Jump to content

Moto Zajednica

Putovanje za respekt 4 dana 2000km

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: honda cbr 900 rr

Zdravo svima, Ja i moj kum smo planirali ovog leta da napravimo jedan dobar krug kroz cetiri drzave. Sto bi se sastojalo od Srbije,Hrvatske,Bosne i Crne Gore. Plan je sledeci.. 1dan. Beograd-Zagreb-Rjeka oko 600km. 2dan Rjeka-Plitvicka jezera-Banja Luka oko 430km.

3dan. Banja Luka-Sarajevo-Dubrovnik oko 480km. 4dan Dubrovnik-Kotor-Zlatibor oko 400km. planiran odmor na Zlatiboru dva dana,treci dan u jutarnjim casovima planiran polazak kuci (BEOGRAD) to je nekih 220km. Za  ovaj put kako smo racunali treba oko 160eura (gorivo i putarine).

Zanimaju me vasa misljenja kako vam sa svidja ruta, i ako je neko bio na slicnom putovanj moze neki predlog sta vredi obici i videti.

Pozdrav svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 303 postova

Zdravo svima, Ja i moj kum smo planirali ovog leta da napravimo jedan dobar krug kroz cetiri drzave. Sto bi se sastojalo od Srbije,Hrvatske,Bosne i Crne Gore. Plan je sledeci.. 1dan. Beograd-Zagreb-Rjeka oko 600km. 2dan Rjeka-Plitvicka jezera-Banja Luka oko 430km.

3dan. Banja Luka-Sarajevo-Dubrovnik oko 480km. 4dan Dubrovnik-Kotor-Zlatibor oko 400km. planiran odmor na Zlatiboru dva dana,treci dan u jutarnjim casovima planiran polazak kuci (BEOGRAD) to je nekih 220km. Za  ovaj put kako smo racunali treba oko 160eura (gorivo i putarine).

Zanimaju me vasa misljenja kako vam sa svidja ruta, i ako je neko bio na slicnom putovanj moze neki predlog sta vredi obici i videti.

Pozdrav svima.

U prvoj etapi pred kraj tj Obavezno svracanje na Grobnik ! ja sam u Cavlima i spavao nebi bilo  lose i da uklopite petak, subotu ili nedelju da stignete na motodrom kada su ozbiljnija desavanja !

Super si odredio plan putovanja,odnosno od kuda do kuda koji dan.

Sve te dionice sam prosao motorom,ali onaj dio od 160 eura poduplaj,i to je to

Sale pa nevoze svi pijavice kao nas dvojica ljudi ce polako i nece im motori preci ni 5litara za razliku od nasih 9-10 na 180-200kmh ! ;)

• , 1322 postova

Pozdrav svima.

steta samo sto ces proci kraj najljepsih dijelova i Crne Gore,i Bosne,i Hrvatske a neces imati vremena za nesto vidjeti

• U prolazu, 25 postova

Pozdrav svima.

steta samo sto ces proci kraj najljepsih dijelova i Crne Gore,i Bosne,i Hrvatske a neces imati vremena za nesto vidjeti

Sale samo ti kazi sta treba da se vidi imamo mi vremena to je jos uvek samo plan lako se menja.

• U prolazu, 25 postova

Nebi ja rekao ja sam racunao vise puta pri potrosnj oko 6L to je odprilike to, a na kraju novac i nije bitan ako ce covek sebi da ispuni zelju.

Mozda nas put nanese i u tvoj kraj. Pozdrav

• , 1322 postova

neznam odakle da krenem,bojim se da ce se ova 4 dana na kraju pretvoriti u 15  ;)

kad uhvatim malo vremena,napisat cu vam sve detalje gdje morate stati na klopu,spavanje,zanimljivosti koje nesmijete propustiti,kome se javiti i slicno,samo mi daj okvirno koliko je maksimum dana putovanja

moramo ja i ti na neko putovanje,samo neznam dali bi nas vise kostalo gorivo ili hrana  ;D

Ajmo zimi tada se susi meso a u gorskom kotaru je bas bas hladno pa meso dobro izmrzne ?! off jbg !

• Zainteresovan, 503 postova

BL -  SA - DU ?

bolja ruta, brža i lepša za vožnju:

BL- Vakuf-Prozor-Jablanica - Mostar - Ploče - Dubrovnik, ili

BL- Vakuf-Prozor-Jablanica - Mostar - Ljubinje - Trebinje - Dubrovnik

put Prozor - Jablanica - Mostar se intenzivno renovira, asfalt je odličan!

• Ne silazi, 5563 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Uh, odvoyao sam skoro sve sto si naveo, a dobar deo prosle godine.

Evo nesto na prvu loptu, a ako se stim dodacu.

Na Plitvicama se placa ulaz i to nesto nije jeftino, ali veci je problem sto ti treba dosta vremena za obilazak. Ako si taj dan planirao veliku kilometrazu, moze da bude problem. Sa Plitvica mislim da je lepsa varijanta da ides do Banja Luke uz reku Unu, pa preko Prijedora. Priroda je fantasticna. Iduci iz tog pravca od Plitvica, kad prodjes mesto Otoka, na reci Uni postoji jedna kafana-bar-smestaj "Papro"na ostrvu. To je za ne propustiti. Tip je biker i spavanje za bikere je besplatno. Izgleda fenomenalno.

Ovaj put uz Jablanicu je takodje super. Imate i plaze usput. Prelepo za voznju.

Ako vam nije obavezan Kotor, mozete da idete Dubrovnik-Trebinje-Niksic-Zabljak-Pljevlja-Prijepolje-Zlatibor. Ovo je prelepo za voznju, plus sto svracate na Durmitor. U tom slucaju bi mogli ovu varijantu iz BL do DU:

BL- Vakuf-Prozor-Jablanica - Mostar - Ploče - Dubrovnik

Pozdrav!

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Uh, odvoyao sam skoro sve sto si naveo, a dobar deo prosle godine.

Evo nesto na prvu loptu, a ako se stim dodacu.

Na Plitvicama se placa ulaz i to nesto nije jeftino, ali veci je problem sto ti treba dosta vremena za obilazak. Ako si taj dan planirao veliku kilometrazu, moze da bude problem. Sa Plitvica mislim da je lepsa varijanta da ides do Banja Luke uz reku Unu, pa preko Prijedora. Priroda je fantasticna. Iduci iz tog pravca od Plitvica, kad prodjes mesto Otoka, na reci Uni postoji jedna kafana-bar-smestaj "Papro"na ostrvu. To je za ne propustiti. Tip je biker i spavanje za bikere je besplatno. Izgleda fenomenalno.

Ovaj put uz Jablanicu je takodje super. Imate i plaze usput. Prelepo za voznju.

Ako vam nije obavezan Kotor, mozete da idete Dubrovnik-Trebinje-Niksic-Zabljak-Pljevlja-Prijepolje-Zlatibor. Ovo je prelepo za voznju, plus sto svracate na Durmitor. U tom slucaju bi mogli ovu varijantu iz BL do DU:

BL- Vakuf-Prozor-Jablanica - Mostar - Ploče - Dubrovnik

Pozdrav!

mmmmm... kao da jedem veliku cokoladu od ljesnika

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Africa Twin

Ako mozete, duplirajte vreme predvidjeno za put. Sve sto ste naveli sam obisao (doduse ne motorom) i stvarno je steta samo proci a ne zadrzati se... ;)

• Svrati ponekad, 210 postova

Nebi ja rekao ja sam racunao vise puta pri potrosnj oko 6L to je odprilike to, a na kraju novac i nije bitan ako ce covek sebi da ispuni zelju.

Mozda nas put nanese i u tvoj kraj. Pozdrav

U svakom slucaju i da vam motori idu na vazduh obavezno ponesi neke pare za nedajboze!!!

nikad ne mozes znati sta moze da iskrsne!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja