Jump to content

Moto Zajednica

B-E-N-Z-I-N, cudna rec za vodu !

Recommended Posts

• Ne silazi, 6311 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Danas zamalo  :D da zaglavim da avalskom putu zbog dva litra 'benzina' koje sam natocio na Luk Oil-u kod kafane Kovac, na Vozdovcu  >:(

Tamo nikad vise iako su mi neki vozaci Jugica savetovali da idem kod njih. Kakav je benzin na OMV kod 5 solitera na Banjici?

ps. Izvinjavam se upravi foruma ako je ovakva tema vec bila.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kolko sam upoznat ( imam druga koji servisira automate na benzinskim pumpama ) Luk oil ima najbolje, koji na pojavu vode automatski prekidaju tocenje. E sad ovo je Srbija, sve je moguce, da ti nije neko sipo nesto , imas li cep na zakljucavanje ?

Jok, sve OK, kisa pocela taman kad sam upregao mazgu za banderu  ;)

Pre neko vece sam bas bas bio mokar, kad sam u 9 uvece krenuo sa Novog Beograda na Vozdovac, pa je radila Jawa k'o singerica. Sa starim gorivom koje mi je ostalo jos iz Temerina  8)

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

Lorde,jesi ti danas pokisao sa tvojom Jawom?Ako jesi,nije kriv benzin.Razmisli kako ti izgleda kontakt brava i kljuc,kako je na Javi zaptivena desna dekla ispod koje su platine,odnosno kod tebe elektronika,gde su joj bobine itd itd.Jos ako si danas pokisao....?????

Може да буде, али не мора да значи!

Ја сам своју тако прао... ма не прао, већ купао! Онако, к'о срећан!...  :D

И ништа...

Поред тога, са својом Јавком сам пар пута покисао, као да сам био у ауто перионици, међу четкама.  ;D

И опе' никакав проблем није правила!

Ко зна... можда ми је та количина горива које су добили била лоша...

Прескачи ту пумпу пар дана...

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Brale...  Ja sipam na MOLu blizu Jerkovića...  Blizu one krivine za Banjicu...  Nikad nikakvih problema...  A točio sam baš dosta. Za OMV ne znam, tamo ćale sipa i njemu auto i dalje ide, verovatno je dobra čorba.

Ne znam gde je ta pumpa, doduse sad je sitan sat pa mi CPU malo zabagovao. Enivej, natocio sam veceras 4 litre u balon na OMV-u pa cu sutra videti ako kisa dozvoli.

Ne znam gde je ta pumpa, doduse sad je sitan sat pa mi CPU malo zabagovao. Enivej, natocio sam veceras 4 litre u balon na OMV-u pa cu sutra videti ako kisa dozvoli.

Ide tuda osamnaestica...  Nekad je tu bio Matijević......  znaš 100%, ogromna pumpa.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ide tuda osamnaestica...   Nekad je tu bio Matijević......  znaš 100%, ogromna pumpa.

Najsigurnije ti je provjeriti ima li vode u benzinu, a ti to vec radis,sipati u balon i ostaviti u zamrzivacu preko noci. ;) Ako u jutro nadjes led u benzinu sve je jasno. >:(

U, jbt, kako dvodimenzionalno razmisljam  :-\ ... Nikad mi ne bi palo na pamet da to uradim. Posto nisam nista stigao jutros, zaledicu balonce veceras.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ja stalno sipam i na MOL-u (Braće Jerković i Višnjička) i na OMV-u (bivši Partizanski put) i nisam nikada imao nikakvih problema.

Ne bih zelio da ikoga od valsnika benzinskih pumpi kritikujem radi goriva,  jer i oni vjerovatno ne znaju sta im dodje u cisternama, ali ka`d  god sam sipao gorivo  na OMV i drugim pumpama, vracajuci se sa nekoga skupa u Sriji kuci sa bivsim motorom Honda CBR 1000 F SC24 motor mi se gasio na ler gasu sto nije bio slucaj kod sipanja gorivo u Bijeljini.  :D U julu sam kupio novi motor i vise ne sipam gorivo u Srbiji.  >:(  Prilagodim voznju i gledam da se mogu vratiti kuci sa nasutim punim rezervoarom gorivom kod nas u RS.

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Ja sipam na OMV ili Lukoilu kako kad i nije mi se to nikad desilo kad sam sipao na tim pumpama ali na nis - ovoj mi se jednom desilo i od tad nisam sipao kod njih osaim kad sam morao

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Pitanje koliko je goriva bilo na samoj pumpi, ako ostane malo i vreme za cisternu, onda oce da povuce sa dna razne gluposti, ipak je ovo Srbija. Ja sipam na Lukoilu(Dzona Kenedija) i na OMV(bilo gde) i nikad nisam imao problema. Mnogo bolja pumpa nego Nisova kod mene.

Pitanje koliko je goriva bilo na samoj pumpi, ako ostane malo i vreme za cisternu, onda oce da povuce sa dna razne gluposti, ipak je ovo Srbija. Ja sipam na Lukoilu(Dzona Kenedija) i na OMV(bilo gde) i nikad nisam imao problema. Mnogo bolja pumpa nego Nisova kod mene.

Zato se trudite da sipate čorbu na novim pumpama a ne na onima koje koriste NISove rezervoare iz praistorije  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja