DjoleLO 1993 Napisano pre 11 sati Drug član, 657 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Loshmi82 said: Nije to u pitanju sigurno ... To se cuje samo na leru...eventualno malo pri kretanju... Ali svakako je potrebno dosta vise predjenih km da bi se to razlokalo i pocelo da lupa... Na leru sve ok, pri kretanju ok i na ravnom i na uzbrdici i sa dvoje. Iskljucivo oko 3500 obrtaja. Ispod ok, iznad ok. Bas zvoni, nije ono da malo negde skripucka, pucka, vibrira i sl… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5813 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 4334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa rezonira na nekoj frekvenciji\obrtajima. Ako možeš, snimi taj zvuk da pokažeš serviseru. Da ne bude - ništa se ne čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1993 Napisano pre 11 sati Drug član, 657 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, boza_kg said: Pa rezonira na nekoj frekvenciji\obrtajima. Ako možeš, snimi taj zvuk da pokažeš serviseru. Da ne bude - ništa se ne čuje. Moracu, jer sam ubedjen da ce biti da nije nista, da je normalno, da je greska do mene… Ako sam uspeo na ispod 100km da zeznem nov skuter- onda sam umetnik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5813 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 4334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto je čoveku teško da pojmi, kad plati već tolike pare, ali kvalitet je toliko opao da je to strašno. Sad se sve pravi od nekih recikliranih materijala, budibogsnama. Nadam se ipak da je neka sitnica i glupost u pitanju, pa će da ti srede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...