Jump to content

Moto Zajednica

Bahata i bezobzirna parkiranja

Recommended Posts

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: Tdm 900
Pre sat vremena, vucko23 je napisao:

Nije mogao dalje, očešao bi rotaljku o viseće elemente

Zasto "...mogao..."?

Mozda  mog-la?, ocesa-la?

Nemojte biti puni predrasuda

Promenio član salem
  • Haha 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 900 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR - 2016
On 7.7.2022. at 8:21, salem je napisao:

Trebalo je da je slikam pre nego sto je sela u Seata. Ne bi bilo negativnih komentara

Deluje da smo tu negde po godinama, nudim besplatne časove parkiranja, ako zatreba :D 

• Zainteresovan, 488 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer 600

Danas u Grckoj na plazi...ima mesta za parkiranje na svakom cosku, gledam sa distance i mislim ovaj mora da je sa SRB tablicama ...inace u ovom mestu jako retko vidis nase tablice...prilazim ....Pancevac...od 100 parkiranih, 2 sa nasim tablicama i jedan ovako bahato parkiran..

IMG_20220711_090404.jpg

Promenio član Eol
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
On 11.7.2022. at 8:05, Eol je napisao:

Danas u Grckoj na plazi...ima mesta za parkiranje na svakom cosku, gledam sa distance i mislim ovaj mora da je sa SRB tablicama ...inace u ovom mestu jako retko vidis nase tablice...prilazim ....Pancevac...od 100 parkiranih, 2 sa nasim tablicama i jedan ovako bahato parkiran..

IMG_20220711_090404.jpg

.. ali nema ladovina ispod krošnje drvena na svakom ćošku. Koje je to mesto u GR gde nema Srba? :)

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Benelli TRK 702 X
On 6.7.2022. at 19:12, salem je napisao:

20220706_190840.thumb.jpg.76a6a4f0ee2d963e88bb67c22637196e.jpg

Ovaj sa Dacijom stvarno smeta... 

Nisam napomenuo da levo od Seata nema NIKOGA i NISTA

Ova je mene zakacila jednom na parkingu dok sam sedeo u autu i pokusala da se pravi da nije, a pola branika joj plavo od mog auta :D

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

Pre sat vremena, Uros_90 je napisao:

Ova je mene zakacila jednom na parkingu dok sam sedeo u autu i pokusala da se pravi da nije, a pola branika joj plavo od mog auta :D

Znaci poznata u gradu

:)

• Haha 1

• 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova
  • Motocikl: -
Pre 15 sati, Uros_90 je napisao:

Jesi li je slikao? :zvizduk:

• Zainteresovan, 488 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer 600
On 13.7.2022. at 6:56, ProMaster je napisao:

.. ali nema ladovina ispod krošnje drvena na svakom ćošku. Koje je to mesto u GR gde nema Srba? :)

Ima malih mesta na Sitoniji gde u glavnom nema Srba uglavn Grci dolaze...takodje pre par godina na poluostrvu Pilion bio u jednom malom mestu nisam sreo nase tamo.... 

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 2 minuta, Eol je napisao:

Ima malih mesta na Sitoniji gde u glavnom nema Srba uglavn Grci dolaze...takodje pre par godina na poluostrvu Pilion bio u jednom malom mestu nisam sreo nase tamo.... 

Tako nesto tražim za ovo leto, jer vodimo prvi put Prdavca od 18 meseci na more, pa bi da nađem neko malo mesto, gde može da se uživa u miru i tišini. Menjamo koncepciju letovanja ...:)

Hvala, istražiću malo..

• Podržavam 1

• Zlaja, 286 postova
  • Motocikl: yamaha xj6

Tako se kolega zavlacio na neku plazu na Sitoniji gde moze samo camcem i svi Grci kao zauzeli teritoriju i smetaju im pridoslice.

Epilog, neko mu je sipao u rezervoar camca vodu i morao je da vesla nazad. Cigani

Promenio član zlatkojov

• Drug član, 1997 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Skoro smo se vratili sa Sitonije, mesto Kalamici, krajnji jug. Vrlo lepo, mirno, malo selo - puno porodica sa malom decom. Vrlo lepa plaža a ima i lepih plaža u blizini, ko voli da obilazi. Mi takođe vodili sina prvi put. Ima dosta naših. E sad iskreno - ja ne obraćam pažnju toliko na to, ali evo jedne situacije koja verovatno spada u bahata parkiranja :D

Plaža ima dosta onih delova bez suncobrana kafića, ali često se desi da dođu ljudi i postave svoje suncobrane tik ispred onih plaćenih a maltene do vode, iako na 15m odatle ima mesta, ali nije u prvom redu. Ove devojke što rade su nekad opominjale, nekad nisu i tako to ide.

Ali nikad nikome nije palo da postavi suncobran i sve ostalo u 3 metra širokom i vrlo prometnom prolazu između suncobrana dva kafića. Do pretposlednjeg dana. Tada je popodne prvo jedan naš lik zauzeo mesto i zaboo suncobran, a nedugo zatim i drugi, u fazonu - kad može ovaj mogu i ja. Blokirali prolaz skroz. Sutradan naravno obojica na istom mestu, još su dovukli i neki zvučnik i raspalili narodnjake. Da bi došao do vode moraš da se provlačiš između suncobrana - a oni su još bili spremni da se svađaju što su im neka deca, igrajući se, pretrčala preko peškira.

Bio mi je zadnji dan odmora pa nisam hteo da se nerviram i ulazim u priču, ali sam počeo da shvatam zašto mnogi kulturni ljudi izbegavaju mesta gde idu naši.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 1335 postova
  • Motocikl: Y
pre 30 minuta, antir3ality je napisao:

ali sam počeo da shvatam zašto mnogi kulturni ljudi izbegavaju mesta gde idu naši.

... :takoje: ...

...

Screenshot_20220714-130441_Chrome.thumb.jpg.0ab83f8e684852da8a1334cd1ec0f074.jpg

...

Screenshot_20220714-130459_Chrome.thumb.jpg.1c653501ff14516000671d43d368714a.jpg

• Svrati ponekad, 375 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660
On 13.7.2022. at 6:56, ProMaster je napisao:

Koje je to mesto u GR gde nema Srba? :)

Sve juzno od Halkidikija, Tasosa, Olimpske regije, na Jonskoj strani od Krfa i Lefkade... Vratio se nedavno sa dvonedeljnog puta od preko 3200 km (porodicno, automobilom), preko Peloponeza do Atine sa svracanjem na razna mesta... Stao sam na jednoj benzinskoj pumpi dole u nekoj zabti ispod Lefkade na kopnu da sipam gorivo. Covek na pumpi gleda tablice, nisu mu poznate, pita odakle ste :). Verovatno nije cesta pojava da neko iz Srbije tu sipa puni rezervoar (ne bih ni ja da nisam morao, po ceni od 2.4e za l). Imao sam utisak da su dole na Peloponezu, oko Atine preko 50% turista Ameri. Srba gotovo da nisam ni sreo.

Sto se tice preporuke za miran odmor, evo na primer okolina Galaxidija na severnoj strani Korintskog zaliva. Lepo mestasce, blizu su i Delfi koji se moraju posetiti. Obala i plaze nisu ni blizu kao one sa Sitoniji i Tasosa, ali uvek moze nesto da se probere... Ko voli mirniju varijantu, ali ima da se vozi.

Znam da je tema bahato parkiranje... nisam imao losih iskustava sto se tice parkiranja, ali da sam se nagledao bahacenja sa atomobilima i motorima, jesam... ali o tome u nekoj drugoj temi...

• Hvala 1

• Drug član, 1538 postova
20 minutes ago, cikamike said:

Sto se tice preporuke za miran odmor, evo na primer okolina Galaxidija na severnoj strani Korintskog zaliva. Lepo mestasce, blizu su i Delfi koji se moraju posetiti. Obala i plaze nisu ni blizu kao one sa Sitoniji i Tasosa, ali uvek moze nesto da se probere... Ko voli mirniju varijantu, ali ima da se vozi.

Upravo ću za koji dan da isprobam plaže Galaksidija i Itee. ;) 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1004 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200
Tako nesto tražim za ovo leto, jer vodimo prvi put Prdavca od 18 meseci na more, pa bi da nađem neko malo mesto, gde može da se uživa u miru i tišini. Menjamo koncepciju letovanja ...

Hvala, istražiću malo..
Imaš mesto Afissos, 10ak km posle Volosa. Malo mesto, put se završava u njemu.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

• Drug član, 1652 postova

Познато по честим шумским пожарима који га окруже и одсеку тај пут. Позитивно је то што добијеш продужени боравак на мору. 

Promenio član Zuba87
  • Haha 2

Ja za desetak dana krecem put Volosa pa trajekt za Skopelos

A sto se tice obavestenja mene vise cude ljudi koji kazu da su "uvredjeni" sto im Grci postavljaju to po smestaju. Sta, kao nikad niste videli da neko upravo radi to sto ne treba? Ja jesam vidjao a mene uopste ne vredja to jer se ne odnosi na mene. 

Postuj kucu u koju si dosao. Imas i hotele gde mozes da se bahatis kako hoces ali to kosta

• Podržavam 2

Ovo je prica o sasvim propisnom parkiranju na propisano mesto, bez bahacenja, ali... 

Pre par godina stojim na jednoj terasi u Husinskih rudara, Karaburma, i gledam kako uredno parkiran auto krece sa parking mesta na levoj strani ulice, gazi preko ivicnjaka, prelazi trotoar i polako silazi na travnatu povrsinu gde se cesto igraju deca, nastavlja dalje i zakucava se u drvo koje se od udara potpuno nakrivilo. Mislim da su bile SD table. Prvo sam se pitao gde je ovaj krenuo a onda ukapiram da u autu nije bilo nikoga. Niko ga nije zakacio ili na bilo koji nacin pokrenuo. 

Posle smo videli da je rucna bila podignuta.

Jadni vlasnik je dosao posle 2 sata i zatekao haos, policiju i pauk koji mu tovari auto.

• Drug član, 1652 postova

Ако је и мењач испао из брзине, поред ручне која напрасно отказује, боље да га ни не подиже са депоа, правац старо гвожђе. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1876 postova
On 7/16/2022 at 12:27 PM, salem said:

Ovo je prica o sasvim propisnom parkiranju na propisano mesto, bez bahacenja, ali... 

Pre par godina stojim na jednoj terasi u Husinskih rudara, Karaburma, i gledam kako uredno parkiran auto krece sa parking mesta na levoj strani ulice, gazi preko ivicnjaka, prelazi trotoar i polako silazi na travnatu povrsinu gde se cesto igraju deca, nastavlja dalje i zakucava se u drvo koje se od udara potpuno nakrivilo. Mislim da su bile SD table. Prvo sam se pitao gde je ovaj krenuo a onda ukapiram da u autu nije bilo nikoga. Niko ga nije zakacio ili na bilo koji nacin pokrenuo. 

Posle smo videli da je rucna bila podignuta.

Jadni vlasnik je dosao posle 2 sata i zatekao haos, policiju i pauk koji mu tovari auto.

To se i mom pripravniku desilo negde na Mirijevu.

Imao je sreće samo tako, njegov auto je prešao u suprotnu traku, preskočio trotoar i zabio se u neku ogradu između dva parkirana auta.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja