Wolflord 15 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video na sajtu, cena za Naked 650 je 4500 eura a za R-a 5100 eura. Takodje sam nasao na Bikez-u da Naked i R imaju 79 ks. U svakom slucaju za te pare mogu naci odlican (doduse polovan) japanski motocikl Mozda 2 godine star Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 10, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem polovne i nove delove za kineske motore, plastike itd... info na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko service manual za kinroad xt250-16 ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Luci bas tako ko sto si opisao... ;D Radi zakljucavanje ko podmazano, hval jos jednom Jesam iz Panceva zivim na Strelistu,motor mi je u Beloj Crkvi kod mojih i bio sam tamo ceo godisnji odmor, pa posto nemam garazu tamo ga drzim do pravljenja montazne koja je u toku.Inace sam video Apollo PA registracije u Beloj Crkvi letos,mozda bas tvoj? Do dolaska lepog vremena i pocetka voznji mozemo se naci u gradu na picence i razmeni iskustava oko motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko service manual za kinroad xt250-16 ? ??? Poslat ti PDF na mail Masivan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko service manual za kinroad xt250-16 ? ??? Poslat ti PDF na mail Masivan pozdrav al meni treba service manual, imam ovo korisnicko uputstvo Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Honda Rebel 250 manual potrazi. Menjac je na kinroad-u drugaciji, i karbovi su drugi, ostalo je isto ili priblizno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo skoro pa komsije ja sam iz Vojlovice, bio sam letos motorom u Beloj Crkvi par dana negde pocetkom septembra, pecao sarane ;D, tako da je moguce da si video bas mog Apolla. Cekamo otopljavanje pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Naravno moze pice i razmena iskustva i pre pocetka sezone jer kako mi deluje ova zima ce da potraje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Naravno moze pice i razmena iskustva i pre pocetka sezone jer kako mi deluje ova zima ce da potraje DO subote a onda palimo makine!!! Za subotu i naredni period najavljuju 15 stepeni. Poslao sam ti privatnu poruku i broj tel. Zovi pa da se cujemo.Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan На жалост метеоролози су данас променили дијагнозу и најавили кишу у суботу :-[ а и ја сам мисллио да се пустим мало ван града ..... гадови једни. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kad je kisha mogla da nas sprechi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je bolje potpuno nov Hyosung sa 2 (dve) godine garancije bez obzira na predjenu kilometrazu od polovnog motora bilo cije proizvodnje! Novo je ipak novo! Drugo, ali ne i manje znacajno, Hyosung nema veze sa kineskim kvalitetom i na jako su visokom nivou. Dosta sam gledao po netu o njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Februar 18, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung je odlican motor, tj proizvodjac, mnogi testovi su to pokazali. Medjutim, treba se pomiriti sa tim da ti na motoru ne pise Suzuki nego neki tamo Hyosung. -Sta vozis? -Hyosung. - Sta bre??? -Znas to je onaj odlican motor, koji....aa nema veze. ;D Reakcija vecine ljudi na moj Kinroad je bila ovakva: UUU sto je dobar motor, odlicno izgleda, koji je to? .... A kinez....mhm, pa lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan E pa j***ga... Sta ti vredi i da kazes Laverda ako seljak ne zna koji je to motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbg motori se kupuju da bi se vozili a ne da bi se hvalili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Jbg motori se kupuju da bi se vozili a ne da bi se hvalili. Upravo! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 18, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan E pa j***ga... Sta ti vredi i da kazes Laverda ako seljak ne zna koji je to motor... Verovatno bi pomislili jos jedan kinez ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan E pa j***ga... Sta ti vredi i da kazes Laverda ako seljak ne zna koji je to motor... Verovatno bi pomislili jos jedan kinez ;D Sto je najcrnje vecina ljudi to i misli,cak i ovde na forumu a kamoli na "ulici". Sto se mene tice veoma rado bih se nasao u sedistu GT250,GV 250 a pogotovo GV650, a ljudi sa pricom "pa to je kinez" ili " to ima samo 250/600 ccm" (po starom srpskom muskom obicaju "ko ima veci") , ce uvek biti i savrseno me nedoticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, i mene bas briga sta ce ko da misli i govori... Motor imam zbog licnog zadovoljstva a ne zbog drugih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pali prvi kilometri u novoj sezoni ;D malo je kisa pokvarila ugodjaj ali bilo je ok, testirao sam i novu kacigu (HJC FG 14) ok se pokazala ali mi malo magli vizir, a ima antifog, malo mi je prljav iz unutra kako da to sredim a da neskinem antifog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je naj bolje da operes nekim blagim samponom ili slicnim sredstvom. Ja sam probao alkoholom na naocarama za plivanje i skinuo antifog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala vožnjica,od pedesetak km juče me prekinula kiša pa sam morao danas da nadoknadim kiwiju je prijao zimski san mašina samo prede ,jedino me malo vetar mučio ali kupio pantalone bolder cordura made in pakistan zlata vrede ;D a koštaju 6000din nove. Od sutra na posao motorom možda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala vožnjica,od pedesetak km juče me prekinula kiša pa sam morao danas da nadoknadim kiwiju je prijao zimski san mašina samo prede ,jedino me malo vetar mučio ali kupio pantalone bolder cordura made in pakistan zlata vrede ;D a koštaju 6000din nove. Od sutra na posao motorom možda ;D i kod mene danas pali prvi kilometri na novoj makini, tj.52 km tacno. Ubi vetar al morao sam od opreme vunene duge gace, suskava trenerka pa farmerke, grejaci za kolena. Tako da nije bilo strasno. Nego reci de si uzeo te lone i kakve su? baci neku sliku Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce i prekjuce napravio 140 km. Nadam se da ce sledece nedelje da bude lepo vreme, taman da odem do babusnice, da se ne mucim i vucem torbe na busu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...