Skiboban 408 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Neso!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 940 Napisano Jul 4, 2022 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Jul 4, 2022 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno mi je drago sto sam prisustvovao ovom podvigu i pobedi....Veliki pozdrav od ekipe sa Grobnika i jedna autenticna slika za kraj....Sent from my SM-G950F using Tapatalk 22 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano Jul 5, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na uspehu! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Cela ekipo i gospodine Šone San, kapa dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 5, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, bravo Nisam ni znao za ovu trku,Ivica koji je drugo mesto mi je prijatelj,pa sam video na Facebooku Treba ganjati motor 6 sati i ostati koncentrisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Neso!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kascro 0 Napisano Jul 6, 2022 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke pobjedniku kolegi motoristu! Kolika je bila nagrada za svako od prva tri mesta? Promenio Jul 6, 2022 član kascro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 7, 2022 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nešo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Jul 7, 2022 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, bravo Nešo!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jul 7, 2022 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 7, 2022 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! sampionski ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Jul 8, 2022 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan bravo @NeshaXX! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Jul 8, 2022 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Ove godine je vrućina napravila da trka bude dodatno teška. (A ne što sam godinu matoriji ) Konkurencija je bila jaka, vozili smo jedni protiv drugih i protiv vrućine i protiv sebe (održati koncentraciju). Sa moje strane čestitke i poštovanje svakom pojedincu koji se usudio da testira sebe, motor i ekipu u boksu. Najviše hvala vernom timu: - direktor tima zadužen za atmosferu Nikola @wizard666 , - nutricionista Vladan @VladaSD, - glavni i jedini mehaničar Ilija i - dr Bojan @thelord"aditiv", koji su naizmenično džudžali na pit wall-u čekajući da najavim ulazak u boks a tamo sve obavili vrhunski efikasno pa je moje bilo samo da teram! Što se nagrada tiče, najveći pehar! Malo li je?! Možda će nekad biti novčanih nagrada, za sad je to trkanje i druženje moto entuzijasta. 19 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jul 23, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Честитке Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...