koliko toliko. Zna li neko gde mogu naći ove membrane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan nove kostaju kao da su od suvog zlata, zato vecina i reparira moguce da je malo deblji materijal koristio, vidi sa covek da li moze da tu uradi ponovo ali sa nekim tanjim materijalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 10, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, da li je neko imao iskustva sa membranama kao sa slike. Nedavno sam rasklapao karburator i video da su membrane pukle, pa sam ih poslao na reparaciju kod nekog Sase , čini mi se sa Vidikovca i od tada mi sporije vraća gas, tj. nekad ostane na 1400, a nekad se vrati na 1200 obrtaja na leru. Iskreno nisam oduševljen kako je on to reparirao. Možda grešim, ali pre reparacije je bilo bolje koliko toliko. Zna li neko gde mogu naći ove membrane . Potrazi coveka sa user name-om VIDIK...uradice ti kako treba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, da li je neko imao iskustva sa membranama kao sa slike. Nedavno sam rasklapao karburator i video da su membrane pukle, pa sam ih poslao na reparaciju kod nekog Sase , čini mi se sa Vidikovca i od tada mi sporije vraća gas, tj. nekad ostane na 1400, a nekad se vrati na 1200 obrtaja na leru. Iskreno nisam oduševljen kako je on to reparirao. Možda grešim, ali pre reparacije je bilo bolje koliko toliko. Zna li neko gde mogu naći ove membrane . Potrazi coveka sa user name-om VIDIK...uradice ti kako treba.. kod njega sam i radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 10, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Onda mu slobodno vrati i reci da ti stavi sto ti kazes tanju gumu. Meni je na beverliju tek iz drugog puta ubo pravi materijal. Jbg...ipak je bolje 10e nego 110... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, da li je neko imao iskustva sa membranama kao sa slike. Nedavno sam rasklapao karburator i video da su membrane pukle, pa sam ih poslao na reparaciju kod nekog Sase , čini mi se sa Vidikovca i od tada mi sporije vraća gas, tj. nekad ostane na 1400, a nekad se vrati na 1200 obrtaja na leru. Iskreno nisam oduševljen kako je on to reparirao. Možda grešim, ali pre reparacije je bilo bolje koliko toliko. Zna li neko gde mogu naći ove membrane . Potrazi coveka sa user name-om VIDIK...uradice ti kako treba.. kod njega sam i radio I ja sam kod njega radio i eno stoje mi u ormaru.Prvom prilikom sam porucio originale preko Bere.Ako ti budu trebale ove reparirane javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 10, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena membrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je jako korisno, nemacki sajt ima mnogo veci izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...