vladko_ns 1 Napisano Avgust 23, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz, ako neko zna kolika je max speed yamahe ybr kada se skinu blokade dobro bi mi doshlo. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 23, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da YBR ima blokadu...dakle max brzina je takva kakva je , za taj motor sasvim dovoljna , jer nije ni predvidjen za jurcanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 28, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je negde oko 95km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 28, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Na nekom forumu sam procitao da je 105 Km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 110 okruglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Prebacuje 110km/h [ftp=ftp:// ] [/ftp] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Prebacuje 110km/h [ftp=ftp:// ] [/ftp] ali cajger pokazuje malo vise od realne vrednosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i specifikacija (ako pomaze) [ftp=ftp://http://www.motorbikes.be/en/Yamaha_Ybr_125_2007.aspx]http://www.motorbikes.be/en/Yamaha_Ybr_125_2007.aspx[/ftp] __________________________________________________________________________________ ExtremeBoys Live to Ride, Ride to Live 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 28, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od vjetra. ;D Izmedju 80 i 110. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Realno u normalnim uslovima 100km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio oko 100km/h.To joj je otrrilike maximum. Kao ilustracija link ka testu MotoPulsa Cro http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=337&Itemid=44 Pardon vozio sam dve.Jedna je bila prizvodnja MBK Evropa, druga Chongqing Kina.Obe su bile identicne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Preko 120 niz most sa mojih skoro 100kg. Na pravcu 110 uz mnogo muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sam motor nije preterano stabilan, tako da je tih 100kmh koliko razvija vise nego dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koje je god. Onaj sa karburatorom ima vise snage i brzi je nego model sa direktnim ubrizgavanjem. Nek se oglasi dimac,one vozio ybr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio sa ubrizgavanjem. Ne znam kako ide stariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sa karbom ima 12ks,a sa ubrizgavanjem 10ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam 9500km sa YBR i mogu vam iz mog iskustva reci da uz veliku muku navuce 100km/h. 115 sam ga terao na velikoj nizbrdici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PERICA46 1 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: NS Motocikl: CBR 500 F Prijavi odgovor kao problematičan Bez preterivanja(sat pokazuje),ja sam ga vozio 110 na pravcu,a bogme i 130 niz Kamenicki most... a naterao sam ga i da potrosi manje od 2 litre...model od 125cc,250cc ide i preko 160km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 2, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moj na ravnom nije hteo da pokaze preko 100 pa da ga je**s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PERICA46 1 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: NS Motocikl: CBR 500 F Prijavi odgovor kao problematičan Nagovarao sam drugara da uzme ybr,ali on je pogresio i kupio kineza,qingqi-ja od 250cc za iste pare,tri godine i 18000km i raspada se, sto je najbitnije,u ubrzanju smo bili tu negde,kada stignemo do 100km/h,on ostaje,a ja na mom "biciklu" kako on kaze,nastavljam do 110,a nekad i vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 2, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sa YBR om sam presao 9500km i bas sam ga maltretrao i nisam primetio da nesto ne valja... Izgurace taj motor punoo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan888. 0 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Budva Prijavi odgovor kao problematičan moj ne moze preko 100 na ravnom,nizbrdo jedva 105. star 4 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Proveri pritisak u gumama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Na sto se raspada pa nisam hteo da ga mucim(tek 2600km),ali moze jos malo sa mojih,80kg i bez zaleganja. ;D P.S.Nema nikakvu blokadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...