DjoleLO 2041 Napisano Jul 7 Drug član, 660 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Loshmi82 said: Nije to u pitanju sigurno ... To se cuje samo na leru...eventualno malo pri kretanju... Ali svakako je potrebno dosta vise predjenih km da bi se to razlokalo i pocelo da lupa... Na leru sve ok, pri kretanju ok i na ravnom i na uzbrdici i sa dvoje. Iskljucivo oko 3500 obrtaja. Ispod ok, iznad ok. Bas zvoni, nije ono da malo negde skripucka, pucka, vibrira i sl… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6218 Napisano Jul 7 Ne silazi, 4603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa rezonira na nekoj frekvenciji\obrtajima. Ako možeš, snimi taj zvuk da pokažeš serviseru. Da ne bude - ništa se ne čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2041 Napisano Jul 7 Drug član, 660 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, boza_kg said: Pa rezonira na nekoj frekvenciji\obrtajima. Ako možeš, snimi taj zvuk da pokažeš serviseru. Da ne bude - ništa se ne čuje. Moracu, jer sam ubedjen da ce biti da nije nista, da je normalno, da je greska do mene… Ako sam uspeo na ispod 100km da zeznem nov skuter- onda sam umetnik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6218 Napisano Jul 7 Ne silazi, 4603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto je čoveku teško da pojmi, kad plati već tolike pare, ali kvalitet je toliko opao da je to strašno. Sad se sve pravi od nekih recikliranih materijala, budibogsnama. Nadam se ipak da je neka sitnica i glupost u pitanju, pa će da ti srede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 93 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko originalni Piaggio kofer, konkretnije tegove, koje su težine? Ne mogu nigde da pronađem taj podatak pa da znam šta da jurim. I drugo da li je neko radio sedište na novom Bevu u smislu da bude udobnije za duže ture ( mislim više vremenski nego daljinski). Video sam da Grci masovno prerađuju sedište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolo021 2 Napisano pre 14 sati U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja originalni kofer.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6218 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 4603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj komša Bev 300 HPE i original kofer, ali mislim da nisu menjani tegići kormana, ako je to pitanje? Ostali su fabrički. Mogu da proverim doduše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17143 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9624 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo bit tako....uz kofer valjalo bi preći na teže tegice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6218 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 4603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je Piaggio nudio original tegiće različitih težina, al mislim da nema više toga za nove modele. Možda neki zamenski, negde... Doduše, promenila su se očekivanja kupaca, sad je bitno da se motorin povezuje s telefonom i ostale džidža bidže, a suština je manje bitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolo021 2 Napisano pre 3 sati (promenjeno) U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je ovo leto otišlo 3.000 km sve u lokalu par puta do sela vožnja od 30 min. Ja sam zadovoljan. Ostaje mi za sledeću sezonu da pripremim plan za servis. S obzirom da je 2021 godište ( model sa bočnim stenderom i plastičnom oznakom na bokovima) možete li da mi preporučite šta da proverim kao + mimo standardnog servisa ulja filtera itd. Antifriz? I ima ona provera ulja u menjaču mada to nisam uspeo mislim da se mora skidati držač tablice Promenio pre 3 sati član Nikolo021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6218 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Ne silazi, 4603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao koliko je prešao ukupno. Ali uglavnom sigurno ide - zamena ulja u motoru, ulja u transmisiji, filtera ulja, filtera vazduha, zamena antifriza, kočione tečnosti, provera koč. pločica i zamena po potrebi, otvaranje i pregled CVT, čišćenje i zamena kaiša, rolnica, klizača, lamela ako je potrebno. Promenio pre 3 sati član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolo021 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ga sa 2000 znači sad je na 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6218 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 4603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ostaje za tečnosti, to se menja na vremenskom intervalu. Ostalo pregledaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...