abarth_maniac 5938 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 2773 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eto meni jos jednog redovnog Stromica! Sale @Psychonaut i ja se znamo godinama, svasta je vozao. Mislim da je odluka racionalna i nadasve realna. Jedva cekam da ga se docepam i pustim mu krv! (Stromu, ne Saletu!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Octobar 20, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, cestitam! Da te lepo sluzi i uvek sigurno doveze kuci! Odmah da ti kazem da se nisi zeznuo Strom nit je najlepsi, niti najbolji, niti najbrzi, ali sve nekako radi kako treba. p.s. Jedina greska moze biti da si prodao CRF-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Octobar 20, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, cestitam! Da te lepo sluzi i uvek sigurno doveze kuci! Odmah da ti kazem da se nisi zeznuo Strom nit je najlepsi, niti najbolji, niti najbrzi, ali sve nekako radi kako treba. p.s. Jedina greska moze biti da si prodao CRF-a Hvala puno.Na žalost jesam prodao CRF300.Nemam para za oba.Ai prodao sam ga jer neću imati vremena za off vožnje, pa onda i samim tim biram nešto prikladnije potrebama.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 228 Napisano Octobar 20, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini, dobar izbor motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Psychonaut je napisao: ....Na to sve cu da dodam da nikada nisam probao Vstroma. Nikada. Posle prve vožnje imaćeš utisak kao da se znate baš dugo.... Čestitke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Adličan motorić! navozaćeš se, nema greške Vidim i Ranko se uključio u priču, nemaš onda ni sa održavanjem problem @maxx gde greška, rešio čovek da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Octobar 20, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Psychonaut Znam razloge, u istoj smo crf sekti/grupi A znao sam da je Strom u opticaju posto sam pricao sa Andrejom oko toga Nikako da nadjem vremena da se vidimo i da proba Stroma sa povisenim vizirom. @nafetS Ti da cutis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 110 Napisano Octobar 20, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam @Psychonaut, odličan izbor Da te dugo služi i da odvede u mnogo avantura! Pravi potez, all in one motor može i za do posla a možeš i na more s njim Krajem leta ga uzeh i ja, prešao 3000km za sada bez zamerki i primedbi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Octobar 21, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Psychonaut Znam razloge, u istoj smo crf sekti/grupi A znao sam da je Strom u opticaju posto sam pricao sa Andrejom oko toga Nikako da nadjem vremena da se vidimo i da proba Stroma sa povisenim vizirom. @nafetS Ti da cutis Ja ću verovatno kao prvi komad opreme uzeti Scottoiler i Givi Air Flow vizir Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Octobar 21, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam @Psychonaut, odličan izbor Da te dugo služi i da odvede u mnogo avantura! Pravi potez, all in one motor može i za do posla a možeš i na more s njim Krajem leta ga uzeh i ja, prešao 3000km za sada bez zamerki i primedbi. Hvala puno.jedva čekam da stigne Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 110 Napisano Januar 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jel montirao ko Shad SH48 na modelu treće generacije? Kupio skoro, siđem do garaže pre neki dan da montiram kad ono nijedna rupa se ne gađa. Pre nego da započnem igranku oko skiciranja i crtanja adaptera rekoh možda se ko zlopatio pre mene Gledao po domaćim sajtovima našo samo u plattneru za model iz 2014 god neki adapter ali ne i informaciju da se gađa na modele 2017+. Promenio Januar 9 član madjija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7093 Napisano Januar 9 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, madjija said: Kolege, jel montirao ko Shad SH48 na modelu treće generacije? Kupio skoro, siđem do garaže pre neki dan da montiram kad ono nijedna rupa se ne gađa. Pre nego da započnem igranku oko skiciranja i crtanja adaptera rekoh možda se ko zlopatio pre mene Gledao po domaćim sajtovima našo samo u plattneru za model iz 2014 god neki adapter ali ne i informaciju da se gađa na modele 2017+. Yup... Upravo to treba sad da rešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 9 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam ja imao. Moraš da nadjes "medju ploču". Ima Shad baš za Vstrom 650. Mislim da je oko 50eura. I moj savet ti je da naručiš i ojačanje od podrepa ka zadnjoj ploči, ima da se kupi Givi. Inače će ti kofer polomiti rep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanjaii 0 Napisano Januar 9 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 650 XT 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, madjija je napisao: Kolege, jel montirao ko Shad SH48 na modelu treće generacije? Kupio skoro, siđem do garaže pre neki dan da montiram kad ono nijedna rupa se ne gađa. Pre nego da započnem igranku oko skiciranja i crtanja adaptera rekoh možda se ko zlopatio pre mene Gledao po domaćim sajtovima našo samo u plattneru za model iz 2014 god neki adapter ali ne i informaciju da se gađa na modele 2017+. Ja sam imao SH 48 na Stromu 650 2017+. Menjao za 58 (skroz drugi nosač). Javiću ti ako nađem stari. Uzeo sam orig u platneru, meni svakako ne treba... Sve ide sraf na sraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 228 Napisano Januar 10 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije to među ploča kako je zovete ni ojačanje. To je nosač centralnog kofera.. Ukoliko je još nekome potrebno za Givi i Shad, neka mi se javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Januar 10 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Za Stroma ako se uzima SHAD ide uvek kofer sa pločom.Poslato iz Euro Sumar-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Januar 10 (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Zašto je kilometraža u okviru garancije za Suzuki motore limitirana na 30000km (ili koliko već) i to je slučaj samo u Srbiji.. Dobro, možda i u Mongoliji, ne znam... Promenio Januar 10 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 10 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Baniša je napisao: Nije to među ploča kako je zovete ni ojačanje. To je nosač centralnog kofera.. Ukoliko je još nekome potrebno za Givi i Shad, neka mi se javi. Ajde pošalji sliku na šta misliš. Ja sam uzeo neki nosač od tebe... ( Nisam ga još montirao, ne stižem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Januar 10 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Zašto je kilometraža u okviru garancije za Suzuki motore limitirana na 30000km (ili koliko već) i to je slučaj samo u Srbiji.. Dobro, možda i u Mongoliji, ne znam...Pa u principu kako sam ja razumeo da to može uvoznik da određuje odnosno prilagođava.Svakako, za zvaničan odgovor se možeš obratiti našem servisnom odeljenju pa će dati zvaničan odgovor.P.S. ovo što ja ovde kuckam po forumu nisu zvanični stavovi firme u kojoj radim niti sam zadužen od strane firme da bilo šta reklamiram,pišem itd, sve što pišem je moj lični stav. Da se odmah ogradim.Poslato iz Euro Sumar-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Januar 10 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti na svakom postu stoji da se šalje iz Euro sumara, imamo i takva očekivanja.. Niko nije znao da mi odgovori zašto je tako, pitao sam par tvojih kolega. Kad cela Evropa, ima dve ili više godina bez limita km, jer ako na nešto možeš dati garanciju je Suzukijev taj V2. Samo, nije mi jasno čemu to osim da sto pre isteraš vozilo iz garancije i nemaš obaveze prema njemu. Znam par ljudi koji su se nasmejali kad su čuli za limit km, jer toliko prelaze godišnje, pa su odustali od kupovine 1050. í Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Januar 10 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Psychonaut said: Inače će ti kofer polomiti rep... Pa nece bas odmah Preko 6 godina vozim samo sa fabrickim (plasticnim) nosacem. Jeste da kofer skace ko zecica u teranju, ali eto jos nekako sve to drzi. Mnogo je jaci taj nosac nego sto bi se reklo na prvi pogled. E sad, dal je to pametno? Pa bas i nije Definitivno je preporuka da se uzme metalni nosac zadnjeg kofera. Jednostavno je mnogo sigurnije. I sam to treba da uzmem u nekoj skorijoj buducnosti (vec su me Andrej i nafetS kritikovali ). Promenio Januar 10 član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Januar 10 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti na svakom postu stoji da se šalje iz Euro sumara, imamo i takva očekivanja.. Niko nije znao da mi odgovori zašto je tako, pitao sam par tvojih kolega. Kad cela Evropa, ima dve ili više godina bez limita km, jer ako na nešto možeš dati garanciju je Suzukijev taj V2. Samo, nije mi jasno čemu to osim da sto pre isteraš vozilo iz garancije i nemaš obaveze prema njemu. Znam par ljudi koji su se nasmejali kad su čuli za limit km, jer toliko prelaze godišnje, pa su odustali od kupovine 1050. í Pa dobro, znaš i sam da sam to stavio da bi kolege sa foruma videli da ima neko od "nas" negde gde nekom može zatrebati pomoć pri kupovini i neke informacije iz prve ruke.Za zvanične informacije za koje je zadužena post prodaja i servis nisam ovlašćen niti zadužen.A juče sam mislio o potpisu al nisam iz prve našao kako da ga sklonim, isto sam se mučio i da ga promenim i zaboravio sam kako sam menjao. Palo mi na pamet da će neko protumačiti kao što si ti protumačio.Poslato iz Euro Sumar-a 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Januar 10 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na prethodnom 650 imao samo ploču i kofer, nije bilo problema i teško da će bilo šta pući ili otpasti. Bitno je samu ploču montirati na što veću površinu fabričkog repa, da ne visi ploča van njega mnogo. Sad na ovom imam i podupirače, jeste čvršće i stabilnije ali može i bez njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Januar 10 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, slobasuper9 je napisao: Pa dobro, znaš i sam da sam to stavio da bi kolege sa foruma videli da ima neko od "nas" negde gde nekom može zatrebati pomoć pri kupovini i neke informacije iz prve ruke. Za zvanične informacije za koje je zadužena post prodaja i servis nisam ovlašćen niti zadužen. A juče sam mislio o potpisu al nisam iz prve našao kako da ga sklonim, isto sam se mučio i da ga promenim i zaboravio sam kako sam menjao. Palo mi na pamet da će neko protumačiti kao što si ti protumačio. Poslato iz Euro Sumar-a De bre Slobo, ništa loše protumačeno, šalim se ja, opušteno.. Mislim ne šalim se ovo za garanciju, nego ovo za tebe, stvarno ništa loše.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 228 Napisano Januar 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Psychonaut Ovako izgleda Givi nosač sa M7 plastičnom pločom. Crni delovi što se vide, to su delovi nosača. Na slici ispod su delovi Shad nosača kofera. Promenio Januar 10 član Baniša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...