Jump to content

Moto Zajednica

Kineski off-topic

Recommended Posts

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca

what ever...ja ne vozim auto.mislim imam auto,i b kategoriju i u ispravnom je stanju ali imam fobiju da ga ja vozim(susret bliske vrste sa limom i pijanim vozachima,tako da sam nekoliko puta bila u gipsu-a sad imam fobiju)chisto da kazem,da mi se ne bi smejao sto sam mislila mopedom da idem...ali,nije smeshno a ti kako hocesh.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Nista onda, ajde malo ozbiljnije da se pozabavimo ovim...:)

Milojko i ja smo slobodni za 14-15 nov ili 21-22nov. A 28nov krecemo da postimo (Bozicni post), pa ono...malo bi nas frustriralo da svi klopate neko zdravo meso  8) a mi da gledimo ko sirocici i jedemo sargarepu. :P

Mi bi isli kolima.

Prvo ne verujem da ste slobodni ?! EEEEEE vas dvoje, milojko se nije javio ovde ekipi ima 3 meseca! Sramota  :D

A to za post......znate li vi kako se posti  ::) ::)::)

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50...

A u izem ti sneg motorm ne mogu po snegu a autobusom mi se i ne ide tako da sam uzeo bicikl og gazde pa se sad vozam biciklom jbg dokle god je na dva tocka u redu je. :D

• Svrati ponekad, 113 postova

Nista onda, ajde malo ozbiljnije da se pozabavimo ovim...:)

Milojko i ja smo slobodni za 14-15 nov ili 21-22nov. A 28nov krecemo da postimo (Bozicni post), pa ono...malo bi nas frustriralo da svi klopate neko zdravo meso  8) a mi da gledimo ko sirocici i jedemo sargarepu. :P

Mi bi isli kolima.

Prvo ne verujem da ste slobodni ?! EEEEEE vas dvoje, milojko se nije javio ovde ekipi ima 3 meseca! Sramota  :D

A to za post......znate li vi kako se posti  ::) ::)::)

Znaaamo, dogovorili smo se... a posle... fijuuu

hahah

BTW.(za ostatak)Imali ste celo leto da se vozate, naravno motori su nas povezali...Al ne klopamo rostilj i ne pijemo pivo na motorima, dok se krecemo itd...Poenta je drustvo i zezanje. Naravno, ko nece ne mora, koga nema bez njega se moze.

Ako mozete i imate uslova po hladnoci i losem vremenu da se vozite, pa vozite se. :) Au bre ljudi al ste se zategli odjednom. Sta vam je?

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

drugari i moja vikendica u blizni (15ak km) Kraljeva je u opticaju samo da se zna :), najveci problem je grejanje u kuci mada ima u letnjoj kuhinji neki sporet na drva tako da preko dana je skroz opusteno necemo se smrznuti a uvece ce biti malo zeznutije...

• U prolazu, 74 postova

e i ja sam se vozila...juche sam od koshave dobila dodatno ubrzanje.danas tu po gradu i do morave.jedino sto sam zenula stvar-nisam ponela rukavice.tako da,ako me na susretima ne prepoznate ovako po mopedu...kad vidite nekog bez desnog palca-to sam ja...pomodrele mi ruke.kad sam sishla u grad prsti mi i dalje bili skvrcheni u pozi guvernala :(

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: CF Moto V5

ImperoModeratoru jedan!...Zvaćemo te Blacktransfer! ;D

Oči si mi moje otvorio!

Čim sam svatio,ja sam razumeo! ;D

Sade imademo i Googličarski sajt?!...Ko nema u vuglu - ima u Googlu! ;D

Masivni pozdrav!

e i ja sam se vozila...juche sam od koshave dobila dodatno ubrzanje.danas tu po gradu i do morave.jedino sto sam zenula stvar-nisam ponela rukavice.tako da,ako me na susretima ne prepoznate ovako po mopedu...kad vidite nekog bez desnog palca-to sam ja...pomodrele mi ruke.kad sam sishla u grad prsti mi i dalje bili skvrcheni u pozi guvernala :(

Bravo Crnomačkasta!!! 8)

Slike neke s vožnjice???

Al,čuvaj se, nemoj mnogo da forsiraš po zimici...Ne ide bre tako lepa đevojka s krvi prstići i zglobići posle par godinica!

• U prolazu, 74 postova

nisam ga dala danas po slikanju.ima nova slichka na predstavljanju iz kolekcije od proshle subote :)taze sam stavila.a i kakve voznje,kad idem sama :( ne znam nikog iz grada ko bi sad na pecanje.i ti sebe nazivaju baykerima,ccccccc.

nisam ga dala danas po slikanju.ima nova slichka na predstavljanju iz kolekcije od proshle subote :)taze sam stavila.a i kakve voznje,kad idem sama :( ne znam nikog iz grada ko bi sad na pecanje.i ti sebe nazivaju baykerima,ccccccc.

"Najbolje se putuje,kada putuješ sam."

Cane,Partibrejkers

P.S. Sad će ImperoTransferoModerator da nas prejebe u off-topičkarenje! ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja