slave74 6659 Napisano April 1 Drug član, 1488 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/31/2025 at 1:10 PM, piki said: kakvu posluku porati Ti parkinzi su pravljeni za smarta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13479 Napisano April 1 Drug član, 1364 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, slave74 je napisao: Ti parkinzi su pravljeni za smarta. mozda ti se čini zbog ugla , ima mesta lepo ,ja parkiram i kombi bez problema, evo brzi ai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6659 Napisano April 1 Drug član, 1488 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, piki said: mozda ti se čini zbog ugla , ima mesta lepo ,ja parkiram i kombi bez problema, evo brzi ai Na osnovu prve fotografije sam to zakljucio. Ovaj karavan desno do bele linije. Onaj jel Golf 7 blizu linije. Vozac Audija da sane pored Golfa nema mesta da izadje iz vozila. Do karavana jos i gore. A cak da se uredno parkirao, pitanje je ko bi uspeo do njega. Druga stvar je to sto se skoro niko ne moze idealno umetnuti na parking mesto, pa je sledecem parkiranje onemoguceno. Trece , obelezavaju se uska parking mesta, tolika da se jedva vrata mogu malko otvoriti. Debeli vozaci nema sanse da izadju iz vozila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2648 Napisano April 1 Drug član, 857 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, uđe u rikverc pored Golfa do same linije? Obojica mogu da uđu na svoja vrata. Ovo je samo qrcobolja. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12083 Napisano April 1 Ne silazi, 2801 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Šta, ovaj Audi ne može sam da se parkira, bez vozača ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13479 Napisano April 1 Drug član, 1364 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slave74 je napisao: Na osnovu prve fotografije sam to zakljucio. Ovaj karavan desno do bele linije. Onaj jel Golf 7 blizu linije. Vozac Audija da sane pored Golfa nema mesta da izadje iz vozila. Do karavana jos i gore. A cak da se uredno parkirao, pitanje je ko bi uspeo do njega. Druga stvar je to sto se skoro niko ne moze idealno umetnuti na parking mesto, pa je sledecem parkiranje onemoguceno. Trece , obelezavaju se uska parking mesta, tolika da se jedva vrata mogu malko otvoriti. Debeli vozaci nema sanse da izadju iz vozila. i taj Touran desno je moj i on je bangavo parkiran, ima mesta desno od njega koliko hoćeš, kad bi svi lepo stali svi bi mogli da udju i izadju čak i debeli ali kao sto @miki kurcobolja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4381 Napisano April 1 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan A možda je ipak samo do vozača nemačkih vozila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14192 Napisano April 1 Integrisan, 7764 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dvoje za psihijatra. Zaglavili autobus a i još ko zna koliko ljudi. Ovaj sa Seatom i Golfista. Sva četiri i otišli ljudi da završavaju posao. Samo pet minuta. Šta je to u glavi da ostaviš ovako auto ne mogu da objasnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6659 Napisano April 1 Drug član, 1488 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Alekre said: Evo dvoje za psihijatra. Zaglavili autobus a i još ko zna koliko ljudi. Ovaj sa Seatom i Golfista. Sva četiri i otišli ljudi da završavaju posao. Samo pet minuta. Šta je to u glavi da ostaviš ovako auto ne mogu da objasnim. U glavi im je saznanje da dugo dugo nisu platili neku kaznu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9066 Napisano April 18 Drug član, 924 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 336 Napisano April 18 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde ne vidim problem.Majstor je super parkirao, mogu još dva autobusa da stanu pored njega i treći na pešački.Da su nam ovakvi piloti, ne bi više moralo da se ide do aerodroma, kupili bi nas pred kućom Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 10 Napisano April 18 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Turistički autobusi poslednjih godina misle da mogu svuda da prođu i skrenu u svaku ulicu kao i auto, a problematične su čak i one ulice koje su zaista predviđene za gradske autobuse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6659 Napisano April 18 Drug član, 1488 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, the_doctor said: Cini mi se da je ispred autobusa nekada bila birtija. Nek me neko ispravi. Sada je neki kiosk ili prodavnicica u sredu sam tuda prosao. Posle 15ak godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1212 Napisano April 19 (promenjeno) Zainteresovan, 465 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Nije birtija nego kafanica " Mali Putnik". Secam se, svako jutro, ja u skolu, a tu bas tu na mestu gde je ovaj autobus, postavljena bastica, penzioneri sede, kafa i rakijica, citaju novine, pored njih ceger sa hlebom i mlekom, ulice mokre, tek oprane, drvoredi lipa mirisu, sve obasjano suncem... zbog te scene sam zeleo da budem penzioner... Odavno nema Malog Putnika, sad na mesto njega apoteka, pored menjacnica, kiosk... sve su pokvarili Promenio April 19 član ske 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14192 Napisano April 22 Integrisan, 7764 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od ovih kiša na autoputu kod Smedereva šleper utonuo u asfalt. Još gore od toga je pojava da se ljudi parkiraju kola ispod nadvožnjaka na autoputu, upale sva četiri i čekaju... Pa to je za krivično delo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8962 Napisano April 22 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Od ovih kiša na autoputu kod Smedereva šleper utonuo u asfalt. Još gore od toga je pojava da se ljudi parkiraju kola ispod nadvožnjaka na autoputu, upale sva četiri i čekaju... Pa to je za krivično delo. Letos krenuo na more, pljusak, ne vidi se ništa. Gledam gde vozim, a sinu kažem da gleda u daljinu. Kaže mali, pazi svi stoje. Ja lagano prilazim, udariće me neko odpozadi. Ali vidim da idu neki u skroz levu traku uz bankinu. OBILAZE ove parkirane ispod nadvožnjaka. Sin je to snimio i poslao na Beograd info, 192rs... Bilo mnogo pregleda i sličnih snimaka. Nisam verovao šta sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8962 Napisano April 22 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 9,356 likes, 387 comments - moj_beo_grad_ on July 20, 2024: "“Upozorenje svima na izlazu iz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3690 Napisano Utorak u 14:24 Drug član, 877 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7959 Napisano Utorak u 16:02 Drug član, 3280 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, grafigo said: .. Pa nije njih mama rodila da pešače.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11004 Napisano Utorak u 17:29 Hronični Motociklopata, 7532 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda su invalidi, u glavu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10085 Napisano Sreda u 09:17 4_tocka_i_karoserija, 2080 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Disko Nindža je napisao: Pa mozda su invalidi, u glavu... Nema tu "možda"! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11601 Napisano Sreda u 15:54 Ne silazi, 2498 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zene pa u policiji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...