Veljko Milosevic 0 Napisano Jul 3, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan poz drugari trazim da kupim motor od 125 cc da je 2t sta mi prepucujete da se ne kvari toliko da je kvalitetno itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11591 Napisano Jul 5, 2022 Ne silazi, 2475 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da odaberes ,2t trosi vise.Kad przis,jos vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 380 Napisano Jul 5, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki kdx ili kmx 125 ima na oglasima, kad sam bio kljinja to je bio vrh za vožnju na malo A.Kdx 250 sam isto vozio, ali to je divlja motorcina. Da sam ponovo mali uzeo bih Aprilia rx 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6811 Napisano Jul 5, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kada si ti bio mali...to je bilo novo, sad je raspali krš iz prošlog veka. Mislim da je situacija sa 125icama, blago rečeno katastrofalna. Što je najluđe, drže cenu, jer su praktično "ulazna" kategorija za svet motociklizma...i tu ima takvih bisera, za priču. Najčešča situacija je da je eventualno ostala nalepnica...šta je unutra, to sam bog zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tobastal 89 Napisano Jul 7, 2022 U prolazu, 29 postova Lokacija: Hrvatska Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Da li se uopće još rade motocikli 125 cc 2t, a da nije kineski skuter ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...