Jump to content

Moto Zajednica

Zanimljivi primerci iz oglasa

Recommended Posts

• -, 1868 postova
  • Motocikl: /
On 10/4/2025 at 7:56 PM, Disko Nindža said:

Motor je stvarno top, video sam ga uživo, samo jedna stvar mi se ne sviđa, motor prešao tričavih 34.000 km a menjani prednji diskovi... :stabre:

Okrugli farovi a 94to?

Ti farovi su isli u '92 i '93. Po dezenu jeste taj prvi model...

E sad, agregat, vidi se tamo na slici onaj poklopac da je u tamno sivoj, to je isto krenulo od 94te.

Znaci il su pakovane maske sa prve serije ili je menjan agregat. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 417 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Motor 99% farban. Nema ni jednu jedinu nalepnicu. Padao na levo sigurno a možda i na desno. Poluga kvačila kriva i drugačija od poluge kočnice. Cena i više nego previsoka za ovo stanje. Gluposti o "redovno servisiran i održavan" koje piše svaki drugi preprodavac su van pameti. Pa jbt nađeš na oglasima jeftin motor u Švajcarskoj da bi mogao što više da se ugradiš pri preprodaji, prvi i jedini put vidiš prodavca i ti znaš da je on "redovno servisirao i održavao" motor. Budalaština...

Promenio član ekozelj
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 1574 postova
  • Motocikl: Nemaaa
47 minutes ago, Bobni said:
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Yamaha Fazer FZS600, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 45807 km, Niš. Cena 2.850 € - Motori - Polovni Automobili

Sta mislite o ovom primerku,dajte svoja misljenja?

Sa obzirom na to da je komplet ofarban, a boja na agregatu se oljustila, ja bih rekao da je presao barem duplo od ovoga sto pise.

Moj savetje uvek pre za fabricko stanje exterijera, bolje originalna boja sa nekim sitnim oziljcima nego farban ceo

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 6653 postova
  • Motocikl: konzerviran
pre 49 minuta, mrle je napisao:

Sjajno. Sve na svom mestu, ali mi deluje da je cena malo jača. Ovo je ipak motor iz prošlog veka, ne samo po godini proizvodnje, već i po nekim rešenjima. Istina, sila je, 1100ccm, zaista perfektno izgleda, pravi muški gvozdeni motocikl...ali možda malo precenjen.

Verujem da je to rezultat prostog poređenja, jer se ozbiljno đubre po oglasima visoko ceni...ali ipak.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 14 postova
WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Uvoz na ime kupca perfektan bez ulaganja sa dva kofera. nove gume lanac lancanici. jako dobar motor...

Ja bih otišao da pogledam ovo. Ima li neko nekog majstora iz Subotice kojeg bih mogao angažovati da ga pogleda sa mnom?

Ovo je neki moto plac, uzgred, koliko kontam. Čini mi se da su im malo presamouvereni opisi, pa bih zato poveo nekog ko ima više pojma od mene.

• Ne silazi, 6653 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ovo sjajno izgleda. Za razliku od one velike Kawe ima i pristojniju cenu. Napred su menjani diskovi i kočiona creva..što je svakako plus...ostalo deluje jako lepo. 750 uljara...ovo je napravljeno da traje. Proveriti gume i lanac, jer se to ne vidi detaljno. Ostalo, na oko, deluje baš kako treba.

Da je više motocikala kod nas u ovakvom stanju...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 894 postova
  • Motocikl: FZS 600 Fazer

@jazznrolla

Na Inazumi su izguljena oba sata(cajgera), izguljen i ulubljen far(rozetna) iskrivljena pa ispravljana sa tragovima poluga prednje kocnice, farbane obe dekle i uljni hladnjak, stim da se sa hladnjaka ljusti boja, auspuh je takodje izguljen sto se vidi tek po skidanju bocnih kofera. Lanac je istegnut, dom okreces tocak na nekim mestima je labav, na nekim pretegnut. Mehanika, kocnice i gume zadovoljavaju. Cena bese 2 soma zadnja...

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 894 postova

@Zarkela motori iz ponude pomenutog prodavca, jesu jeftiniji od trzisnih cena pojedinih modela, ali su svi vidno manje ili vise havarisani.

Promenio član Vuleta
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 894 postova

Bio drug da gleda za mene, tek kad mi je skrenuta paznja, mogao sam da nadjem na slikama i ja. Msm, daleko od toga da je motor los ili neupotrebljiv, samo je stvar ko sa cime i za koliko ukupnih novaca kad se podvuce crta moze da zivi, vozi i da mu bude toplo oko srca kad izveze na sunce.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 14 postova
3 hours ago, Vuleta said:

@jazznrolla

Na Inazumi su izguljena oba sata(cajgera), izguljen i ulubljen far(rozetna) iskrivljena pa ispravljana sa tragovima poluga prednje kocnice, farbane obe dekle i uljni hladnjak, stim da se sa hladnjaka ljusti boja, auspuh je takodje izguljen sto se vidi tek po skidanju bocnih kofera. Lanac je istegnut, dom okreces tocak na nekim mestima je labav, na nekim pretegnut. Mehanika, kocnice i gume zadovoljavaju. Cena bese 2 soma zadnja...

Te pare sam i planirao ponuditi, i delovalo mi je kao sjajna ponuda sa sve koferima, no eto. A baš mi se dopao.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja