DzOkS 1174 Napisano Novembar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta sad svi vozaju blacka daj procozajte malo i blackcat da se devojka ne uvredi. ;D Mini stim qvadom mnogo bolje ide ;D ;D ;D jos kad bi mi dali da probam live.....ju ju ju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajem devojku pa mi truba a i muka mi je cetvorotockasa ;)Nego izlomise se silna koplja i temi "moto klubovi' oko ovog naseg jedinstvenog kluba "Mangulica",postalo je zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta sad svi vozaju blacka daj procozajte malo i blackcat da se devojka ne uvredi. ;D Mini stim qvadom mnogo bolje ide ;D ;D ;D jos kad bi mi dali da probam live.....ju ju ju Sta da probas live??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta sad svi vozaju blacka daj procozajte malo i blackcat da se devojka ne uvredi. ;D Mini stim qvadom mnogo bolje ide ;D ;D ;D jos kad bi mi dali da probam live.....ju ju ju Sta da probas live??? ;D pa da voza blackcat hahahahhahhahahhahahahhahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Alo mangupi zatvorite usta da ne bi gledali na jedno oko sledeci put kada se nadjemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 7, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Alo mangupi zatvorite usta da ne bi gledali na jedno oko sledeci put kada se nadjemo ;D Ups :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudovi, treba mi neko ko se razume, u oglasima sam video pegaza 96. za 1300 jevreja... sad sam bacio racunicu i mozda bih mogao da nekako nadjem pare, naravno uz prodaju princeze... neko pametan ??? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44330.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Idi pogledaj motor, cini mi se da je ponuda i vise nego dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idi pogledaj motor, cini mi se da je ponuda i vise nego dobra to i nameravam, tu mi je na 15km, nego gledam da li je neko imao, vozio ili slicno, da znam na sta da obratim paznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ljudovi, treba mi neko ko se razume, u oglasima sam video pegaza 96. za 1300 jevreja... sad sam bacio racunicu i mozda bih mogao da nekako nadjem pare, naravno uz prodaju princeze... neko pametan ??? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44330.0 Pa ti ni taj ne znas da vozis a komoli takvo magare ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha e neka si mu rekao. ;D Nego prelistavao sam neke slicice sa putovanja i.....stvarno treba da se okupimo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo, dajte sledecu. P.S. Na level 9 otkljucavate Markadjurovica. Zile, cena je vise nego zanimljiva, ako je motor OK, u svakom slucaju valjalo bi pogledati. Naravno, za te novce nemoj ocekivati da je kao nov, ali ako sve na njemu funkcionise verovatno se isplati uzeti, jer deluje bar 500e ispod cene, pa sve i da se nesto ulozi, opet bi se isplatilo. Ono sto verovatno treba ulagati su makar gume, a mozda i lanac/lancanici, mada bez toga sigurno moze da se prezivi neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ black Jel smo te to isprovocirali pa si MORAO da je predjes? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 7, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Na level 9 otkljucavate Markadjurovica. AHAHAHAHHAHAHAHAHAHA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 7, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, posto smo mi Mangulicari trenutno u velikom problemu na sta nakaciti boje ( da li na jakne ili prsluke ili seci teksas jakne ili kozne prsluke i ostalo) ja sam malo ceprkala po forumu i nasla po meni jedno od najboljih resenja a to je prsluk od windstoper materijala. Evo linka: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34208.0 Ja sam coveku vec narucila pa mozete i da sacekate da meni stigne pa da sumiram utiske. Nadam se da sam nekom pomogla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha,mangupi sve sami vozajte vi tu sa igrica...ja sam free rider ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan je taj prsluk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 8, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i kako bi mogli da nalepite boje umesto da ih usivate. (A moze i jedno i drugo) http://www.farboline.info/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=331&category_id=94&manufacturer_id=44&vmcchk=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, nije skup ovaj prslook sa gornjeg linka i lepo izgleda ali kako bi izgledao preko kozne motorke?? Ja nesto razmisljam da od skaja izrezem po uzoru na prsluk od odela sa civiluka, izzumbam rupe i povezem koznim trakama/pertlama. I na to prisijem boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne deluju lose ovi prsluci, ali ipak ako ima neko teksas jaknu viska, ne bih se bunio da mi pokloni. Sto se tice kacenja boja, najbolje je zalepiti ih, pa onda usiti. @Swa Ma, brzo i lako se prelazi. Posle ovako neceg, pi*kin dim. Ovo je navlaka teska, a najlepse je sto kad skinete igricu, aktivirajte update i imate preko 1 000 nivoa, a na svakih par dana pojavi se jos neki. Kad malo bolje razmislim, od mog igranja je proslo dosta, tako da sad mozda ima i 2 000. Naravno, nivoe mozete da birate i preskacete (zamisli igras redom :o), ima ih od lakih, pa do teskih i prakticno nemogucih. http://xmoto.tuxfamily.org/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja imam neke matore texas jakne, nisam siguran... Mada sta ce ti texas kad je ovaj wind stoper 100 puta bolji i lepse izgleda - modernije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican prsluk.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ajde da se dogovorimo za te prsluke pa se upitamo sa covekom za neki popust na kolicinu pa da to pazarimo za MANGULICE.da neko kupi 1000. kom pa da valja za 25e po komadu,pa da razliku para bacimo na rostilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajde da se dogovorimo za te prsluke pa se upitamo sa covekom za neki popust na kolicinu pa da to pazarimo za MANGULICE.da neko kupi 1000. kom pa da valja za 25e po komadu,pa da razliku para bacimo na rostilj. ;D ;D ;D Al ne mozemo onda na forumu da valjamo, nece biti ok prema coveku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan pozvacemo ga na rostilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...