Hertzeg 784 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan bajkeri! Kao što je i red da kažem nešto o sebi. Zaljubljenik u motocikle od kako znam za sebe. Od malih nogu na dva točka do pre skoro 15 godina. Znate kako ide ono žena, deca... kiselina... Nisam mogao više i vratio sam se pre desetak dana, pazario sam mašinu i osmeh se vratio na lice! Veliki pozdrav za sve bajkere! 16 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Avgust 21, 2022 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazario si baš lepu mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, gebee&co je napisao: Pa pazario si baš lepu mašinu. Hvala gebee&co. Zato sad nemam auto a pada kiša već 3 dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Avgust 21, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...i eto, da te pita čovek šta ti je to trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, pronto je napisao: ...i eto, da te pita čovek šta ti je to trebalo. upravo to. Ima žena autić ali ona ima prednost. Organizovaćemo se već nekako. Sve-sve ali osećaj vožnje motociklom je nezamenljiv, ako treba ću da kisnem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Bas danas u Kotor zagledao jednog vn 900 custom. Ogroman motor, mogu mislit koloki je tek taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Bane je je napisao: Pozdrav. Bas danas u Kotor zagledao jednog vn 900 custom. Ogroman motor, mogu mislit koloki je tek taj. Dosta je glomazan, to sam ustvari i tražio. Radije bih kupio motor do 1100 ccm3 ali mi gabariti ne dozvoljavaju, gledao sam V-Star 1100, drag star 1100...ali kad sednjem na njih motora gotovo da nema a planiram i supruga da ide samnom u avanture. Imam 135kg i to mi je velika mana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, ПИпезос je napisao: Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Hvala, družićemo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4242 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolezi traktoristi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Hertzeg je napisao: ...ali kad sednjem na njih motora gotovo da nema a planiram i supruga da ide samnom u avanture. Imam 135kg i to mi je velika mana. Hhahhahaaaa, pa ti si mrša naspram mene, ja sam 194 visine i 160 žive vage, veruj mi da je ispod mene i taj Vulkan izgleda smešno ispod mene ... ali je sjajna motorčina, sa srećom ga lepo navozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, vex je napisao: Pozdrav kolezi traktoristi hvala kolega, takođe! Stari dobri IMT 539 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, ПИпезос je napisao: Hhahhahaaaa, pa ti si mrša naspram mene, ja sam 194 visine i 160 žive vage, veruj mi da je ispod mene i taj Vulkan izgleda smešno ispod mene ... ali je sjajna motorčina, sa srećom ga lepo navozio Mašala kolega! Hvala na lepim željama. Nadam se da će biti tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1634 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 1020 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Zarkela je napisao: Lep motor Hvala kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Super mašina! Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 24, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ivchaNB je napisao: Super mašina! Pozdrav i dobrodošao! Hvala! Što se kaže bolje vas našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 31, 2022 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam se vratio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 333 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si prišao km od aprila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Drinkero je napisao: Dobro nam se vratio Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, plumber.ns je napisao: Koliko si prišao km od aprila? Ne znam koliko je predhodni vlasnik napravio, predpostavljam da ga poznajete. Ja sam ga pazario prvom polovinom ovog meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 333 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na mobilnom mi je izašlo kao da ste pisali u Aprilu, pa sam zato pitao. Sada vidim da je ipak Avgust u pitanju. Srećno sa novim motociklom, baš je lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, plumber.ns je napisao: Na mobilnom mi je izašlo kao da ste pisali u Aprilu, pa sam zato pitao. Sada vidim da je ipak Avgust u pitanju. Srećno sa novim motociklom, baš je lep. Hvala kolega! Biće valjda tako. Još se nisam navikao skroz na njega. Imao sam pauzu više od decenije a do pauze sam u 99% vozio R-a. Skroz drugačija priča ali mi se sviđa. Hvala još jednom kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3626 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 310 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Srećnooo bilo. Ko nije pravio pauze (mislim na višegodišnje), ne može shvatiti tvoju sreću i radost. Samo lagano... Mnogo srećnih i bezbednih kilometara Ti želim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Tumbe je napisao: Srećnooo bilo. Ko nije pravio pauze (mislim na višegodišnje), ne može shvatiti tvoju sreću i radost. Samo lagano... Mnogo srećnih i bezbednih kilometara Ti želim.... Hvala Tumbe. Upravu si za osećaj povratnika. Takođe želim i ja tebi, vama... da se neko ne uvredi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...