Jump to content

Moto Zajednica

Bahata i bezobzirna parkiranja

Recommended Posts

• Zainteresovan, 393 postova
  • Motocikl: KTM 890 Duke R
128882378_441281403938545_4546505563799067581_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=DX3jv6-tNDIAX-dWWW8&tn=eISOTkzhAVeFQl05&_nc_ht=scontent.fbeg6-1.fna&oh=00_AT_WCheIdpvpJ0E5nMJKCSdt5WjMlHw6YaiSNpZhVJUxwA&oe=637D900D

Nije vezano za parkiranje vec za opste bahacenje u voznji. Gledam juce neki Q7 ruske table divlja u J Gagarina...danas na autoputu kod Bataje Range Rover Ukr table, preskace nas sve, malo leva traka, malo srednja, malo zaustavna i brzina iznad 150.
Onda se setim svojih klijenata i projekata po Ukr i Ru. Kako ih sve teorijski volim ali sam uzivo samo goveda bahata sretao...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1007 postova
On 10/28/2022 at 10:44 PM, VladoGrcic said:

Nije vezano za parkiranje vec za opste bahacenje u voznji. Gledam juce neki Q7 ruske table divlja u J Gagarina...danas na autoputu kod Bataje Range Rover Ukr table, preskace nas sve, malo leva traka, malo srednja, malo zaustavna i brzina iznad 150.
Onda se setim svojih klijenata i projekata po Ukr i Ru. Kako ih sve teorijski volim ali sam uzivo samo goveda bahata sretao...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Realno, to je problem koji ne rešava policija, a šire i državni organi u Srbiji. Kazna, kazna, kazna, kazna. Stanarina hop puta dva, još jednom. I stanodavac da plati porez, obračunat po visini zakupa. Sve to može, ali šta ćemo onda, u Evropu? 

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 429 postova
  • Motocikl: Kawasaki kle 500

Lidl, Loznica. I sivi jugić je na mestu za invalide, po principu kad može on što ne bi i ja:grr:

Kako im ne pada na pamet da se ugledaju na ljude koji čine dobre stvari. 

Vidi se da ima slobodnih mesta kao i da čovek na štakama ide ko zna s'kog dela parkinga al' što bi se mučili da guraju kolica ili nose kesu 20 metara:lud::grr:

• Zainteresovan, 429 postova
  • Motocikl: Kawasaki kle 500

Da ne budem pogrešno shvaćen pa da ispadne da je problem u jugiću. Ne. Najčešće se bahate ovi iskompleksirani kojima je važnost sopstvene ličnosti direktno proporcionalna sa veličinom i cenom svog prevoznog sredstva. Onda, gledajući to i ljudi koji generalno nisu takvi, iz revolta rade iste stvari i zapravo postaju takvi-bahati. Taj krug smo zavrteli i kao da nema kraja. Pogrešan način svakako. Ugledajmo se na pozitivne primere. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 380 postova
  • Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica

Juče opomenuo jednu barbiku što je parkirala na mestu za invalide i prenaglio pa joj poželeh da joj stvarno zatreba.

20221111_180751.thumb.jpg.c726b2d29275d7baba11af61c7b592b1.jpg

• Zainteresovan, 330 postova
  • Motocikl: Downtown 300i

@Zarkela Ja bih pre rekao " Nadmene, a smotane" iz licnog iskustva. Naravno, sa casnim izuzecima. 

Uglavnom kad nesto urade i ukazem im kulturno, dobijem becenje, labuda ili facu "sta hoces ti" :jok:

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 990 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

:jee1: sjajno, vidim stekle su kult bmw stereotipa. Nadogradile su muzeve ;) Kao kad te zaustavi policajka, pa je nadmenija nego njen kolega. 

• Sviđa mi se 2

• 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova
  • Motocikl: -

Žensko za volanom vozila nemačke premijum trojke novije proizvodnje je najbahatije stvorenje u saobraćaju.

Doduše, mora se priznati, u 99% slučajeva, za razliku od muškaraca u istim uslovima, one ni ne kapiraju da su bahate. Otud te "šta ti hoćeš" face.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7

Ima nas svakakvih, necu da generalizujem ali ova tema se polako pretvara u izlozbu dzipova i nemackih limuzina koliko vidim.. :neznam:

Promenio član Zeksius

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

Ima i medju nama teskih dijabola :sampion:

Ovoliko slobodnog mesta na mestu za motore, ali transkategorisano vozilo, u daljini, se izjasnjava kao auto.

IMG_20221110_101657.jpg

Promenio član Koprian
kad sam nepismen
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 8

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja