Markone88 4829 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov industrijski usisivač, kupljen nov i nikad korišćen. Evo ga ispod link. Imam garantni list, ali ne znam još koliko traje garancija. Cena novog je 38000, ja ga dajem za 28000dinara. Marko 0629211582 Wurth eShop | Industrijski usisivač ISS-30L classic ESHOP.WURTH.RS Na Wurth eShop-u brzo i jednostavno možete naručiti Industrijski usisivač ISS-30L classic za mokro i suvo čišćenje, sa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano Avgust 16, 2022 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Na šta se prelazi ? Nešto novije i jače ? 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Na 2 točka neki uzimam 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 16, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, jasminko VIR said: Na šta se prelazi ? Nešto novije i jače ? Prelazi i Markone na BMW konacno! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, gavrela said: Prelazi i Markone na BMW konacno! Ovaj sa BMW znakom je isti a skuplji 4 puta od običnog, nemam ja te pare Promenio Avgust 16, 2022 član Markone88 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8428 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mu dođe usisivač tripl black edition..... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Avgust 16, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi industrijski usisivac,ozbiljno pitam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Usisavanju po kućama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, punisa 16 said: Cemu sluzi industrijski usisivac,ozbiljno pitam? Za grube poslove, gradjevina, magacini, skladista, garaže, dvorista. Sve usisava, vodu, šut, pesak... Promenio Avgust 16, 2022 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Avgust 16, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte sutra mi otvaraju prozor u kupatilu bice prasine i loma,skupio sam neke kartone da zastitim sanitarije. Jel usisavas usluzno kao oni sa Kirbijem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, punisa 16 said: Jbte sutra mi otvaraju prozor u kupatilu bice prasine i loma,skupio sam neke kartone da zastitim sanitarije. Jel usisavas usluzno kao oni sa Kirbijem? Hahahahah, ne. Koristimo jedan na gradilistu vec godinu dana, ali bas retko kad, pa nam drugi ne treba. Mogu taj korišćeni da ti pozajmim. Kad zavrsite radove, polijes sve vodom, i samo prodjes i usisas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Avgust 16, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Markone88 je napisao: Hahahahah, ne. Koristimo jedan na gradilistu vec godinu dana, ali bas retko kad, pa nam drugi ne treba. Mogu taj korišćeni da ti pozajmim. Kad zavrsite radove, polijes sve vodom, i samo prodjes i usisas Hvala ti,nadam se da cemo sve zavrsiti sundjerom i krpom. Ako bas bude haos obraticu ti se za pozajmicu bicu na poslu uvalio sam caletu da dodje da gleda majstore da ne polupaju sve. Voleo bih kad se vratim da vidim isto kupatilo samo sa prozorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pod u plocicama, obavezno 2 sloja kartona bilo kakvog, ako ne zelis polomljene plocice na podu. Svasta pada, cigle, alat, plocice... Promenio Avgust 16, 2022 član Markone88 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Avgust 16, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Markone88 je napisao: Mogu taj korišćeni da ti pozajmim. Kad zavrsite radove, polijes sve vodom, i samo prodjes i usisas Sad se setih jednog zanimljivog termina koji sam čuo jednom davno od prijatelja, nikako ne mogu da ga zaboravim - 'daj mi taj usisivač da nešto POUSISIVAČIM'... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jako je dobra stvar za stolarske radionice. Zet mi je farbar, uglavnom medijapan farba, ja šmirglam vikendima godinama kod njega i tu ima prašine na tone. Dok nije imao usisivač i šlajferice sa kesama, nas troje kad uhvatimo velike komade, ispadaju mi komadi medijapana iz nosa do srede. Ima i sad prašine ali mnogo manje sa usisivačima, posebno kad se brusi podloga,ono je kao brašno.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Spustam cenu na 25000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...