Arakis 5732 Napisano Avgust 23, 2022 Svakom po zasluzi, 12392 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Treba mom dobrom drugaru navedena pumpa, znate li gde da je nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 583 Napisano Avgust 23, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 559 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Original vakuumska? zamenska vakuumska? zamenska elektricna? Ako ona bese ima vakuumsku elektricna nova ima na motobike sajtu. Pumpa goriva električna Yamaha. Piaggio RMS MOTOBIKESHOP.RS I moze da se nadje po pradoavicama autodelova pumpa za matore japance, mislim da je oko 7-8 000 od kvalitetnog proizvodjaca. Imao negde sifru, ako nadjem pisem. Promenio Avgust 23, 2022 član JoeD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 583 Napisano Avgust 23, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 559 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh JAPANPARTS PB-999 Japanparts su italijani :D Mislim da je Blueprint (japanski proizvodjac) u Nisu bila oko 8000 kad sam pitao zadnji put. Promenio Avgust 23, 2022 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Avgust 23, 2022 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Blueprint je kineski proizvodjac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 583 Napisano Avgust 23, 2022 Zainteresovan, 559 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ha, hvala na prosvetljenju. Ili su bili posebna marka pre 10 godina ili lagali nas a mi musterije Sad vidim daje u okviru bilstein grupe. @aca-pn posto odavno nisam u ovim vodama, iams li neka iskustva sa Engitech pumpama? Nudi mi bivsi kolega njihovu umesto BluePrint po vrlo simpaticnoj ceni. Pretpostavljam da je kvalitet manje simpatican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Avgust 23, 2022 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su vas lagali, istrazivao sam kakav je proizvodjac kad sam kupovao plivajuci zamajac jer je kostao dosta manje od renomiranih proizvodjaca i bilo mi je jasno da japanski deo ne moze toliko da kosta, pa sam dosao do tih saznanja. Koga interesuje moze da nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, JoeD said: Original vakuumska? zamenska vakuumska? zamenska elektricna? Ako ona bese ima vakuumsku elektricna nova ima na motobike sajtu. Pumpa goriva električna Yamaha. Piaggio RMS MOTOBIKESHOP.RS I moze da se nadje po pradoavicama autodelova pumpa za matore japance, mislim da je oko 7-8 000 od kvalitetnog proizvodjaca. Imao negde sifru, ako nadjem pisem. Ova pumpa samo podseca na fabricku, non stop kucka dok radi motor i to jako glasno a drugo ima protok i kada je motor ugasen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Avgust 24, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan OEM japanska na motorcyclespareparts.eu : Uvek je dilema koju kupiti? Onu kitajsku od par hiljada rsd ili ovu OEM od par stotina evra? Odgovor je za sta mu treba? Da nabuzi i proda dalje ili za sebe? Ako je za sebe ja bih bez razmisaljanja nabavio ovu japansku. To sam uradio i sa slavinama za Teneru i nisam se pokajao. Vidi se da su kvalitetne i da ce trajati mnogo vremena i pretrpeti puno akanja...jos ako ima nekog da mu "donese" iz inozemstva, ojhaha... Promenio Avgust 24, 2022 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2631 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 4737 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја на својој Африци терам две вакумске уместо једну електричну и немам баш никакав проблем.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5732 Napisano Avgust 28, 2022 Svakom po zasluzi, 12392 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A koje su to vakumske pumpe, mozda je to resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2631 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 4737 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је то.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9486 Napisano Avgust 30, 2022 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre mi iskoči na Fejsu, mada verujem da je do sada nabavljena, al opet... https://www.facebook.com/115842909866929/posts/pfbid02e4Uj6w86fRDVvg4Q3xnEvk3tbBM8tt9tTYt2VZrpCYN7DzZ5jK7CHrhAomiTzwwfl/?app=fbl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1724 Napisano Septembar 4, 2022 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Auto oprema Beograd Спонзорисано · Pumpa niskog pritiska, 12v. Za radne mašine, traktore, vozila sa karburatorom, može služiti i kao dovodna pumpa iz rezervoara do pumpe visokog pritiska. Protok 110l/ sat Pritisak: 0.3 - 0.7 bari Fi 8mm Cena 2699 dinara 061 134 24 50 Licno preuzimanje: Železnik ili slanje pouzecem poštarina 345 dinara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2364 Napisano Septembar 4, 2022 (promenjeno) Andragog, 4925 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je kupio za Supertenere pra par godina. Prodao sam motor pumpa odtade. Prodam je čoveku iz Savinca a ona ne radi. Na kraju sam vratio pare čoveku. On je isekao ali nije uspeo da je aktivira. Bila je Ukrajinske proizvodnje.... Promenio Septembar 4, 2022 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Septembar 5, 2022 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Jel rešen problem? Imam od honde moje staru sa platinama, mislim da radi ali da su platinska dugmad na minimumu-ali kontam da to nije problem guruu kao što si ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...