MaxiS 2648 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moja zelja od kako sam poceo da vozim prvi skuter. Ali bezobrazno skupi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22163 Napisano Jul 5, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2032 ga i ja kupujem! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Jul 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 5 godina beverlija 250 ie, mislio sam nema bolje...Kad ono... Zato kupujte ovaj sa oglasa, jerbok su odlicni. Dobro ovaj moj je 2016.to ali i ovi stariji su top. Promenio Jul 5, 2022 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Lako vama koji ste normalne visine da se posadite na tmaxa. Mi krakati nismo te srece. Mozda ovaj novi tmax, al stariji, atlantici burgmani i sve ostalo, nema sanse. Meni bev odlicno seo, samo da ga sastavim, mada otvoricu temu da vidite sta sam kupio 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan O kojim visinama se priča, kada čovek ne može na Tmax da se spakuje kako treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, QmBGD said: O kojim visinama se priča, kada čovek ne može na Tmax da se spakuje kako treba? U mom slucaju, ja sam 191cm, i ne mogu lepo da se spakujem na: - tmax - xmax - kymco xciting - yamaha majesty Mogu da sednem, samo su mi kolena na udaru kormana, pa moram da noge držim široko kao da bogomoljka zajaše bumbara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ja sam 188 (bez laganja) i lepo mi je legao Xmax kad sam ga probavao, mada nemam baš dugačke noge za visinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 194, na bugiju i atlanticu sto sam probao volan udara o kolena, sto kaze marko ko bogomoljka eventualno da sedim pa tako mogu da vozim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9904 Napisano Jul 5, 2022 Ne silazi, 2305 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vi, košarkaši, sećate se u Policijskoj Akademiji 1 kad čovek ne može da uđe u mali auto, pa izbaci prednja sedišta ? Snašao se. Snađite se i vi, samo malo volje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Jul 5, 2022 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bole37 je napisao: Vozio sam 5 godina beverlija 250 ie, mislio sam nema bolje...Kad ono... Zato kupujte ovaj sa oglasa, jerbok su odlicni. Dobro ovaj moj je 2016.to ali i ovi stariji su top. Model 08 - 11 poslednji da je kvalitetan..... posle je samo šminka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce bas pricao sa momkom koji vozi model 2018. Sa dve odvojene stopke pozadi. Kupuje ih nove, i ovo je cetvrti koji ima. Kaze da je onaj koji je imao 2009, najbolji od svih koje je imao. I kaze da sada nece kupiti najnoviji. Misli da nema pomaka... Ne znam, nisam vozio ni jedan, ovo je samo zapazanje vlasnika koji ih vozi 15-tak godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jul 5, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Поклапа се са @Satelisконстатацијом. Даре од кад престаје верзија са карбом? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Jul 6, 2022 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Verzija da karbom je do 2004. Od 2004 je ubrizgavanje i 2 diska napred i zadnja guma 15inc. Tada je zamenjena i tabla, dodat obrtomer i sl. Ja vozim taj, zver. Ako nekom smeta karburator na ovom, moj je na prodaju 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Jul 6, 2022 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6380 Napisano Jul 6, 2022 Drug član, 1817 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Markone88 je napisao: U mom slucaju, ja sam 191cm, i ne mogu lepo da se spakujem na: - tmax - xmax - kymco xciting - yamaha majesty Mogu da sednem, samo su mi kolena na udaru kormana, pa moram da noge držim široko kao da bogomoljka zajaše bumbara Kupi tricity, odlican odnos kvaliteta i cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...