windofchange 21 Napisano Jul 12, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Citam ovaj forum vec neko vreme pa reko da se i ja registrujem. Zovem se Djordje i imam 34 godine, od skoro sam vlasnik Tenere 660, 2011. godiste. Mozda malo kasno za ulazak u "ozbiljniji" motociklizam ali sta da se radi Nadam se da cemo se lepo druziti! Uzdravlje! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Jul 12, 2022 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, okači neku sliku motorina, to je sad retka zverka i prilično na ceni. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
windofchange 21 Napisano Jul 12, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Borko! Nema ih puno, kad sam ja gledao bila su samo dva u oglasima... Evo slika: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Jul 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Nikad nije kasno za pravu stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4263 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Velkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1664 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1035 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, lep motor. Opisi ga malo sa pocetnicke strane. Svako iskustvo je dragoceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Jul 12, 2022 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli preko Drine pravo dobar. Koji je model ovog kofera? Koliko litara?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
windofchange 21 Napisano Jul 12, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi Pre sat vremena, Zarkela je napisao: Uh, lep motor. Opisi ga malo sa pocetnicke strane. Svako iskustvo je dragoceno Ne znam sta da ti kazem, meni je ovo odlicno! Nasao sam nesto sto me vozi, i u jednom i u drugom smislu reci Preglednost je odlicna, rupe i lezece policajce jedva pa da osetim, zvuk je specifican, nekom se svidja a nekom ne, Ja spadam u one prve , udoban je, vozio sam u auto skoli er-6 i posle 5 km ledja su pocela da me bole a Teneri sam vozio 200km i nista. jedino sto mi "smeta" je to sto ne voli mali broj obrtaja. Ako vozim lagano po ravnom, bez opterecenja na oko 2000 radi ok. Ako je uzbrdica na primer, onda krene da trese i moram da spustim u nizu. Ovo nije bio slucaj sa mt07 i er-6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
windofchange 21 Napisano Jul 12, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Borkosan je napisao: Koji je model ovog kofera? Koliko litara? Ne znam, kupio sam ga sa sve tim koferom. Cini mi se da je bivsi vlasnik rekao da je neki kineski u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Jul 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan M CASE KOFER YM-0885 47L – DDMOTO DDMOTO.RS Kofer je verovatno ovaj, i ja sam takav dobio uz motor. Međutim, ja sam odlučio da ga prodam, jer mi se nekako činilo da bih tokom vožnje mogao ostati bez njega. Sam kvalitet plastike nije loš, dobra je, tvrda, ali je kačenje nekako bzvz. Ne deluje stabilno. Promenio Jul 12, 2022 član Jupiter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jul 12, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobrodosao Promenio Jul 12, 2022 član pedja atlantic 200 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
windofchange 21 Napisano Jul 13, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Jupiter je napisao: M CASE KOFER YM-0885 47L – DDMOTO DDMOTO.RS Kofer je verovatno ovaj, i ja sam takav dobio uz motor. Međutim, ja sam odlučio da ga prodam, jer mi se nekako činilo da bih tokom vožnje mogao ostati bez njega. Sam kvalitet plastike nije loš, dobra je, tvrda, ali je kačenje nekako bzvz. Ne deluje stabilno. Taj je, videcu sta cu, svidjaju mi se oni aluminijumski ali su dosta skupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8345 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро на дошао и са срећом се навозао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, komšija, i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
windofchange 21 Napisano Jul 17, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala ПИпезос, secam se ja tebe Otkud to da se motorizujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6111 Napisano Jul 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 2098 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro nam došao! Pozdravljam izbor motora Uvek me obraduje kada se pojavi još neki na forumu Imamo neku ne baš aktivnu temu za ovaj model, ali možda nađeš neke korisne informacije: https://forum.bjbikers.com/topic/98609-xt660z-tenere/ Promenio Jul 18, 2022 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
windofchange 21 Napisano Jul 18, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, antir3ality je napisao: Pozdrav, dobro nam došao! Pozdravljam izbor motora Uvek me obraduje kada se pojavi još neki na forumu Imamo neku ne baš aktivnu temu za ovaj model, ali možda nađeš neke korisne informacije: https://forum.bjbikers.com/topic/98609-xt660z-tenere/ Hvala kolega! Sve sam ja to iscitao jos pre kupovine ali cu svakako preleteti opet Zakacio sam zmigavac ovih dana negde, verovatno kad sam se provlacio kroz kapiju. Da ne znas slucajno gde mogu da kupim novi, nisam nigde nasao? Svi oni univerzalni imaju drugaciji sistem montaze, jedan suplji sraf kroz koji prolazi zica a kod nas je malo drugacije. Javi se ako nekad zalutas u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6111 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 2098 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, windofchange said: Da ne znas slucajno gde mogu da kupim novi, nisam nigde nasao? Nažalost ne znam, i meni je jedan načet ali planiram da ga zalepim. Verovatno imaju u Barel-u i verovatno su skupi ko đavo 27 minutes ago, windofchange said: Javi se ako nekad zalutas u NS Hvala, i za tebe važi isto ako kreneš na jug. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 341 Napisano Jul 18, 2022 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan PozzLepa Tenera. Vidimo se na drumu. Pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8345 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala ПИпезос, secam se ja tebe Otkud to da se motorizujes?Пре 30 година након више десетина хиљада километара сам мислио да сам окачио кацигу о клин ал ко канда сам се преварио, каже наш народ "никад не реци никад", за почетак ћу неки макси скутер, то ми за сада највише одговара а за коју годину ако Бог да здравља можда неки озбиљнији туринг или крузерПослато са SM-G975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4263 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sada će brižni komšiluk da ti spočitava kako ti ne treba motor u tim godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Što ne bi vozio motor u najboljim godinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8345 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan НИКАД НИЈЕ КАСНО 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4263 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Šala naravno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...